Comfort, goede prijs én direct leverbaar: de banken van dit bedrijf hebben het allemaal

2022-06-10 20:46:28 By : Ms. Jessie Ning

Aangeboden door Seats and Sofas

Een nieuwe bank is niet alleen een grote aankoop, maar bepaalt ook nog eens de sfeer in huis. Ze zijn in zo veel vormen, kleuren en materialen te koop, dat het best zou kunnen dat je door alle banken dé bank voor jou niet meer ziet. Gelukkig kun je bij Seats and Sofas in Amersfoort terecht voor al je vragen over zitmeubelen en passend advies.

Seats and Sofas is specialist op het gebied van zitmeubelen in Europa. Vind jij het ook altijd zo vervelend als je lang moet wachten op je bestelde meubels? Daar heeft Seats and Sofas iets op bedacht: de Giant Take Away formule. Hierdoor kun je de bank direct uit voorraad meenemen naar huis. Kortom: vandaag kopen, vanavond zitten!

Wanneer is het tijd voor een nieuwe bank? Is dat pas als hij flink is doorgezakt of zou jij ieder jaar wel een nieuwe uit willen zoeken om te matchen met je interieur? Hoe dan ook: er zijn er flink wat om uit te kiezen en dat maakt een keuze maken niet makkelijker. Daarom zetten de adviseurs van Seats and Sofas er een paar voor je op een rijtje:

Je gaat samenwonen met de liefde van je leven, maar die oude bank vol met vlekken komt jullie nieuwe huis echt niet in. Dan is het tijd om te shoppen voor jullie eerste bank samen. Klinkt makkelijk, maar wat nou als jullie niet dezelfde smaak hebben? Bepaal samen de kleur en het materiaal. Kijk daarna naar de spullen die jullie al hebben verzameld en wat daarbij zou passen.

Je hebt al een gezin van vier personen en er is nog een kleine op komst. Een grote bank om aan het einde van een drukke dag op te kunnen ploffen is dan geen overbodige luxe. Seats and Sofas heeft zelfs modellen staan waarbij je een onderdeel omhoog kunt klappen en kunt gebruiken als opbergruimte. Dit is ideaal voor al het speelgoed en andere rondslingerende dingen van je kinderen. Je weet wat ze zeggen: een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd.

Of zijn de kinderen net allemaal uit huis? Dan is het misschien eindelijk tijd voor die ene witte of crèmekleurige bank die je altijd al hebt gewild. Je hoeft je nu namelijk minder zorgen te maken over vlekken die er nooit meer uitgaan. Misschien heb je nu ook wel minder ruimte nodig en kan je er een luie stoel bijnemen met een poef zodat je ultiem zitcomfort hebt, waar je ook gaat zitten.

Tekst gaat door onder de afbeeldingen >

Breng een bezoek aan Seats and Sofas Amersfoort en laat je verder helpen door één van de adviseurs. Zij staan klaar om al jouw vragen en wensen te bespreken. Het is ook mogelijk om vrijblijvend een afspraak te maken.

Wil jij een comfortabele bank, maar ook nog wat geld overhouden voor de rest van je interieur? Kijk dan eens naar de Pancho bank. Deze twee-zits bank heeft smalle armleuningen waardoor je meer zitvlak overhoudt. Het unieke stiksel geeft de bank een industriële en stoere look. Koop er een hocker bij voor nog meer comfort. Je kunt deze gebruiken als voetenbank, extra zitplaats of als tafel. Perfect voor wanneer je met zijn tweeën of drieën bent thuis en er komt bezoek langs. Je bestelt deze bank nu vanaf 399 euro en krijgt hem direct mee uit voorraad.

Is een twee-zits niet groot genoeg voor jouw woonkamer of huishouden? Maak de set dan compleet met Pancho loveseat of 3-zits bank. De Pancho is ook verkrijgbaar als een 4-zits bank en een hoekbank.

Nieuw! Laat je in de watten leggen bij deze luxe Wellness in Amersfoort

Aangeboden door House of Zen

Aangeboden door Kees Smit Tuinmeubelen

Aangeboden door Seats and Sofas

Aangeboden door Mijn eerste 18 jaar

Aangeboden door Broekhuisen IJzerwaren Amersfoort

De dag van de uitslag: zet een geslaagde in het zonnetje!

Aangeboden door Mijn eerste 18 jaar

Aangeboden door Mijn eerste 18 jaar

Blijf op de hoogte van alles uit Amersfoort

© 2022 - DPG Media B.V. - Alle rechten voorbehouden