Gespot op Funda: oude groentezaak in Almelo met enorme achtertuin

2022-09-17 00:49:08 By : Mr. Jack Wang

Elke week struinen we Funda af voor fijne optrekjes in onze stad. Deze week extra aandacht voor een oude groentezaak, Rietstraat 256 C in Almelo. Groot pluspunt hier is de enorme achtertuin.

De Rietstraat vindt je – logisch – in de wijk De Riet. Op nummer 256 C is deze woning uit 1927 te koop. Vroeger was dit een groentewinkel, enkele oude details zijn nog bewaard gebleven. Het huis is volledig gerenoveerd en gemoderniseerd. Zo is er een extra slaapkamer gemaakt en ook de garage is onder handen genomen.

Op de begane grond vind je de woonkamer met pvc vloer en veel ramen, waardoor het binnen heerlijk licht is. De keuken zit in de aanbouw. Vanuit de keuken kun je naar de diepe trapkast met kelder. Achter de keuken vind je het toilet en de bijkeuken met plek voor je wasmachine. Ook kun je hier de tuin in lopen.

De achtertuin heeft een totale oppervlak van maar liefst 660 vierkante meter. Enorm dus. En je kunt er ook nog alle kanten mee op, want er liggen nu gras en tegels in. De tuin heeft rondom een houten schutting. Je vindt in de tuin een vrijstaande berging (een voormalig paardenstal) met extra schuur en overkapping.

Via de tuin kom je ook in de garage of werkplaats. Deze ruimte van 5 bij 9 meter heeft een elektrische deur en een vaste trap naar de zolder met veel bergruimte.

Op de bovenverdieping heb je een overloop mét airco en vier slaapkamers. Hier is ook een extra kamer die je ook kunt gebruiken als slaapkamer. De laminaatvloer is boven doorgetrokken in alle kamers. De badkamer heeft een douche en ligbad, een dubbele wastafel en tweede toilet.

Deze woning aan Rietstraat 256 C in Almelo heeft 137 vierkante meter aan woonoppervlakte. De totale oppervlakte van het perceel is 858 vierkante meter. De vraagprijs is 349.000 euro, kosten koper.

De foto’s hieronder geven je een impressie van deze woning. Swipe of klik voor meer >

Verder gluren kan op de Fundapagina van de woning. Daar vind je veel meer informatie, foto’s en een video. Als je interesse hebt in deze woning, dan vind je hier ook de contactgegevens van de makelaar.

Heb je ook zo genoten van deze zomer? Bijna elke dag volop zon en heerlijk zonder jas naar buiten. Het…

Volg indebuurt Almelo ook op Instagram en Facebook.

We zijn voor het derde jaar op rij genomineerd voor deze titel!

Stem op ons! indebuurt is genomineerd voor Website van het Jaar

Ontdek hier jouw verborgen talent (en maak kans op een gratis cursus)

Aangeboden door Durf in het Onderwijs

Stem op ons! indebuurt is genomineerd voor Website van het Jaar

Blijf op de hoogte van alles uit Almelo

© 2022 - DPG Media B.V. - Alle rechten voorbehouden