Multifunctionele stoel van Wilkhahn ook in nieuwe Pantone kleuren te verkrijgen

2022-08-08 03:54:57 By : Ms. Eileen Zhao

De Duitse fabrikant van kantoormeubelen, draaistoelen, ergonomische bureaustoelen, dynamische tafels en opvouwbare vergadertafels, introduceert een multifunctionele stoel. De Yonda stoelen zijn ook te verkrijgen in de twee nieuwe Pantone kleuren. "De Wilkhahn Yonda is een antwoord op de particuliere en projectmarkt welke in toenemende mate elkaar versterken." Dat laat het bedrijf weten in een persbericht. De Yonda zitschalen worden ontwikkeld in een Bio composiet, 70% recycle PP + 30% houtsnippers van lokaal gewonnen afvalhout. Bio composiet geeft de zitschalen een aantrekkelijk gemêleerd effect wat afwijkt van de unikleurige kunststof schalen. De Yonda is leverbaar met een vier poot stalen of een vier poot eiken FSC frame.

Tevens leverbaar in vier en vijf teens frames die voorzien kunnen worden van een nieuw ontwikkeld neiging mechanisme wat de Yonda een 3D effect geeft en zeer comfortabel maakt.

Twee nieuwe Pantone kleuren, smaragdgroen en sienarood, worden toegevoegd aan de standaard kleuren in de Wilkhahn collectie voor de schalen en de coatings. Ook het aantal stoffen is zeer uitgebreid. Nieuwe stoffen zijn o.a. de duurzame stoffen Re-Wool, re-used wol en Oceanic, herwonnen kunststof uit zee. Innovatie en duurzaamheid gaan met de Yonda “hand in hand”. Meer informatie: Wilkhahn www.wilkhahn.com

Alle velden die gemarkeerd zijn met * moeten worden ingevuld.

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier

Ander nieuws uit deze sector:

<< Terug | Wonen360.nl

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Je krijgt deze pop-up te zien omdat dit de eerste keer is dat je onze site bezoekt. Krijg je deze melding altijd te zien dan heb je je cookies uitstaan en zullen die blijven verschijnen.