We gaan weer naar binnen: 10 x unieke woonwinkels in Ede - indebuurt Ede

2021-11-05 04:10:47 By : Mr. Sam Cheng

We gaan met z'n alleen weer wat meer binnen genieten. En dan zie je ineens dat die bank z'n beste tijd heeft gehad. Of dat je zin hebt in een nieuwe woonkleur. Natuurlijk moet je dan weten bij welke woonwinkel je moet zijn, want je hele interieur kant-en-klaar bij een woongigant halen is niet altijd even leuk. Wij tippen tien toffe en vooral unieke woonwinkels in Ede.

Op zoek naar tijdloos interieur met meubels van hoogwaardige kwaliteit? Dan zit je goed bij Soof Meubels in het centrum van Ede! Ook meubels op maat zijn hier een optie, kies bijvoorbeeld zelf welke pootjes je onder je bank wilt.

Soof Meubels Telefoonweg 137, 6711 NB Ede Nu gesloten Meer informatie Maak een afspraak Meer informatie

Aan de Lorentzstraat zit Woonshop Ede. Hier vind je alles voor ramen en vloeren.

Woonshop Ede Lorentzstraat 2-5a, 6716 AD Ede Nu gesloten Meer informatie Meer informatie

Lorentzstraat 2-5a, 6716 AD Ede

BIJ MIJ is een conceptstore waar je kunt lunchen, kleding kunt kopen en cadeautjes en woonaccessoires koopt. Denk aan kaarsenhouders, kussens, opbergmanden enzovoorts. De stijl is Scandinavisch en stoer.

BIJ MIJ Maandereind 41a, 6711 AB Ede Nu gesloten Meer informatie Meer informatie

In het centrum van Bennekom zit Van Wonderen. Hier worden schoenen naast woonaccessoires verkocht. Als je van woonmerken als Zusss houdt mevrouw Bloom en Livewithlove, is dit een winkel voor jou.

Van Wonderen Shoes & Stuff Dorpsstraat 1, 6721 JH Bennekom Nu gesloten Meer informatie Meer informatie

Brouwer Home & Living is een winkel in Lunteren, aan de Dorpsstraat. Hier vind je veel producten als je van een landelijke en rustieke woonstijl houdt.

Brouwer heeft 't / Home & Living / Top1Toys Dorpsstraat 149-155, 6741 AE Lunteren Nu gesloten Meer informatie Meer informatie

In de winkel van Bamboo & Zo kun je een meubel van bamboehout op maat laten maken. In de winkel staan ​​ook een aantal vintage spullen die te koop zijn.

Bamboe & Zo Zanderijweg 10, 6717 BM Ede Nu gesloten Meer informatie Meer informatie

In de Bospoort zit Jaco Meubels. Dit is een outlet waar je goedkope meubels, stoelen en tapijten scoort. De stijl is veel met teakhouten meubels in de hal staan.

Jaco Meubels Bospoort 17a, 6711 BT Ede Nu gesloten Meer informatie Meer informatie

Van Ledden Exclusief specialiseert zich in exclusief design, maar dan betaalbaar. Op zoek naar een designstuk? Geef je verzoek door aan Van Ledden Exclusief en de eigenaar gaat voor je op zoek.

Van Ledden Exclusief Nieuwe Stationsstraat 40, 6711 AG Ede Nu gesloten Meer informatie Meer informatie

Hazeleger Meubelen is de showroom van Hazeleger woninginrichting. Hier zit je goed voor een nieuwe vloer, vloerverwarming, raamdecoratie, horsystemen, lampen en meubels als banken, tafels, bedden en fauteuils.

Woninginrichting Hazeleger Telefoonweg 126, 6713 AL Ede Nu gesloten Meer informatie Meer informatie

Niets zo fijn als een explosie vuurtje waar je een kop thee voor proberen kunt. Wil je een knusse open haard, houtkachel of palletkachel in je huis? Hier lees je hoe Kachelspecialist van Engelenburg je kan helpen en waar je rekening mee moet houden.

Kachelspecialist van Engelenburg Prins Bernhardlaan 15, 6711 PB Ede Nu gesloten Meer informatie Meer informatie

Van verschillende woonketens is een filiaal in Ede te vinden. Deze bedrijven gebruiken verder geen introductie. Klik op de naam om het adres in Ede te zien:

Swipe of klik op het pijltje om Edese kluswinkels te vinden. 

Wil je de muur een ander kleurtje geven? Dan heb je misschien wel kwasten nodig. Nieuwe stoel? Misschien moet je er stoelpootbeschermers voor kopen. Nieuwe televisie? Zul je net zien dat jij dat ene kabeltje weer niet in huis hebt. Geen probleem, bij deze echte kluswinkels ben je van harte welkom, ook vor advies:

Doe mee en maak kans op leuke prijzen.

Help ons winnen: indebuurt is genomineerd voor Website van het Jaar

Een huis kopen in deze krappe markt: 'Vaak kan er meer dan je denkt'

Aangeboden door Domicilie makelaars Ede

Aangeboden door Trek Fiets Ede

Aangeboden door Kachelspecialist van Engelenburg

Toen in Ede: Bennekom als enig dorp van de gemeente Ede geëvacueerd werd

Aangeboden door Domicilie makelaars Ede

Aangeboden door Trek Fiets Ede

Aangeboden door Domicilie makelaars Ede

Blijf op de hoogte van alles uit Ede

© 2021 - DPG Media BV - Alle rechten voorbehouden