Van openluchtbioscoop tot hondenshow: dit weekend doen in Zwolle - indebuurt Zwolle

2022-09-10 01:29:35 By : Ms. vivian chen

Je mag je agenda er weer bij pakken, er staat namelijk weer een ontzettend druk weekend voor de deur! Waar heb je zin in? Filmpje? Dat kan! Kijk snel verder:

Het Fraterhuis viert de zomer met de kleinschalige intieme pop-up cinema op het Celeplein. “We hopen op zwoele zomeravonden en zetten op het knusse Celepleintje de stoelen én dekentjes alvast klaar”, vertellen ze van Het Fraterhuis.

Hoewatwaar: dit weekend op vrijdag en zaterdag (22 en 23 juni) op het Celeplein.

De kaarten voor deze buitenfilms kosten €9,00 voor Vrienden en €11,50 regulier. De kaartverkoop gaat via de website of kassabalie. De verdere data zijn hier te vinden:

Vind je het ook heerlijk om onder de sterrenhemel een film te kijken? Dit kan de komende maanden weer in...

Creatieve Coöperatie organiseert dit weekend de eerste editie van het Maple Festival! Ondernemers uit de creatieve industrie zetten hun deuren open voor publiek en laten zien wat zij doen. Buiten geniet je van een hapje en drankje tijdens optredens van onder andere Aïrto en Aquarii.

Op deze dag worden alle zintuigen geprikkeld! Tijdens het Maple Festival laten creatieve ondernemers en studenten letterlijk zien wat ze in huis hebben. Met open ateliers, demonstraties en diverse workshops.

Hoewatwaar: zaterdag 23 juni bij de Creatieve Coöperatie aan de Esdoornstraat 3, het is van 15.00 tot 20.00 uur.

De jaarlijkse zomersale komt er weer aan en dat betekent héél veel shoppen! En bij La Bouture maken ze er één groot feest van. Op zaterdag start de uitverkoop bij La Bouture en kun genieten van lekkere cocktails, livemuziek en natuurlijk heel veel korting op de collectie. Party!

Hoewatwaar: zaterdag 23 juni bij La Bouture vanaf 12.00 uur.

Een festival om je te laten inspireren en informeren over al die vrolijke, diepzinnige, stille, creatieve manieren van wandelen. Met lezingen, voorstellingen, workshops, wandelingen en een informatiemarkt in de inspirerende omgeving van het Dominicanenklooster.

Hoewatwaar: het wandelfestival is op zaterdag 23 juni, meer informatie en hoe je je kunt opgeven vind je hier.

Hondenliefhebbers opgelet! De IJssel- en Hanzeshow komt eraan. Met per dag meer dan 1.500 honden, bijna 200 verschillende rassen en circa 30 standhouders wil je dit niet missen! Tijdens de show vinden er verschillende demonstraties, wedstrijden en workshops plaats.

Hoewatwaar: hierzaterdag en zondag (23 en 24 juni) in de IJsselhallen. Entree is €9,00 voor volwassenen, €6,00 voor kinderen. Neem je je hond mee? Dat mag voor €5,00. Meer informatie vind je .

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van indebuurt Zwolle en blijf op de hoogte van alles over en rondom Zwolle.

Insidertip: zo kun jij voor maar 5 euro naar de film in Zwolle

Aangeboden door De Buurman -VersLokaal

Aangeboden door Murtadi Skin & Feet

Tarieven weggooien restafval in Zwolle bekend: dit betaal je volgend jaar

Blijf op de hoogte van alles uit Zwolle

© 2022 - DPG Media B.V. - Alle rechten voorbehouden