Studeerkamer in RVS - Interieurjournaal.com

2021-11-16 15:40:53 By : Mr. Albert Ho

De Eagle Console is de voortzetting van Xavier Lust's verkenningen van het gebruik van metaal. Het metaal dat de tafel vormt golft alsof een penbeweging in metaal is gegoten. De vloeibaarheid van het ontwerp contrasteert met de complexiteit van de techniek die voor deze tafel is gebruikt. Een perfecte balans is nodig om stabiliteit te garanderen. De tafel is volledig gemaakt van roestvrij staal, in drie verschillende afwerkingen; het totale oppervlak is satijn, de rondingen die de voeten vormen hebben een zwarte patina en het binnenoppervlak van de ronding bovenop de console heeft een hoogglans gepolijste afwerking.

Designer Xavier Lust studeerde in 1992 af aan het 'Institut St Luc'-Brussel in interieurdesign. Sinds 1990 ontwerpt hij interieurs, meubels en accessoires. Zelf, of in samenwerking voor toonaangevende meubelbedrijven zoals MDF Italia, De Padova en Extremis.

Nieuws, interieur, design, meubels, living, home, living, furniture, furniture, living room, office, hotel, project, project design, chair, fauteuil, table, coffee table sofa, lighting, designer, design, #xavierlust, # Adelaarconsule

Ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws in je mailbox!

Vul je e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van jouw voorkeuren.