Verstappen neemt geen blad voor de mond: 'Het is goed, maar gewoon lelijk' - GPFans.com

2021-11-05 04:33:25 By : Ms. Joyce Wang

Ben je een F1-fan? Volg GPFans.

Voor de coureurs op het podium is een bijzondere bokaal gemaakt voor de Nederlandse Grand Prix. De trofee is geheel gemaakt van gerecycled materiaal. Max Verstappen zou zomaar eens de beker kunnen bemachtigen, maar of die dan een prominente plek krijgt, is nog maar de vraag.

Misschien is het voor iedereen het punt van het weekend: is het niet. Velen vinden het nogal een lelijk ding. Maar laten we bovenal blij zijn dat de Formule 1 na 36 jaar is teruggekeerd in Zandvoort en we überhaupt een bokaal mogen uitreiken aan een topcoureur, aan het einde van dit weekend. De winnaar van de Grand Prix wordt de opvolger van Niki Lauda, ​​​​overleden in 1985 voor het laatst gewonnen Nederlandse Formule 1-race. Dat is nog eens een trofee.

Op de toekomst van afgelopen donderdag wordt aan Verstappen van hij nog wel gebeuren is om te winnen op het zien van de beker. Hij antwoordt "Ik ben hier niet voor... het is van gerecycled glas van geen, dat is goed, het ziet er gewoon lelijk uit", aldus de Nederlander die blad voor de mond neemt.

"Toch ben ik hier niet voor de trofee, ik ben hier om te winnen. Als dat zonder de trofee was geweest, vind ik dat prima. Het is wat het is. Laten we eerst hopen dat je op het podium staat om er een te bemachtigen", daar vervolgens nog aan teen.

Een bericht gedeeld door RobertDoornbos (@robertdoornbos)

Ben het met hem eens, had iets moois gemaakt waar je de kombocht in verwerkt had. Het eerste FI-circuit over de wereld waar die is. Iets meer inspiratie. Het lijkt wel of de beker de sluitpost is.

Je moet kunnen reageren.

Ben het met hem eens, had iets moois gemaakt waar je de kombocht in verwerkt had. Het eerste FI-circuit over de wereld waar die is. Iets meer inspiratie. Het lijkt wel of de beker de sluitpost is.

En indianapolis dan? Die heeft toch ook een bankieren?

Dat is geen F1-circuit.

Racealmere dat komt door alle milieu wappies in NL, door hun is de organisatie op kosten gejaagd en proberen ze tegemoet te komen aan alle criticasters.

Dat ding wordt toch zeker betaald door de groene sponsor?? Het kost ze alleen wat flesjes en is een kwestie van smaak. Ik kan me voorstellen dat 'ie boven en achter in een dichte kast komt te staan.... ;)

Wat maakt het uit als het weekend mooi woord.het is alleen al een mooie beker omdat het hier weer de eerste keer is.

Het lijkt net van sponsor Heineken een beetje teveel te zeggen heeft gehad. Nee , ik ben er ook niet weg van , maak er iets moois van , ik geloof niet dat er veel mensen zijn die dit een mooie trofee gaan vinden

Ik zit 1ste vrije training te kijken. Pech voor Vettel.Bernard en lammers en de Fia hebben dat met die Marshalls goed geregeld. Stelletje prutsers.

Volgooien met champagne Max. Maakt zo'n beker echt mooier.

Wat denk oerlelijk ding die beker.

Het lijkt wel een groot cognacglas.

Waarschijnlijk moest de beker ook gratis worden gemaakt van Bernhard.

Als je die door die Bril laat uitreiken klopt het wel.

Typisch Nederlands, denken dat de hele wereld op je milieubeleid zit te wachten… En hem vervolgens opdringen..

Heb je eindelijk een groot glas om je bier van wijn uit te drinken

Het is toch de zelfde als de laatste keer dat ze hem uitreikte maar dan indd van gerecycled materiaal.

Dus goede keuze van ontwerpers

Je hebt gelijk. De laatste Zandvoort trofee heeft model gestaan ​​voor deze beker. Door het gebruik van gerecycled glas van Heineken flesje ziet er alleen uit. Was zeker geen sluitpost en zit echt een gedachte achter

in de 50 er jaren had Monza ook een kombocht.Indianapolis (telde mee voor het Wk 1950 tm 1960 had alleen maar kombochten.

De F1 beker beker van GP in Frankrijk le Castelle 2018 is nog lelijker.. ga verschillen..

@Theeke... Is het een optie om de (economische) waarde laten bepalen en later per ongeluk te laten vallen?

Treurige van alles is dat we hem max zo gunnen.

Hij heeft veel wel een dichte kast.

Zal wel in de glasbak gaan.

Het is erg handig dat hij van gerecycled materiaal is gebruikt. Weer je ook direct waar je dat ding kan dumpen. Gelukkig zijn er nog meer afschuwelijke troffe',s