deze afbeelding schorpioen-gamingstoel is een zwaartekrachtvrij computerwerkstation dat je omhult

2021-11-05 04:11:41 By : Mr. Jim Tsang

door thuiswerken vragen velen van ons zich af hoe we deze nieuwe ervaring comfortabeler en meegaand kunnen maken. de laatste tijd hebben we als & frans zonen zien samenwerken met de franse ontwerpers erwan en ronan bouroullec om flexibele meubels te creëren die echt werken voor deze veranderende tijden. maar deze nieuwe stoel heeft ons gepland als in de oorlog, omdat we niet kunnen besluiten van het geniaal is van gewoon gek. ontwikkeld door cluvens, de cluvens IW-SK zero-gravity esports-gamingstoel heeft een schorpioenvorm die je omhult - als dat is wat je leuk vindt.

volledig gemotoriseerd, transformeert de cluvens IW-SK zero-gravity esports-gamingstoel met een druk op de knop. de staart van de schorpioen zich uit om de overhangende steun voor de schermbevestiging te worden. zowel de hoek als de afstand van de monitor is instelbaar met een controller. van je nu een gebogen gebogen monitor hebt van een driedubbele, hij levert de positie die je wenst.

De klauwen van de schorpioen zien er een beetje scherp uit, maar het zijn eigenlijk ronde, veilige hoeken, zodat je geen zorgen kunt maken dat je gewond bent geraakt. hun handige functie is als toetsenbord- en muisstandaard en aan de zijkant is er een gleuf waarin de afstandsbediening van de cockpit handig kan worden opgeborgen. een simpele druk op de knop en de schorpioen verandert in je favoriete pose. en als dat nog niet genoeg is, heeft de stoel zelfs een massage- en verwarmingsfunctie 'zodat je kunt genieten van wat quality time kijk je eruitziet als de ultieme slechterik.'

de cluvens IW-SK zero-gravity esports-gamingstoel wordt vermeld op USD $ 3.299.

naam: cluvens IW-SK zero-gravity esports-gamingstoel

type: scorpioenstoel om te gamen

Als dat nog niet het geval is, waar de beschrijving en het ontwerp niets over zeggen eruit ziet, probeer het dan ook consolevriendelijk te maken waar de streamingmogelijkheid is met de computertoren maar ook een lade heeft voor een console om te passagier en toepassing toepassen naar de console voor de middenmonitor met de andere voor de chat of waar de streamer ze ook voor zou moeten gebruiken. Ik ben er zeker van dat de markt hiervoor veel meer open zal zijn als de extra mogelijkheden heeft.

iets toe te voegen? deel uw mening in onze opmerkingen hieronder. alle opmerkingen worden beoordeeld met het oog op moderatie voordat ze worden gepubliceerd.

een diverse digitale database die als een waardevolle gids bij het verkrijgen van inzicht en informatie over een product rechtstreeks van de fabrikant, en dient als een rijk referentiepunt bij het ontwikkelen van een project van schema.