De toekomst van Fletcher Cox als een adelaar – GCOBB.COM

2021-11-05 04:14:08 By : Mr. Frank Chen

Nu het NFL-seizoen 2021 nadert, staat de verdedigingsuitrusting van Eagles Pro Bowl Fletcher Cox op een kruispunt in zijn Birds-carrière vanwege vier belangrijke factoren: zijn enorme jaarsalaris, zijn afnamede productie op het veld, de veilige quarterback-situatie van Birds en de nieuwe coaching van het team. personeel.

Met het vertrek van quarterback Carson Wentz is Cox nu de best betaalde Eagles met gegarandeerde resultaten van $ 23,9 miljoen dollar in 2021 en $ 23,8 miljoen dollar in 2022, ondanks het feit dat er geen lovende berichten zijn over zijn spel afkomstig van feit de Eagles NovaCare Complex in Zuid-Philadelphia. Begrijp me niet verkeerd, hij is nog niet een verdedigende tackle op Pro Bowl-niveau die consistente dubbele teams vereist, maar zijn productie gaat de aanval op sinds de overwinning van het Eagles Super Bowl Championship in 2017-18.

In 2020 waren de dubbele aanvallende linies van de partij Cox veren bij elke kans die ze kregen. Hij was nog niet in staat om 6,5 quarterback-zakken en 9 tackles te vernietigen voor verlies. Helaas voor Cox is de Rams Aaron Donald de man met wie hij wordt beïnvloed, en de dynamo uit Los Angeles heeft de statistieken van Cox' pass rushing meer dan verdubbeld met 13,5 quarterback-zakken en 19,5 tackles voor verlies in 2020.

Een weken schreef Jeff McLane, verslaggever van Philadelphia Inquiry, een artikel over het verleden bij de frontoffice dat zijn productie de helft van die van Donald, omdat Cox een veel minder gewelde werker is dan de superster van de Rams . Een van de punten van kritiek uitbrengen McLane rapporteerde, was de gewoonte van nummer 91 om voorstellingen uit te stellen. Kortom, er zijn voetbalmensen van Eagles die niet denken dat het team krijgt waar ze voor betaald hebben van Cox.

Vanwege de quarterback-situatie van Eagles, ik dat de Birds zich in een wederopbouwproces, of ze het nu willen willen of niet. Het is heel eenvoudig voor mij, NFL-teams die niet weten hoe hun quarterback gaat spelen, zitten in een wederopbouwproces. Je kunt niet winnen in de National Football League zonder een goede quarterback, die alle worpen kan maken, reportages kan lezen en uit de buurt kan blijven van omzet. Als Jalen Hurts dit jaar tot bloei komt en iedereen laat zien dat hij een ster quarterback in deze competitie gaat, dan zullen de Eagles uit het wederopbouwproces komen en ze onmiddellijk beginnen met het inslaan van een selectie om nu te proberen te winnen.

Aan de andere kant, als de tweedejaars signaalbeller worstelt en de vogel wordt gemaakt dat de quarterback die terug naar de top zal leiden nog niet op de lijst, zullen ze in de verleiding komen om te gaan luisteren naar ruilaanbiedingen voor hun getaleerde veteranen. Dit zal de toekomst van Cox met de Eagles observeren.

De eeuwige Pro Bowler is 30 jaar oud en kwalificeert zich als een van de meest waardevolle spelers van het team, die nog waardevolle spelers van het team heeft om een ​​wedstrijd over te nemen. Niets verstoort een quarterback zoals druk in het midden en dat is wat Cox kan produceren als hij op de top van zijn spel is. Een paar jaar geleden werden we in bijna elke Eagles-wedstrijd getrakteerd op een toneelstuk waarbij Cox over een bewaker of centrum rende en vervolgens de quarterback van de buitenste achtervolgde, die rende voor zijn leven.

Het potentieel van Cox om te domineren, maakt het waarschijnlijk dat hij gewild zal zijn, als de Birds zich in het laagseizoen na het seizoen van 2021 in een wederopbouwvorm toekomst. Daarom is de toekomst van de ervaren verdedigingsuitrusting in Philadelphia ontegensprekelijk verbonden met het spel van hun jonge quarterback.

