Peter Gillis heeft eindelijk zijn camper verkocht - Pure Luxe

2022-06-10 20:41:23 By : xiwei zhao

Begin dit jaar schonk Peter Gillis een camper aan een 70-jarige dakloze vrouw, terwijl zijn eigen paleis op wielen nog te koop stond. Wij van Pure Luxe kregen in de zomer van 2021 de primeur doorgestuurd dat de Brabantse tv-ster die ging verkopen en na circa 10 maanden is het moment daar. Gillis kan zijn geld gaan tellen.

Als iemand kampt met spilzucht, dan is het Gillis wel. Hij kan het zich uiteraard veroorloven, maar het tempo waarin hij kastelen en sportwagens koopt, is bijna bewonderenswaardig. Zo nu en dan is het echter ook tijd om dingen los te laten, zoals zijn Morelo Palace 90 M.

Een bericht gedeeld door Peter Gillis (@petergillisoostappen)

De camper is negen meter lang en zit boordevol handige snufjes en luxe voorzieningen. Denk aan een loungebank voor de televisie, een volwaardige keuken, een  panorama-dakvenster en genoeg kasten en lades om allerlei spullen mee op reis te nemen. De koelkast zal leeg opgeleverd zijn, want de Massa is Kassa-ster is inmiddels al 13 kilo afgevallen.

Het enorme bakbeest weegt 5.900 kilo schoon aan de haak en werd aangeboden voor maar liefst €389.000 op de website van Niesmann Bischoff. Later werd de vraagprijs verlaagd naar € 369.900. Hoeveel er uiteindelijk voor is afgerekend, is onbekend.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons op social media

© Copyright Pure Luxe Media & Events 2022. Alle rechten voorbehouden.