10 interieuritems voor een stijlvolle werkplek

2021-11-05 04:10:57 By : Ms. Emily Jia

Met deze interieuritems tover jij je kantoor om tot een stijlvolle werkplek.

Het moment is daar: jij en je werknemers mogen weer terug naar kantoor. Om hen in stijl te kunnen ontvangen, verzamelde Harper's Bazaar de mooiste, meest tijdloze interieuritems waarmee je je kantoor omtovert tot een stijlvolle werkplek. (Werk)succes gegarandeerd.

Zo gaat werken na corona eruit zien >

Voor als de dagen weer donkerder worden, is een goede bureaulamp natuurlijk een must. En dat-ie stijlvol moet zijn, is vanzelfsprekend. Met deze messing bureaulamp van MADE zit je altijd goed.

Laat je werknemers op een relaxte met elkaar overleggen, bijvoorbeeld in een comfortabele fauteuil. Ga voor een stoel in een vrolijke, energieke kleur, zoals deze oranje variant van Dutchbone. Wie weet heeft het effect.

Dit zijn de belangrijkste interieurtrends voor 2021 >

Met deze verstelbare kruk kunnen je werknemers aan elk bureau aanschuiven. Voor een overleg, of voor een bijklets-moment, bijvoorbeeld. Deze kruk van MADE is een multi-inzetbaar.

Wist je dat geur van positieve invloed is op productiviteit? Laat je kantoor heerlijk geuren door op verschillende plekken geurstokjes neer te zetten, zoals deze van Marie-Stella-Maris.

Een opgeruimd bureau is een opgeruimd hoofd. In deze HAY bureauorganizer kunnen je werknemers al hun spullen kwijt.

SHOP Dit zijn bijzondere vergaderlocaties om even te ontsnappen aan de vergadersleur >

Is een kantoor compleet zonder waterkoker? Ga voor een extra stijlvol exemplaar, zoals deze draadloze waterkoker van Alessi.

In deze leren ontwerpbureaustoel van IVOL is het comfortabel werken. Door de hoge rugleuning en diepe zitting is deze stoel geschikt voor zelfs de meest lange werknemer.

Voor alle spontane ideeën, herinneringen en wat niet, is daar deze organisator van VT Wonen. Hang er meerdere op verschillende plekken aan de muur, zo kan elke werknemer er gebruik van maken.

Planten zorgen voor zuurstof én inspiratie, en daarom horen ze absoluut thuis in een kantoor. Blijf weg van kleine planten, maar ga juist voor een paar groene eyecatchers, zoals deze strelitzia van Fleurdirect.

Voor tijdschriften van kranten: deze leren 'bak' van MADE is voor alle lectuur die anders door je kantoor zou slingeren.