De laatste factor die van invloed zou kunnen zijn op de toekomst van Cox hier in Philadelphia, is de nieuwe coachingstaf van Nick Sirianni. De coachingstaf van Doug Pederson had gezien hoe de ervaren verdedigingsuitrusting de sterkere domineerde en zijn jaarlijkse reis naar de Pro Bowl maakte. Natuurlijk zagen ze hem ook helpen om een ​​Super Bowl-titel te winnen. Ze waren loyaal aan hem. De coachingstaf van Sirianni heeft die geschiedenis niet bij Cox. Als hij blijft achteruitgaan in prestaties, zal deze technischestaf geen probleem hebben met de beslissing van Eagles General Manager Howie Roseman om hem te verplaatsen.

Dit is een heel belangrijk seizoen voor Cox and the Eagles. Als het goed gaat, kan de ervaren verdedigingsuitrusting hier nog vijf van zes jaar spelen en met pensioen gaan als een adelaar. Als het dit jaar niet goed gaat, kan het gemakkelijk zijn laatste seizoen als Bird zijn.

Ben Simmons & Carson Wentz = Philly Unfit

Het grootste probleem van Fletcher Cox is zijn conditie en gewicht, hij een goede 20 pond verliezen en kegel in het kamp in de vorm en niet wat hij afgelopen 2 jaar heeft gedaan, waar zich een weg baant naar vorm die niet Hij heeft de afgelopen jaren zijn Explosiviteit, Snelheid en algemeen uithoudingsvermogen verloren en hij is niet langer een Top 10 DT in de NFL en komt nergens in de buurt van de Top 3, wat Eagles Fan ook, en hij is geen dubbel team bij elke Play zoals iedereen zegt en zoals hij was Het is ook een groot seizoen voor RT Lane Johnson die wordt betaald als een Too LT zou in de NFL zijn en komt uit 2 vaak geblesseerde seizoenen en niet langer de speler die hij ooit was of ik ben ze, deze Pkayers niet maar de realiteit is dat ze vanaf dag 1 een enorm games hebben gedurende vele seizoenen, waaronder veel playoff-games tijdens hun carrière, maar voetbal is een spel voor jonge mannen in de loopgrave In termen van handelswaarde, worden de meest bekende Pkayers van Eagles hoog betaald, dus het zal geen goede waarde zijn om ze te traferen, zoals we zien bij TE Ertz, die een slecht jaar achter de rug heeft met blessures Voor $ 23 Miljoen, geen enkel team Fletcher Cox nog 2 jaar voor 4-6 zakken seizoen per met 5-10gepakt voor verlies , hij is gewoon niet de speler die hij ooit was waar hij zijn deal herstructureert voor de volgende 2 /3 Seasons, de Eagles zullen zich in dezelfde situatie bevinden als wij met A Jeffrey, Z Ertz, M Jackson zijn, waar ze echt vastzitten om ze te houden van een grote hoeveelheid $$$ te eten om ze te knippen/los te laten .. ik wat het is met de 3-4 best betaalde spelers op de Eagles op dit moment (Cox , L Johnson, B Graham en B Brooks, allemaal erg goede spelers i n hun prime, maar Father Time wacht op niemand en de Eagle moet ook niet moeten doen tijdens overgangsseizoen

Er zijn een enorm aantal manieren om het salaris te meten en gezien te worden van het salarisplafond is het erg moeilijk om te argumenteren. Met het basissalaris is LJ de op drie na best betaalde RT. Dus dat is niet uit de toon. Hij zou de vijfde best betaalde LT zijn. Het idee dat LT meer een premium is dan RT is in de nfl van vandaag achterhaald. Miless Garrett, Frank Clark, Joey Bosa, de beste en best betaalde DE's, staanvoornamelijk aan de beschermde beschermd, dus RT is verdomd belangrijk. Je denkt aan een houding-QB's hun blinde kant beschermen. Het verschil in het adelaarsrecord wanneer LJ speelt versus wanneer hij niet laat zien hoe belangrijk hij is.

Hij komt tot de beste weet betaalde OL toen zijn 2 jaar geleden tekende.. het komt erop neer dat hij de afgelopen 2 seizoenen is begonnen met hij ooit volledig herstelt om weer een van de Top OL te worden . Ik zeg niet dat hij het niet kan, maar ik denk ook niet dat iedereen kan aannemen dat a. Met de terugkeer van Brooks en LJ dat ze zullen zijn wat ze 2-3 jaar geleden waren, vertelt de geschiedenis ons Dat een van beide spelers dat zal doen. spelen wanneer de Eagles gepositioneerd zijn om opnieuw te strijden voor Deep Playoff Runs/Championships 2-3 jaar tijd U kunt waarschijnlijk hetzelfde zeggen voor Cox & BG aan de defensieve kant van de bal Goede spelers, maar niet T het stadium van hun carrière is waar je voor de toekomst gaat bouwen, maar het is echt om te bewijzen dat spelers op je selectie staan, maar ik ben er zeker van dat op het niveau waarvoor ze betaald worden, het boven de marktwaarde ligt voor wat ze daadwerkelijk produceren op de Veld

