Zo sluit u smakelijk een zakelijk diner af

2022-07-01 20:39:34 By : Ms. Freda GUO

Een zakelijk diner vraagt om de juiste keuzes wat betreft het menu. Moet er aan het eind van de avond nog een deal gesloten worden? Sterrenchef Joris Bijdendijk tipt ons het perfecte dessert.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met L'OR Espresso.

Als ondernemer een zakelijk diner organiseren, kan een uitdaging zijn. Zeker als je zelf geen keukenprins(es) bent en wel de juiste keuzes wilt maken voor het menu. Moet er aan het eind van de avond nog een deal vallen? Dan wil je dat iedereen die aan de tafel zit nog scherp is.

We horen u denken: koffie. Uiteraard, bij een smakelijk diner hoort een goede koffie. Nog beter is om de koffie te verwerken in het gerecht. We gaan er natuurlijk vanuit dat de avond eindigt met een klapper en dus leggen we de focus op het nagerecht, samen met sterrenchef Joris Bijdendijk en koffiemerk L’OR Espresso.

L’OR Espresso en Bijdendijk zorgen samen namelijk voor een smakelijk zakelijk diner. Dus, wat te serveren? Een nagerecht voor de echte ondernemer is natuurlijk de tiramisu. Immers: rijk van smaak, vol energie en u kunt aan iedereen laten zien dat u het ondernemerschap en netwerken in de lange vingers heeft.

Het zit ‘m zelfs in de naam van het gerecht: tiramisu betekent ‘trek of beur me op’. En dat is precies wat dit dessert gaat doen na een lange dag vergaderen. Zo blijft de sfeer de hele avond goed en het gezelschap scherp.

Om deze heerlijke tiramisu te maken, heeft u natuurlijk wel de juiste ingrediënten nodig. De koffieproeverij om de perfecte tiramisu op tafel te zetten, heeft Joris Bijdendijk eigenhandig voor ons gedaan. De gouden tip? De Ristretto van L’OR Espresso. Een weloverwogen koffie, fris en krachtig tegelijk. Het gehele recept vindt u hier.

Liever zelf aanschuiven, dan een avond in de keuken staan? Ook dan kunt u bij L'OR Espresso terecht. Bij aanschaf van L'OR Espresso koffiecapsules of koffiebonen maakt u t/m 24 juli namelijk iedere dag kans op een luxe dinerbon ter waarde van €200.