Leeghwaterbad gaat met twee man QR-codes scannen: "We ontkomen er niet aan" -

2021-11-05 04:35:22 By : Mr. Leo Shen

Purmerend – Het Leeghwaterbad zal vanaf het moment dat de nieuw aangekondigde corona-maatregelen in gaan alle bezoekers boven de twaalf jaar vragen om een ​​​​QR-code. Die manager heeft Freek Eshuis vandaag aan Regio Purmerend overgenomen. “Dat we dat gaan doen, als het verplicht wordt, is een zekerheid. We kunnen en gaan dat niet ontlopen.”

Vanavond om 19:00 uur is er een van demissionair minister-president Rutte en minister De Jonge waarin nieuwe coronamaatregelen worden aangekondigd. Zwembaden worden in deze maatregelen genoemd. Dit is het waarschijnlijke dat alle bezoekers boven de twaalf jaar vooruit zullen komen om een ​​QR-code te verwachten om het Leeghwaterbad te kunnen treden. Ook is binnen het gebruik van mondkapjes weer waarschijnlijk.

De hal van het Leeghwaterbad is groot en tegelijk naar binnen komen. Eshuis ziet dan ook geen andere mogelijkheid om twee bij de toegangsdeuren van het Leeghwaterbad neer te zetten. “Zelfs hebben we geen om beveiliging in te huren. Daar hebben we toch niet voor gekozen omdat dat waarschijnlijk meer escalerend dan de-escalerend werkt. het moet, zullen twee van onze eigen opbouw aan de deur de QR-codes controleren. Het is niet anders.”

Er is nog een hoepel onduidelijk. Een zwangere die om die reden niet gevaccineerd is, moet je haar zwangerschapszwemmen verlengen?

Volgens Eshuis zal het in het begin zoeken en aftasten worden. Maar hij hoopt op begrip en dat het zwembad ook hier wel weer door komt. “Ik had de eigenlijke maatregelen genomen. Minder capaciteit en de 1,5 meter. Deze had ik eerlijk gezegd niet in gedachten om duidelijk te worden dat er afspraken aan komen.”

Er is nog een hoepel onduidelijk. “We gaan er nu vanuit dat ook ouders die het gebouw willen betreden om hun kinderen naar zwemles weg te brengen een QR-code moeten hebben. Wij hebben de capaciteit niet om de kinderen te begeleiden en zich om te laten kleden. En eerlijk gezegd willen wij die verantwoordelijkheid ook niet nemen. Maar hoe zit dat dan met een zwangere vrouw, die zich vanwege haar zwangerschap niet heeft laten vaccineren? Hoe ga je daar mee om?”

Eshuis hoop op begrip. “We komen er niet aan. 85% van de mensen is gevaccineerd. We hopen in ieder geval van deze groep mensen dat zij ons beleid.”

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Stelletje facisten zijn daar bij dat leegwater bad ga jullie schamen dat ongevaccineerde buitensluiten jullie verdienden gewoon om naar de klote te gaan als bedrijf nu niet nooit meer dat ik ook maar een voet over de drempel bij jullie zal zetten

Mooi dat het Leeghwaterbad de opgelegde verantwoordelijkheden neemt. Hopelijk hebben ALLE bezoekers begrip voor de QR-controle.

En vwb zwangere vrouwen, vrouwen met een zwangerschapswens en vrouwen die bezig zijn met een IVF-behandeling: zij krijgen het advies om zich te laten vaccineren het coronavirus. Dat geldt voor alle (zwangere) vrouwen: vrouwen met onderliggende ziekten (zoals diabetes of hart- en longziekten) en ook voor gezonde zwangere vrouwen. Als je zwanger bent je namelijk meer risico om ziek te worden van COVID-19, en kunnen complicaties optreden. Bescherming door vaccinatie is juist bij een zwangerschap van groot belang.

Stelletje facisten zijn jullie daar bij dat leegwater bad ga...

Of je nu voor of tegen bent: Volwassenen met een protestacti...

@Waussie; Heb je nog wat met te dragen? van vert...

@Waussie; Heb je nog wat met te dragen? van vert...

Mooi dat het Leeghwaterbad bevestigde verantwoordelijkhede...

Gemaakt met in Purmerend

Stelletje facisten zijn jullie daar bij dat leegwater bad ga...

Of je nu voor of tegen bent: Volwassenen met een protestacti...

@Waussie; Heb je nog wat met te dragen? van vert...

@Waussie; Heb je nog wat met te dragen? van vert...

Mooi dat het Leeghwaterbad bevestigde verantwoordelijkhede...