Bij Stephan scoor je betaalbare houten eettafels: 'Deens ovaal is het populairst' - indebuurt Zoetermeer

2022-08-13 01:23:47 By : Ms. Aihua Dai

Betaalbare eikenhouten eettafels: dát zijn de tafels van Mister Tafel. Zoetermeerder Stephan Mos (29) startte zo’n vijf jaar geleden zijn eigen zaak. “Tijdens een zoektocht naar een nieuwe tafel ontstond het idee voor mijn bedrijf.”

Stephan studeerde International Business en zat ook een tijdje in het buitenland. Toen hij na zijn studie op zoek was naar een eikenhouten eettafel, merkte hij: díe zijn duur. “Dat kan goedkoper, dacht ik.”

De ondernemer belde wat rond in zijn netwerk. “Ik kende uit mijn studietijd nog wat jongens uit Roemenië. Daar worden veel meubels en tafelbladen gemaakt. Door de bladen zelf uit het buitenland te halen, kunnen de prijzen omlaag. Er is namelijk geen tussenhandel meer nodig.”

Hij heeft vijftien stuks op transport naar Nederland gezet en die waren binnen een maand verkocht. De keuze om zijn bedrijf daarna te starten, was snel gemaakt. “Ik zag kansen en daarnaast kom ik uit een ondernemersfamilie. Ik denk dat de drempel daarom wat lager was.”

Mister Tafel heeft veel verschillende tafels, die allemaal in de showroom te bewonderen zijn. Je vindt er bijvoorbeeld eikenhouten eettafels en visgraat eettafels, maar ook salontafels en tafelbladen. “De tafel die het afgelopen jaar het meest is verkocht, is de eettafel ‘Deens ovaal’. De Scandinavische look is helemaal in.”

De tekst loopt verder onder de foto >

Volgens de ondernemer bestellen klanten zowel online als in de winkel. “Het is natuurlijk fijn als je een tafel in het echt kunt zien en voelen. We hebben tien verschillende kleuren en als je ze naast elkaar ziet, kun je goed vergelijken. Klanten die in de buurt van Zoetermeer wonen, komen daarom graag naar de showroom. Maar we krijgen ook weleens mensen uit Groningen over de vloer.”

Waarin Mister Tafel zich onderscheidt van andere eettafelwinkels? “Onze kracht zit naast in de goede prijs, ook in de korte levertijd. Doordat we ruim 200 tafelbladen op voorraad hebben, is de tafel vaak al binnen drie weken bij de klant thuis. En nog een mooie bijkomstigheid: je tafel wordt gratis geleverd.”

Ben je benieuwd naar de tafels van Mister Tafel? Op de website vind je het complete aanbod! Of kom langs in de showroom en neem plaats aan jouw lievelingstafel. De showroom is drie dagen per week geopend.

Als contentspecialist verzorg ik de branded content bij indebuurt. Ook een mooi verhaal over jouw bedrijf of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Mail gerust naar [email protected]

Bij Stephan scoor je betaalbare houten eettafels: ‘Deens ovaal is het populairst’

Zo gaat het nu met Joel en hond Moaca zonder snuit: ‘We worden vaak herkend op straat’

Blijf op de hoogte van alles uit Zoetermeer

© 2022 - DPG Media B.V. - Alle rechten voorbehouden