Ik ben het eens met de komst van meer mobiele / scrambling QB's in de NFL die elk seizoen komen en dat alle OL aan het front atletischer moeten zijn en het vermogen hebben om te bewegen de verdediging meer atletische verdedigers in te zetten om deze atletische QB's te vertragen Dus zeker niet zeker als een verschil in tussen LT en RT in de NFL van vandaag

Wow een borderline overeenkomst van PM. Eerst een Gcobb. Hij is terecht een goedbetaalde tackle. Hij is goed en 30-jarige goede spelers op topposities worden betaald. Hopelijk kunnen ze zo lang mogelijk op de 3 dierenartsen rijden MAAR onthoud dat ze opgesteld zijn. LT ontwerp in ronde één een monstertakel en tekende het beste interieur OL in dit ontwerp. Howie verdient zijn deel van de kritiek, maar hij begrijpt het belang van OL. Ze hadden een stel jongens ervaring opdoen en 3 studs wachten in de coulissen

Brandon Graham is gebonden voor het 53e hoogste basissalaris bij DE. Verbonden met meer dan 30 jaar oude rotatiespelers zoals V. Curry enz. Ze breidden hem uit en ja, die rekening zal verschuldigde zaak zijn, maar het is de de. Geen nood aan kommer en kwel. M. Jackson is de 44e beste betaalde DT en alle jongens rond dat aantal zijn zelfs oud, blauwe dezelfde schaafwonden en plekken. Het is gewoon de zaak van de NFL. De adelaars, hoe dit jaar seizoen verloopt, zijn in wezen uit de hel ... waar jullie elk oude vriend HAC zei altijd… "maak geen zorgen over het spel geld, het is een lucht de GM kan ermee aan de slag"… hij had 100% gelijk.

Met een beperkte deal van BG Hij heeft een $ 34 miljoen aan Dead $ Cap Hit in 2021 Een $ 24 miljoen Dead $ Cap Hit in 2022 Een $ 18 miljoen Dead $ Cap Hit voor 2023 Een $ 10 miljoen Dead $ Cap Hit voor 2024 als hij 36 is, wat gewoon krankzinnig is hoe 3 jaar voor $ 40 miljoen verlaten hij de grote Cap Space op de weg blijft schoppen ..

En alles komt goed…. En jij weet het

Deadcap is alleen slecht als het niet helpt? Ik dacht dat je jezelf als GM-materiaal beschouwde…. Toch begrijp je de zakelijke kant niet…. Ik begrijp dat nooit. Je denkt op de een of andere dat de te Am altijd moet w In een onderhandeling…. Het gaat niet om te winnen Het verbaast me altijd Je snapt het niet…. Je wilt goedkope onderbetaalde spelers…. Je moet achterlijk zijn

Eagles had meer dan $ 50 miljoen aan Dead $$$ voor 2021 in de Wentz-, A Jeffrey-, M Jackson- en D-Jax-contracten. Met andere woorden, $ 50 miljoen betaald aan spelers die niet langer beheer hoe je het ook wilt bekijken en een grote reden waarom ze geen CB, LB of veiligheid kunnen toevoegen. Geef Covid Year niet de schuld met minder Cap Space, het is het waardeloze contract dat Roseman heeft gegeven uit de laatste paar jaar die slechte voetbalbeslissingen waren, duidelijk en eenvoudig

dummy iedereen weet dat het covid-gebeuren veel teams heeft verlamd. je kunt niet zeggen dat het niet zo was - dat is dom - ook dom is om Wentz erin te gooien - standaardprocedure is om je op te sluiten QB waar je het gewicht van je franchise achter gooit - niemand, niet jij, ik of zij voorspelden Carson zou zijwaarts gaan! Ook wij hadden Covid niet voorspeld. Wentz is momenteel de 10e best betaalde QB, dus het is tegen marktwaarde. natuurlijk zakt hij waarschijnlijk naar 15 van 16 als de volgende lichting jonge jongens wordt aangenomen – je begrijpt het bedrijf niet en in je haast om je 'favoriete' team onder de bus te gooien, wil je niet leren. Je houdt er gewoon van om te zitten en te bekritiseren - leer een beetje - dit zijn de grote competities met echt geld - teams geven uit, maken goede / slechte aankopen en verder - niet stilstaan ​​als een klein mietje

Daar gaat meneer de witte prullenbak weer met namen. Wat een puur stuk afval. Ik durf te wedden dat mijn vermogen ongeschoolde witte vuilniszak op Trump heeft gestemd.

