Authentiek eiken visgraat laminaatvloeren - Interieurjournaal.com

2021-11-05 04:38:55 By : Ms. Selina Zhang

Voor deze collectie vier eiken vloeren door Meister ontwikkeld die in spelen op de huidige decoratietrends . Deze gebruiksvriendelijke en visgraat laminaatvloer komt zowel in een landelijke als moderne woning perfect tot zijn recht.

De hoogwaardige porensynchroonstructuur en fijne micro rondom, geven deze hoogwaardige en natuurlijke uitstraling. Het speciale Diamond Pro zorgt voor een verbeterde bestandheid en is absoluut bestand tegen chemicaliën.

Naast het esthetische aspect werd ook gedacht aan het installatiegemak. Dankzij het systeem is er geen sprake van een plank A en een plank B. Dit gebruik van de snelheid van het leggen door de installatie en het eindconsumentzaagverlies. Kortom een ​​win-win situatie voor iedereen.

Deze nieuwe visgraatcollectie (laminaat M6) is verkrijgbaar in het volgende formaat: 620 x 155 x 8mm. Bovendien heeft deze antistatische toplaag en ook vloer geschikt voor installatie in commerciële ruimtes (klasse 32).

www.heditex.com www.meister.com www.meisterwerke.com www.viehoff.nl www.schadebo.nl www.deeik.nl

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, project residentieel, vloer, vloerbedekking, tegel, strook, stroken, laminaat PVC, lvt, keramiek, terra cotta, steen, hout, parket, visgraat, vloeren, #meister, #meisterwerke, # meisterwerkeschulte, #heditex, #viehoff, #schadebo, #deeik, #meisterdesignlaminaat

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.