FBI op zoek naar verdachte van bankoverval

2021-11-16 15:50:22 By : Mr. Xiou Liang Zhuang

De FBI heeft vrijdagmiddag foto's vrijgegeven van een man die verdacht wordt van het beroven van een bank in Ardmore. De overval vond plaats bij de American Nation Bank om ongeveer 15:16 uur, en de dief vluchtte met een niet nader genoemd bedrag in contanten nadat hij de baliemedewerker een aanmaning had gegeven.

De verdachte wordt beschreven als een blanke man met een lengte van ongeveer 5'6" tot 5'7.". Bij de bank droeg hij een lange rode pruik en een rood masker dat de helft van zijn gezicht bedekte. Hij zou zijn gevlucht in een rode pick-up met een gereedschapskist in het bed. 

Nadat hij de bank had verlaten, zou de verdachte de pruik hebben afgedaan en werd later waargenomen in een wit T-shirt en een groene baseballpet in een nabijgelegen supermarkt. De FBI heeft beelden van beveiligingscamera's uit de winkel vrijgegeven en de verdachte heeft opvallende tatoeages op beide armen, waaronder het woord 'Texas' op zijn linkeronderarm. 

Iedereen met informatie over de identiteit van de verdachte of zijn verblijfplaats wordt verzocht contact op te nemen met de FBI op (405) 290-7770 of de politie van Ardmore op (580) 221-2515. Informatie kan ook online worden ingediend via tips.fbi.gov.