Er is een minimum van $ 500.000 aan deze tafel... je moet passeren en de $ 2,00 tafels vinden JONGEN

Nou, neem je 500.000 en ga een opleiding en wat les volgen. White trash is te genezen.

Ik weet niet zeker wat je hebt verworven, maar je bent gewoon je vermogen kwijtgeraakt als een bachelor- en masterdiploma = goed opgeleid.

Kras dat je gewoon een domme, hopeloze, white trash domkop bent en de spawn van ongeschoolde white trash uitschot.

Je verandert rossen van toon. Je hebt geen overtuigingen, geen ballen, originele gedachte. klote om jou te zijn

Stam is hetzelfde. Ben je zo dom? Tune is dat je blanke rotzooi bent en ongeschoold en je moeder ook.

MAGA? Nu weet ik dat je shit meer te zeggen hebt... je was nooit geestig, maar als je op deze site was tijdens het chaotische en geen "presidentschap" van Dumps, zou je weten dat ik verre van MAGA ben. Ik denk dat die klootzakken verraders en verbeterden zijn! En jij bent een lafaard die praat over de moeder van een man achter de veiligheid van je toetsenbord, zittend in mama's kelder. Je zou die shit niet zeggen tegen het gezicht van mijn of een andere man ... JONGEN, punk ass

JIJ EN JE MOEDER ZIJN ONGESCHOLEN WIT TRASH!!!

Geen enkele MAGA-klootzak zou Trump een verdomde idioot noemen. Sorry vriend levenslangwarean ... vele malen gestemd voor Joe ontmoette een helebo. Hij sprak tijdens een diploma-uitreiking van een school waar ik directeur was. Sorry, ik ben geen afval en zeker geen MAGA SOB

Vorige reactie: Lyin Lil chubby bitch: 14 januari 2021 om 16:44 In de woorden van onze dubbelnepnieuws.

Internet vent... over een jongensmama uit mama's kelder gesproken... verborgen achter een toetsenbord. Definitie van PUSSY

Ik zou je witte vuile reet ragdoll en je in je klasseloze mond smakken. Dan zou ik je moeders kont slaan. #100

Knappe kerel…. Ik denk dat we het nooit zullen weten, want je verstopt je in mama's kelder met het toetsenbord ... "mam, ik wil wat gehaktbrood" .... als je maar uit de kelder kwam….

RT Ryan Ramcek heeft zojuist de rijkste deal voor een RT in de geschiedenis getekend. Dit van Paulus' geliefde heiligen. Contract wordt, als hem uit tot hij 32 is Winston daadwerkelijk een franchise wordt en betaald moet je zien dat die deal op de lange baan geschoven…. grote jongens spelen grote begonnen met echt geld.

Een groot contract voor RT Ramczyk, de hoogst gewaardeerde RT in het voetbal en in zijn Prime op 27-jarige leeftijd. Hij heeft 1 wedstrijd gemist in de 4-jarige NFL-carrière, dus duidelijk duurzaam en een van de beste OT in de NFL Zijn contractverlenging is voor 5 jaar voor $ 96 miljoen ($ 19,2 gemiddeld per jaar) met $ 60 miljoen aan gegarandeerde $ $ (wat echt begint dit in werkelijkheid een 3-jarige deal is - kijk altijd naar de gegarandeerde $ $ en dit je vertellen hoe lang het contract echt is) dus tegen de tijd dat hij 31 is, is de gegarandeerdee $ $ in principe verdwenen.

Nu moeten de Panthers hun Top RT (Taylor Moton) ondertekenen, die de 2e hoogst gewaardeerde RT in de NFL is en in franchise werd gelabeld voor $ 14 miljoen voor het seizoen 2021 voor een langdurige verlenging en ik weet zeker dat zijn prijs net is gestegen

Andere Top RT in de NFL vandaag – TB Bucs – Tristian Wirfs, Cleveland Browns – Jack Conklin, Colts – Braden Smith, 49ers – Mike McGlinchey We zullen zien van Lane Johnson in vorm kan stuiteren van blessures en weer op een hoog niveau kan spelen in 2021, zijn run-Blocking-cijfers de afgelopen 2 jaar zijn lager

