Parkeergarage Sluisdijk sluit voor groot onderhoud - Gemeente Den Helder

2022-08-20 01:21:58 By : Mr. Vege Cai

Op dit moment vindt er onderhoud plaats op deze website. De website en formulieren kunnen daardoor minder goed bereikbaar of traag zijn. Ook kan uw online aanvraag of melding vertraagd bij ons binnenkomen. Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Parkeergarage Sluisdijk krijgt een onderhoudsbeurt. De werkzaamheden starten op woensdag 7 september 2022 en duren naar verwachting tot midden/eind november. De garage is tijdens deze periode gesloten.

Kreeft Betonrenovatie begint op woensdag 7 september met het onderhoud. De bovenlaag van het bovendek wordt verwijderd en een nieuwe waterdichte vloer wordt aangebracht. Daarnaast komt er een nieuw parkeersysteem en plaatsen ze nieuwe toegangsdeuren.

Met het nieuwe systeem is de garage de hele dag afgesloten en in principe alleen toegankelijk met een ticket of een toegangspas. De overlast van ongewenste bezoekers moet daardoor dalen.

De werkzaamheden kunnen voor overlast zorgen, zoals geluidshinder en bouwverkeer. De druk op de parkeergelegenheid in de woonomgeving en het winkelgebied kan ook tijdelijk toenemen. Toch is het onderhoud nu nodig. We verwachten dat de werkzaamheden snel verlopen en dat er midden/eind november een opgeknapte garage en een werkend parkeersysteem is.