Mobiele (koffie) Tafel gaat op Zomertour door Muiden en Muiderberg - Al het nieuws uit Bussum

2022-08-08 03:55:40 By : Ms. Shallen Shi

MUIDEN/MUIDERBERG - Spontaan aanschuiven voor een kopje koffie met wijkgenoten? Dat kan deze zomer. 

In de maanden augustus en september is de Mobiele (koffie) Tafel op Zomertour door Muiden en Muiderberg. Iedere dinsdag en donderdag van 15.00 tot 16.30 uur is Caroline Kempkes, opbouwwerker van Versa Welzijn, met de Mobiele (koffie) Tafel te vinden in de wijk: “Zin in een lekker drankje en een hapje? Iedereen is van harte welkom om aan te schuiven. Een mooie gelegenheid om je buren weer eens wat uitgebreider te spreken. Ook mensen van de woningcorporatie Gooi en Om, brandweer, politie en van de gemeente de wijkadviseurs, wijkwethouders zijn uitgenodigd.”

Benieuwd of de Mobiele Tafel bij jou in de wijk komt? Kijk op gooiagenda.nl, op versawelzijn.nl of bel Caroline 06-8284 3440.

Alice is recent met haar gezin naar Naarden verhuist. Ze heeft haar hele leven in Amsterdam gewoond en is daar geboren en getogen. Wij interviewen haar elke week over haar bevind..

Zelf de slingers ophangen in het leven, dat is wat de ‘Gooise Mannen’ John ter Riet en Derkan Atakan doen.

REGIO - Ontmanteling van Tergooi Blaricum blijkt toch niet duurzamer te zijn dan transformatie, zoals de initiatiefnemer liet weten tijdens een presentatie.

Het is een aderlating voor visliefhebbers uit Gooise Meren en daarbuiten.

REGIO - In het weekend van 17 september start de dertiende editie van het Sherrytea Toernooi; het regionale tennistoernooi voor borstkankeronderzoek.

De gemeente Hilversum wil samen met inwoners van de Hilversumse Meent en de woningcorporaties in gesprek over de wensen en mogelijkheden van flexwonen en verdichting.

De grootste kliko van het kwartet in menig tuin, oftewel de PMD-kliko, is al langer een bron van argwaan bij Hugo Bellaart, raadslid bij de VVD.

MUIDEN/MUIDERBERG - Spontaan aanschuiven voor een kopje koffie met wijkgenoten? Dat kan deze zomer.

Met het Bussumsnieuws Extra willen we onze lezers informeren over wat er in hun leefomgeving speelt. Dat doen we op journalistieke wijze.

Enter Media is de uitgever van lokale nieuwsbladen en nieuwssites in de regio Gooi- en Vechtstreek en Diemen. Onze titels: BussumsNieuws, DiemerNieuws, Gooi en Eembode, Laarder Courant de Bel, MuiderNieuws, NaarderNieuws, Nieuwsblad voor Huizen, WeesperNieuws. Zie EnterMedia.nl

op">Top