Ultramoderne 'forever' vijf-bed in Glenageary voor € 1.795m

2021-11-18 06:13:34 By : Ms. Becky Chen

Meld u aan voor meldingen van The Irish Times

Klik gewoon op "Meldingen toestaan" in het bericht dat in uw browser verschijnt om ze te activeren.

We sturen u in de toekomst een snelle herinnering, voor het geval u van gedachten verandert.

Het is fijn om een ​​huis te vinden in een rustige, lommerrijke doodlopende straat in een gewild deel van de stad. Het is nog leuker als het huis brandschoon, splinternieuw, ultramodern en slim als een zweep is. Wie Newhaven in Marlborough Park in Glenageary koopt, krijgt een glimmend nieuw, ultramodern huis gebouwd voor modern wonen, nu en in de toekomst.

De eigenaren kochten de site in 2018 met bouwvergunning en begonnen met het ontwerpen van hun "droomhuis", waarbij ze kosten noch moeite gespaard hebben om het uit te rusten met de hoogste specificaties en uitrusting. Om de beschikbare ruimte te maximaliseren, hebben ze het gebouw zo dicht mogelijk bij de zijgrenzen geduwd, en ze hebben ook het concept van open wonen gepusht, waarbij de hele benedenverdieping openging om een ​​adembenemende leefruimte te creëren.

Dus de hal, woonkamer, eetkamer, keuken en woonkamer zijn allemaal samengebracht in een samenhangende thuisomgeving die het hele gezin bij elkaar houdt en tegelijkertijd voldoende ruimte biedt om te spreiden. De belangrijkste ramen zijn voorzien van op afstand bedienbare elektrische gordijnen en de brede planken eikenhouten vloeren zijn van de Hardwood Flooring Company.

De woonkamer kan snel worden gescheiden van de rest van de benedenverdieping door middel van schuifdeuren op verzonken plafondschuifregelaars, zodat u zich kunt terugtrekken om een ​​​​beetje smart televisie te kijken. Er is ook een aparte familiekamer/speelkamer net naast de keuken, zodat mama en papa naar de baby kunnen kijken terwijl ze het avondeten koken, en er is een verborgen garderobe en toilet, evenals een grote bijkeuken.

De elementen van het interieurontwerp zijn gedaan in samenwerking met ontwerper Ciara Brandon Designs in Monkstown, en ze heeft een mix van art-deco-futurisme ingebracht die zou passen bij een door en door modern gezin - misschien de Jetsons. Het smaakvolle lichtontwerp, inclusief sfeerverlichting in de lichtstraten zoals te zien in de woning van architect Dermot Bannon, is van Wink Lighting.

De SieMatic keuken is op maat ontworpen door Arena en heeft een aanrechtblad uitgevoerd in Nero San Marco mat zwart graniet en voorzien van een Quooker kraan die zorgt voor warm, koud, kokend en bruisend water. Er zijn twee slimme Hoover Vision-ovens, elk met een 19-inch scherm, interne camera (u kunt het gebraad in de gaten houden), IoT-connectiviteit en mobiele app, zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken dat u de deur uitgaat als u de oven aan heeft laten staan. Er is ook een Bora kookplaat met neerwaartse trek, waardoor stotende hoofden van een plafondunit worden geëlimineerd en de ruimte boven het aanrecht vrij blijft voor een extra groot dakraam.

Het huis, dat zich uitstrekt tot 236 vierkante meter (2.540 vierkante voet), heeft twee discrete slaapkamers; boven zijn de grote slaapkamer, de tweede slaapkamer, een badkamer in New York-stijl, een eigen badkamer en een kleedkamer; aan de achterzijde, en een paar treden naar beneden, zijn slaapkamers drie, vier en vijf met uitzicht op de kleine privé-achtertuin, geplant en ontworpen door Caragh Nurseries. Er is ook een eigen badkamer en een doucheruimte op dit niveau. Op dit moment voelt het huis een beetje los van de achtertuin, maar er wordt een buitentrap gebouwd die vanuit de familiekamer ernaartoe leidt.

Badkamers beschikken over kwarts, Frans fluwelen kalksteen en Silestone werkbladen, sanitair van Villeroy & Boch en tegels van Fossil Stone. Het huisbeveiligings- en bewakingssysteem is van goonnect.ie, en het huis wordt verwarmd door een Nibe lucht/watersysteem en een geïntegreerd warmteterugwinningssysteem dat vloerverwarming door het hele huis voedt, zonder dat radiatoren nodig zijn.

De eigenaren hebben Newhaven gebouwd als hun eeuwige thuis, maar er kwam een ​​baan aangeboden in het noordwesten van het land die ze niet konden weigeren, dus beginnen ze aan een nieuw avontuur in Sligo - nieuwe eigenaren zullen verhuizen naar een volledig ongerepte ruimte. Loop de op maat gemaakte hoofdtrap af vanuit de grote slaapkamer en u overziet een klein koninkrijk van luxe leven en stijlvol comfort. Misschien merk je dat je even op de trap blijft staan ​​en bij jezelf denkt: "Ik ben gearriveerd".

Newhaven, Marlborough Park, Glenageary, met een A2 Ber, staat te koop via Sherry FitzGerald en vraagt ​​€ 1,795 miljoen.

Take5: Appartementen in Antalya, Boekarest en Adventura of een huisje in de buurt van Lough Mask

Irish Times-producten en -diensten

Helaas kunnen we USERNAME uw laatste betaling niet verwerken. Werk uw betalingsgegevens bij om te blijven genieten van uw Irish Times-abonnement.