IKEA heeft een compleet nieuwe productlijn en die wil je zien

2022-09-17 00:50:28 By : Ms. Winnie Ye

World of Warcraft, Minecraft en Resident Evil zijn allemaal PC-games waar je vast wel een keer van hebt gehoord. Speciaal voor gamers heeft IKEA samen met ROG (Republic Of Gamers) een nieuwe (en zeer betaalbare) collectie gemaakt. Hierdoor wordt jouw game-ervaring nog beter! Alles is nu verkrijgbaar bij IKEA Delft.

ROG kan je kennen als fabrikant van producten die enorm geschikt zijn voor gamers. Denk aan moederborden, monitoren, videokaarten, laptops en zelfs telefoons. Wereldwijd zijn er 3 miljard gamers die nog lang niet allemaal de goede spullen hebben om thuis je game-uitrusting op te bergen of uit te stallen. IKEA brengt daar dus nu verandering in met deze vijf handige producten.

Iedere gamer zal beamen dat een opgeruimd bureau hebben lastig is. Gelukkig heeft IKEA daar een oplossing voor. De LÅNESPELARE Houder voor accessoires zorgt ervoor dat kabels, headsets en andere benodigdheden netjes bij elkaar gehouden worden. De vingers van de hand kunnen bewegen en is daarom heel gemakkelijk anders in te stellen. Vind je de kleur van hout niet mooi? Geen probleem! Het onbehandelde hout is in iedere kleur te verven die je maar wilt. Zo kan je hem helemaal personaliseren zodat hij bij jouw kamer past. Je koopt de standaard al voor 19,99 euro.

Je vindt deze houder op de afdeling Werkplekken bij IKEA Delft.

Goed zitten is heel belangrijk, zeker als je uren achter elkaar wil gamen. De MATCHSPEL Gamingstoel heeft een frame met stevige ondersteuning. Daarnaast kan je de hoogte van de stoel, de neksteun en armsteunen zelf instellen zodat je comfortabel achter je bureau zit. De ingebouwde kanteling van de zitting en de rugleuning volgen de bewegingen van je lichaam. Dat zorgt ervoor dat de positie van de stoel altijd de juiste is. De stoel is verkrijgbaar voor 149 euro. Je kunt kiezen voor de zwarte met een rood detail of in het wit met een blauw detail. Voor welke ga jij?

Je vindt deze stoel op de afdeling Werkplekken bij IKEA Delft.

Maak jij wel eens TikTok video’s, IGTV’s of Twitchstreams? Daar kan je de LÅNESPELARE Ringlicht goed bij gebruiken. De stevige houder voor je mobiele telefoon heeft ronde led-verlichting. Deze kan je zelf instellen van warm naar koud licht en dimmen tot het licht de juiste intensiteit heeft. De grip van de houder houdt je telefoon stevig op z’n plek terwijl je filmt. Je kunt de houder ook losmaken van de ringlight zodat je de foto of video nog beter vast kunt leggen in allerlei verschillende hoeken. Je scoort hem al voor 29,99 euro.

Je vindt deze ringlight op de afdeling Verlichting bij IKEA Delft.

Laat jij je controller altijd slingeren in de buurt van je PC na het gamen? Dat hoeft niet meer! Met de UPPSPEL Accessoireset is jouw gameuitrusting opgeruimd en overzichtelijk weggehangen. Klik de set in een KALLAX Ophangbord of aan de SKADIS Ophangbord. Hang heel gemakkelijk je headset of controller op aan de haak en hang metalen onderdelen aan de magneetstrip. Grote en kleine voorwerpen zet je gemakkelijk vast met de elastische banden. Zo simpel en stylish was je gamespullen opruimen nog nooit. Voor maar 7,99 euro hangen jouw accessoires er netjes bij.

Je vindt deze accessoire set op de afdeling Werkplekken bij IKEA Delft.

De koude wintermaanden staan weer voor de deur. Een dekentje is dan wel lekker wanneer je lang aan het gamen bent. IKEA heeft de LÅNESPELARE Multifunctioneel kussen/deken hier speciaal voor ontworpen. Je kunt het als kussen gebruiken voor ondersteuning in je rug. Maar je kunt hem heel makkelijk uitvouwen waardoor het een zachte jumpsuit wordt, maar je kan hem ook gebruiken als deken. Schoonmaken is geen probleem, het kan gewoon in de wasmachine. Het kussen is te koop voor 19,99 euro.

Je vindt deze en nog veel meer game producten bij IKEA Delft bij de afdeling Werkplekken.

Insidertip: zo kun jij voor maar 5 euro naar de film in Schiedam

Blijf op de hoogte van alles uit Schiedam

© 2022 - DPG Media B.V. - Alle rechten voorbehouden