Binnenkijken bij Sophie en Xander: 'We hebben echt wel downs gekend' - LINDA.nl

2022-09-17 00:59:17 By : Mr. Hui Jue

Door Sophie (44) is Xander (49) een stuk netter geworden, maar in een showroom wonen is aan de familie De Buisonjé niet besteed.

“Ik raak overprikkeld als het te rommelig wordt”, vertelt Xander in de nieuwste LINDA.LOVES.

Xander is volgens Sophie ‘supernetjes’. “Bijna dwangmatig.” Hij kan dan ook niet tegen troep tijdens het koken. Xander: “Ik ben best druk in mijn hoofd, dus raak overprikkeld als de situatie om me heen te rommelig wordt. De kinderen ruimen echt níks op. Ze mogen pas met iets nieuws spelen als het vorige is opgeruimd. Maar in de praktijk lukt dat gewoon vaak niet.

Céla Lynn is een echte ekster: als zij iets ziet blinken, vliegt ze eropaf.” Sophie: “Ze is de hele dag aan het verkleden en haalt dan het hele huis overhoop.” Xander: “Plakt ze stickers op de muren. Of gaat met een paarse stift over onze goudkleurige stoffen bank.”

Tekst gaat door onder de foto’s (Beeld: Hans van Brakel)

Volgens Sophie zijn de twee veertien jaar samen, hij zelf denkt vijftien. “Dat zijn twee sevenyear itchen, ja. Hoewel we die niet echt hebben gehad, hè?”

Sophie: “Niet op die manier, maar we hebben door de jaren heen wel downs gekend. En soms duurden die vrij lang.” Xander: “Ik had nog zo veel met mezelf op te lossen, jij misschien ook wel, en dat heeft ook invloed op je relatie. Vroeger had ik veel aandacht nodig en zocht ik die ook, maar met mijn gezin ben ik gewoon helemaal geland.”

Sophie: “Het belangrijkste is om tijd voor elkaar te maken en de ander niet for granted te nemen. Maar dat gebeurt wel snel. Ik hoop dat wij allebei uiteindelijk een betere balans kunnen vinden tussen werk, gezin en samen. Momenteel schiet dat samenzijn er te veel bij in.” Xander: “Jij hebt destijds jouw carrière on hold gezet voor mij, ik zou nu met liefde een paar stappen terugdoen om jou de ruimte te geven.”

Alles zien? De uitgebreide reportage vind je in LINDA.LOVES 9, die 20 september in de winkels ligt. Ook deze LOVES staat weer bomvol trends op het gebied van mode, beauty, reizen, eten en wonen. Zo tonen Maarten en Sharvin hun villa kakelbont, showt Sophie Hilbrand dé trend van dit seizoen en vind je de beste reistips voor een vakantie in Mexico. Liever thuisbezorgd? Bestel het nummer dan via onderstaande knop.