Ik heb dit al eerder genoemd, maar de adelaars huurden tijdens Howie's ballingschap een consultant in die voor Manchester United werkte (denk ik). Zijn model is snel corrigeren, snel van richting veranderen en niet vastlopen. hebben we een chip van week 15 gezien, het inhuren van een coach die niemand op hun A-lijst had (Doug), agressieve opmars om Wentz te krijgen, een super bowl, een totale ineenstorting, een zeer snel afvuren van een SB coach , een handel van een ontevreden franchise QB, het inhuren van een andere niet-A-lijstcoach, meer agressie op het ontwerpbord. Dit alles gedaan in een poging om nooit verzwaard te worden …. ze bekijken dit vanuit een andere lens…. dit is een veel waardevollere speler was dan LT ... dat is ouderwets. Vegas heeft de over onder op 6.5…. Ik wo niet veel, maar verdomme, dat ziet er gericht uit.

Nooit gezegd dat RT waardevoller was dan LT, je had het achterstevoren ... Of het nu van voetbal is of niet, de bottom line voor elke succesvolle sport- en bedrijfsorganisatie is flexibel zijn, vastberadenheid (met gegevens en feiten je opties en beslissingen ondersteunen en altijd vooruit denken, wat 2-3-5 jaar geleden heeft gewerkt, betekent niet noodzakelijk dat het in de toekomst werkt. goed gerunde organisatie begrijpen en predikt dit als onderdeel van hun algemene filosofie. Vroeg tijdens het bezit van Luries - Hij liet Joe Banner dingen doen die in strijd waren met de "normen" van de NFL, zoals het gebruik van Analytics, beslissingen beoordelen op basis van impact, 30 wegblijven Jarenoude spelers, zoals de geschiedenis zegt dat ze vaker geblesseerd raken en meer worden betaald dan een 26-jarige... Middelen toewijzen die het beste passagiers bij een 53-man team onder Cap Constraints, etc, etc... Joe Banner was 10 jaar oren voor op de meeste NFL Executives / GM en is echt ondergewaardeerd in het bijdragen aan het succes van de Eagles-franchise Hij geeft geweldig inzicht in zijn gastbezoeken op verschillende podcasts en ik zou uren naar hem kunnen luisteren

De meeste NFL-teams en sportteams zijn allemaal in deze richtingen van proberen deze kant op te gaan, alleen de oudere, familiebezit en gerunde franchisenemers houden nog steeds dingen te doen...

Deze man loopt meer voorop dan Banner. En je hebt gelijk, hij wordt veel te veel gewaardeerd

Wie Howie Roseman? Ben ik het niet mee eens ? Joe Banner runt Circles rond Howie in termen van Contract/Roster Management, Helaas heeft Banner's schurende persoonlijkheid uitgeschakeld, dus hij was nooit in staat om de relaties rond de League en met Players Agents op te bouwen die Howie heeft gedaan en tot eer van Howie hiervoor een groot deel van elke leiderschaps-/uitvoerende positie in elke branche is, is om te weten en te begrijpen hoe anderen werken en om relaties op te bouwen met zoveel mogelijk vermeden...

Nee, de consultant die ze bij Manchester United hebben ingehuurd. Ze hebben de knop omgedraaid. Ze gaan de teamrichting heel anders op. Als je teruggaat naar toen hoe hij terugkwam uit de dood, hij over hoe hij de sprak sprak doorzocht en sprak met succesvolle voetbal, formule 1-teams, cricket, enz ... ze zien er anders uit dan ze deden ... ze zullen banden verbreken, veranderen enz. snel…. Deze contracten zijn ze bereid te bewegen ....

Wat is deze jongensnaam van MU? Ik zal hem moeten bekijken en wat onderzoek doen

Even terzijde, ik bel de Eagles Trading TE Ertz samen met hun 2023 7e ronde Draft Pick naar de Buffalo Bills voor hun 2022 5e Round Draft Pick .. Eens kijken hoe dichtbij ik ben ...

Paul Ik kan me niet herinneren dat ik geloof dat hij nu deel van een bedrijf en andere teams in alle sporten hebben ingehuurd. Selectie, het was stil en het was geen consultant zoals John Dorsey een consultant voor talentevaluatie was van Morningwig een offensieve consultant. Dit was iets van een managementconsultant/organisatie/filosofie. Hoe je zaken doet man... het bleek echt in het lossnijden van Carson en Doug... op de een of andere manier van visie niet

Ik zal het onderzoeken en kijken voor wie hij of voor wie hij werkt. Weet je nog of hij Amerikaans of Engels/Europeaan was? Ik ben geïnteresseerd in meer informatie over hem/hun groep/voor wie ze werken, enz. Klinkt als een Robert Ludlum-roman!! Ha!!

