Razer Iskur X: goedkopere variant van de Iskur gamingstoel - Hardware Info

2022-05-21 13:26:28 By : Mr. Kent Wong

Razer lanceert een goedkopere variant van de Iskur-gamingstoel onder de naam Iskur X Gaming Chair. De originele gamingstoel kost 499,99 euro, terwijl de Iskur X voor 399,99 euro in de winkel ligt. Het grote verschil is het feit dat het origineel standaard met een ruggensteun geleverd wordt, terwijl dat bij de goedkopere variant €59,99 extra kost. Ook de armsteunen van de X-variant hebben een downgrade gekregen.

De goedkopere Razer Iskur X

Qua materialen verschillen de twee stoelen nauwelijks van elkaar. De zitvlakken bestaan uit een schuimkussen van katoen en polyester, met een laag kunstleer erbovenop. De duurdere variant heeft daarentegen wel in 4 richtingen verstelbare armsteunen. De Iskur X-armsteunen kunnen slechts twee kanten op. 

Uiteraard is de rugleuning volledig verstelbaar, terwijl ook de hoogte van de stoelen aanpasbaar is. De Razer Iskur heeft wel aanzienlijk meer hendeltjes en knoppen dan de Iskur X. Het merk gaat niet verder in op details van de verstelbaarheid van de stoelen. 

De Razer Iskur en Iskur X zijn allebei bedoeld voor mensen van 170 tot 190 cm, met een maximaal aangeraden gewicht van 134 kg. De hoofdsteunen van beide modellen zijn versierd met het Razer-logo, terwijl de stoel zelf met het kenmerkende Razer-gifgroen is verrijkt. Vanaf het moment van schrijven zijn de gamingstoelen verkrijgbaar, al wordt de Iskur X pas vanaf 11 juni geleverd.