Egger Design Collectie 2020-2022 - Interieurjournaal.com

2022-06-10 20:43:09 By : Ms. Betty Liu

In de nieuwe collectie streeft Egger naar een nog betere match tussen decor en oppervlak, met nieuwe kleuren en inspirerende combinaties. De houtdecors hebben volgens het bedrijf een verbeterde natuurgetrouwe structuur. Ook zijn de decors uitgebreid met imitaties van marmer (foto 1) en metaal (foto 4).

De formaldehyde -emissie (een vluchtige stof, vooral afkomstig van lijmen) van de gelamineerde spaanplaten heeft Egger gereduceerd tot deze volgens de firma gelijk is aan die van een boom in de natuur. Hiermee wordt een gezonder binnenklimaat gerealiseerd.

De Egger Design Collectie 2020-2022 bestaat uit meer dan 300 decors. De Holland Collectie is een selectie uit de hele collectie en omvat 160 dessins. De Holland Collectie wordt geleverd in 18mm HPL en met bijpassend kantenband.

Een onderdeel van de nieuwe Egger collectie is de Perfect Sense -collectie (foto 5). Hierin is nu ondermeer plaatmateriaal met marmerdecors in wit en zwart te vinden, zowel met matte of hoogglans afwerking. De matte variant heeft een speciale lak, deze voorkomt storende vingerafdrukken op het materiaal. Hiermee is het product volgens Egger zeer geschikt voor wanden en fronten.

www.mijnvoorraad.nu www.egger.com

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, vloer, leggen, vloeren, parket, meubel, laminaat, plaat, platen, paneel, panelen, interieurbouw, bouw, stofferen, stoffering, #egger

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.