SecretLab Titan EVO 2022 review - Titaan van een gamestoel • Eurogamer.nl

2021-11-05 04:09:41 By : Mr. Bowen chen

De SecretLab Titan EVO 2022 zit fantastisch, ziet er goed uit, en heeft functies die het gebruik en eenvoudig maken.

De SecretLab Titan EVO 2022 review van Carl kijkt naar de prijs, looks en features en vindt een uitstekende stoel.

Je kent het clichébeeld van de pc-gamer wel: gamend in de kelder van het ouderlijke huis, met een kromme rug voorovergebogen voor een computer. Dat tweede deel echter niet meer te kloppen. Gespecialiseerde gamestoelen zijn namelijk aan een mooie opmars bezig. SecretLab in het bijzonder is een bedrijf dat zich volop op deze niche stort. Het nieuwste model van het bedrijf is de Titan EVO 2022 Series, die de voorheen afzonderlijke Titan- en Omega-lijnen samenbrengt.

Alles begint bij de assemblage, en daar scoort de SecretLab Titan EVO 2022 qua gebruik uitvoering hoog. Hoewel het blad met foto-instructies iets te vaag is om je succesvol door het proces te loodsen, leidt een QR-code op datzelfde blad naar een bijzondere goede online overzichtspagina. Daar vind je welke stukken er allemaal in de doos horen te zitten en kun je een uitstekende montagevideo bekijken. Die is plannen, maar tegelijk lekker beknopt. Je hebt geen extra gereedschap nodig; alles wat je nodig hebt om aan te spannen en vast te schroeven, zit in het pakket zelf. definitief had ik de stoel in ongeveer 40 minuten gemonteerd, zonder noemenswaardige opname van problemen tussendoor.

De Secretlab Titan EVO 2022 ziet er goed uit, de uitvoering.

Eenmaal gemonteerd ziet de SecretLab Titan EVO 2022 er erg majestueus uit. Mijn recensieexemplaar is de echte Stealth-editie: volledig zwart, met het logo van het bedrijf en een grote T voor 'Titan' in het goud. Rood rondom en de subtiele kromming van de 'wings' maken het elegante design af. De stoel is allesbehalve schreeuwerig, kunt je hem trots in je bureau plaatsen.

Een stoel dient echter om op te zitten en ook daar blinkt de SecretLab Titan EVO 2022 uit. Mijn exemplaar was de R (voor 'Regular'), bedoeld voor wie tussen de 170 en 189 centimeter groot is. Zowel het zitoppervlak als de hoogte van de stoel waren perfect voor mijn lengte van 176 centimeter. Ook de armen waren goed, met dank aan het feit dat ze magnetisch, erg zacht en ruim verstelbaar zijn. Tot slot is het hoofdkussen een bijzonder aangenaam element. Dit zachte maar stevige kussentje werkt niet zoals de meester stoelen met een plastic band, maar is magnetisch. Het is bijzonder elegant en verplaatst je 10 centimeter kan met de plaatsing is het niet moeilijk om exacte de juiste hoogte te vinden. Slank en aangenaam ontwerp dat het gebruik makkelijk en aangenaam maakt.

De belangrijkste reden om een ​​goede stoel te kopen is echter de rugsteun en wat dat betreft is de SecretLab Titan EVO 2022 een absolute titaan in zijn veld. Het L-ADAPT 'lumbar support'-systeem is bijzonder ruim aanpasbaar en bestaat uit twee aparte draaiknoppen. De rechterknop spant net als de meeste stoelen de lendensteun aan. De linkerknop verschuift echter de hoogte van die lendensteun, zodat je je in detail kunt aanpassen. Op die manier heb je niet langer een apart kussentje nodig, zoals dat wel nog het geval was voor de vorige SecretLab-modellen. Het is een oplossing die erg goed werkt. Ook de hellingsgraad van de stoel is goed aanpasbaar en wordt tevens een door twee aparte mechanische op zijn plaats gehouden. Je rug nooit meer te kreunen wanneer je weer maar eens een gamesessie van vier uur houdt.

Verschillende functies Titan EVO 2022 een zeer comfortabele stoel maken

Wel een aandachtspunt is het geluid dat de SecretLab Titan EVO 2022 af en toe maakt. Wanneer ik achterover leunde, hoorde ik vooral in de koffer van de stoel een licht gekraak. SecretLab heeft zich verder kunnen ontwikkelen ingelicht dat dit resultaat kan zijn van het uitlenen tegenhoudsysteem dat nog moet schikken, ofwel van het NEO Hybrid-materiaal delen van stoel de wrijft. Het is onduidelijk van de twee elementen bij mij geluid veroorzaakt. Uiteindelijk is het echter maar een kleine opmerking, want de bouwkwaliteit is voorts uitstekend. De basis van de stoel is stevig aluminium en ook de lederen bekleding is erg duurzaam. Met de Titan EVO 2022 kun je voort.

De SecretLab Titan EVO 2022 is een uitstekende gaming stoel. Qua assemblage en ziet er voortreffelijk uit. De zitcomfort zoals het hoofdkussentje en de ruim aanpasbare lendensteun zorgen voor een hoog. Je kunt de stoel af en toe natuurlijk op gekraak betrappen, maar voorts is de bouwkwaliteit subliem. Dit is een dijk van een stoel waar je nog lang genot van zult hebben.

Zie je de stoel zelf wel zitten? Dan kun je de Secretlab Titan EVO 2022 bestellen via de officiële Secretlab website.

Waarom zie je hier geen score?

Gepassioneerde gitarist die games zoveel mogelijk ontstaan ​​in het ontwikkelen.

Trust GXT 255 Onyx review - (O)niks op aan te merken

Aanrader | Razer Basilisk V3 review - Steengoed

Razer Strider Large ook gereviewd.

FIFA 22 review - Het zit hem in de details

Het gras is niet altijd groener...

Aanrader | WRC 10 recensie - Bejubeld jubileum

Sony Pulse 3D gaming headset review - De volgende generatie game-audio?

(H)oort thuis in je collectie?

Gerucht: GTA 5 krijgt nieuwe muziek

Uit Puerto Rico en de Dominicaanse Republiek.

Aanrader | Shin Megami Tensei 5 review - Apocalyptische uitdaging

Functie | Call of Duty: Vanguard release - Waar en wanneer kun je Vanguard kopen

Terug naar de tweede wereldoorlog.

Total War: Warhammer 3 releasedatum bekend

Komt ook naar Xbox Game Pass voor pc.

Football Manager 2022 review - Op de keeper gezien

Schrijf je in voor het Eurogamer Benelux Daily Overzicht

De 10 meest populairetjes van de dag, rossen rond 18u in je nieuwbus. Je mist nooit iets.

Eurogamer Benelux is jouw gaming website, met nieuws, reviews, previews, cheats, gidsen, releasedatums en veel meer!

Deze site © 2020 Gamer Network. Alle rechten voorbehouden. Niets van deze site van de inhoud mag worden gereproduceerd zonder toestemming van de auteursrechthebbende.