Nieuw thuiswerk 'Staples Connect'-concept opent in Los Angeles - Daily News

2021-11-05 04:23:03 By : Mr. Alex Lei

Kantoorbenodigdheden gigant Staples volgende maand een Staples Connect-winkel in Los Angeles, met alles van uitgebreide technologie tot een luchtvaartmodel met klanten kunnen zien van hun aankopen hun stoel van in een bagagevak op hun volgende vlucht passagiers.

Veel van de producten en diensten in de nieuwe speciaalzaak van het bedrijf zijn ontworpen voor thuiswerkende werknemers, ondernemers en kleine bedrijven die actief zijn in een COVID-19-wereld van werken op afstand.

Staples is van plan om de jaren meer Staples Connect-winkels uit te rollen, inclusief beginnen aan bestaande winkels en locaties. Het bedrijf zou niet veel kunnen zijn.

De nieuwe visie van de retailer komt op het juiste moment, aangezien UpWork voorspelt dat 40,7 miljoen Amerikanen, van bijna 28% van de Amerikaanse beroepsbevolking, in de toekomstige vijf jaar op afstand zullen werken.

De in Los Angeles zal een verscheidenheid aan 'work-from-anywhere'- producten bevatten, waaronder mobiele werkstations en ergonomische toetsenborden van Targus die in een zak of tas passagiers. Het interieur van een winkel in de omgeving van Boston is hier te zien. (Foto met dank aan Reddit)

De 14.000 vierkante meter grote LA-winkel, op 5665 W. Wilshire Blvd., gaat op 6 november open met een zachte opening die twee dagen eerder zal worden gehouden.

Staples Connect zal een terrein bezetten waar ooit verschillende nachtclubs waren gehuisvest, waaronder de historische Wilshire Bowl, voordat het werd gesloopt om plaats te maken voor een Van de Kamp's coffeeshop en een ander kantoorbenodigdhedenbedrijf.

"Deze winkel van voorhoede van hoe mensen tegenwoordig werken en leren", zegt Marshall Warkentin, Chief Marketing and Merchandising Officer Staples Connect. “De pandemie heeft de gelegd op werken op afstand.”

De winkelketen haalde voor het nieuwe winkelconcept 40 extra leveranciers binnen, waaronder onder meer HON, Sennheiser en VIBE.

"Omdat veel mensen van plan zijn om in de toekomst in een externe of hybride te werken, zocht Staples Connect naar de nieuwste producten om onze klanten productief, verbonden en betrokken te houden, hun planning", aldus Warkentin.

De biedt een verscheidenheid aan "werk-winkel-from-anywhere"-producten, waaronder mobiele werkstations, begonnen notitieblokken van glasplaat met notities van schetsen in realtime kunnen worden gedeeld, en echte ergonomische toetsenborden van Targus die in een zak of tas passagiers.

De LA-winkel biedt ook TSA-pre-check, aanvulling uBreakiFix-reparatieservice op dezelfde dag voor klanten die een snelle oplossing nodig hebben voor hun mobiele telefoon, tablet, computer of gameconsole.

"Mensen hebben zin om weer te gaan reizen", zei Warkentin.

Het bedrijf heeft al zeven Staples Connect-winkels geopend in de omgeving van Boston. De LA-winkel en een andere die dezelfde dag in Auburn, Maine wordt geopend, brengt het totaal op negen.

De winkels in de omgeving van Boston kunt u ook vinden over een plaatsingsruimte en een opnamestudio voor podcasters. Maar die opties zijn niet beschikbaar op de locatie in LA omdat er niet genoeg ruimte is, zei Warkentin.

Mike Motz, CEO van Staples Stores, zei dat klanten graag de nieuwe producten en diensten willen bekijken wanneer een Staples Connect wordt geopend.

"We hebben klanten om 6 uur in de rij gehad voor een opening om 8 uur", zei Motz in een YouTube-bericht.

Bijna 60% van de Amerikaanse bedrijven die Staples in mei 2021 ondervroeg, meldde dat ze al meer flexibele werkopties voor hun werknemers hadden aangekondigd. En het aantal nieuw geregistreerde kleine bedrijven gegroeid tussen 2019 en 2020 met 24% als gevolg van het begin van de pandemie, meldde het US Census Bureau.

Warkentin zei dat Staples Connect alles heeft dat thuiswerkende werknemers en kleine bedrijven nodig hebben om te functioneren in het huidige zakelijke klimaat.

"We hebben ons aanbod van hardwaretechnologie verdrievoudigd met meer laptops en meer draadloos, van hoofdtelefoons tot luidsprekers met merken die veel moderner zijn", zei hij. "En we hebben stijlvolle meubelopties, van bureaustoelen tot verlichting, zodat je niet meer naar IKEA te sjouwen."

Ontvang dagelijks het laatste nieuws!

We hebben je uit om ons reactieplatform te gebruiken om verhelderende gesprekken aan te gaan over problemen in gemeenschap. Hoewel we opmerkingen niet vooraf screenen, behouden we ons ons recht voor om te allen informatie van materiaal te verwijderen die onwettig, opgenomend, lasterlijk, lasterlijk obsceen, vulgair, pornografisch, godslasterlijk, op systematische of latere verwerpelijk voor ons is, en om alle informatie vrij te geven die nodig is om te voldoen aan de wet, regelgeving van overheidsverzoek. We kunnen elke gebruiker deze voorwaarden misbruiken permanent.

Als je opmerkingen ziet die je aanstootgevend, gebruik dan de functie 'Markeren als ongepast' door de muisaanwijzer op de bevestiging van het bericht te plaatsen en de pijl die komt naar beneden te trekken. Neem contact op met onze redactie door een e-mail te sturen naar moderator@scng.com.