Het is als een "Black Ops"-missie. Ik geloof dat hij Brits is…. nogmaals, het model is niet specifiek voor voetbal, dus hij is geen voetbal. Ik heb het richten op meer te weten te komen, maar is gebroken door McClane of een van die jongens. Ik zou het omschrijven als lichtvoetig, trends voorblijven enz. heeft deze man met Indy / formule 1-teams gewerkt enz ...

Geweldige inhoud! Ga zo deur!

Ik pleit ook voor een ruil van DE Derek Barnett naar de Cleveland Browns voor CB Greedy Williams tijdens Camp ... Browns worden gestapeld bij CB en kunnen een andere Pass Rusher gebruiken. Barnett zal de Eagles na 2021 IN free-Agency verlaten, zodat ze net zo goed een startend kaliber, Young CB in ruil die CB2 tegenover Slay zal zijn

Ik zie ze Barnett niet verhandelen. Ze hebben DE nodig en waarderen DE. Hij zit in een contractjaar en heeft veel te bewijzen. Ik denk dat ze een jonge jongens hebben bij CB en dat je een interne man moet ontwikkelen. Misschien niet een man met een stamboom, maar het gebeurt overal in de nfl de juiste man met de juiste instelling krijgen en hem tot een speler maken

En als Barnett bij FA vertrekt, ben ik er vrij zeker van dat ze een ronde 3 gestimuleerde krijgen.

Voorbeeld - Eagles startende spelers in Free Agency, maar tekent 3 spelers starten in Free Agency, ze nul compensatie Kiest dus het is gebaseerd op de totale winst/verlies van spelers in Free Agency, niet één speler gekozen alleen. Volgend seizoen met werkelijkeLB Space zullen de Eagles waarschijnlijk een paar gespeelde spelers (CB, Safety, ) tekenen, dus verliezen Dnett geen Compensatie in Return En natuurlijk productief een speler is. Dus een speler als Barnett die 5-6 zakken krijgt en laten zeggen dat hij eerst 3-4 games mist, waarschijnlijk een lager cijfer in CP op basis van de nettowinst/minder op hun Free-Agents-activiteit, dus veel onbekenden en niets waar je als team niet op kunt. Als je een transactie doet, dan weet je wat je werkelijke vergoeding zal zijn ...

Ik geloof dat salaris/contract een groot deel van de uiteindelijke keuzes bepaalt - de formule is een groot geheim, dus hoe dan ook, de geschiedenis van de een laat zien dat ze meer zijn om jong te gaan / ze gaan niet met Kerrigan, Graham en torens - DB zal niet worden gemaakt - als ze dat doen, ze gaan niet met de rotatie. zoooo dom zijn - alleen een echte dummy zou zo'n ramp voorstellen

Het om de spelersproductie en de nettowinst/verlies met een team in hun Free-Agency-periode die de salarisde keuze bepaalt voor het laatste van een speler en die verder gaat in Free-Agency heeft nul te maken met dit proces !!

Ik zie de Draft Picks M Williams en T Jackson als een versterking van de DE Spot, aangezien M Williams waarschijnlijk binnenstebuiten zal spelen, gecombineerd met wat Michael Bennett deed tijdens zijn Eagle-tijd

Ik zal zeggen, kijkend naar de adelaarsselectie, zijn de twee meest in het oog springende fouten van de afgelopen jaren het maken van Douglass en Jones. Het zou leuk zijn om daar wat eigen DB-talent te hebben. Ik hoop dat Macpherson kan worden ontwikkeld samen met misschien een niet-ontwikkelde man - de secundaire moet worden herwerkt. Gelukkig kunnen secundaire arbeidskrachten zich snel omdraaien en kunnen onaangekondigde jongens opstappen -

Ik zeg dat het meer de Coachibg en te gebruiken met Douglas, meer dan het gebrek aan talent dat ze bezaten. Douglas het goed doen in een Press-Coverage Scheme en Jones zou waarschijnlijk beter geschikt zijn als Slot/ Nickel CB dan een externe CB vanwege gebrek aan lichamelijkheid Maar welke CB's hebben er consistent goed uitgezien onder secundaire coach Corey Undlin en Jim Schwartz tijdens zijn tijd als DC? Darby, Mills, Maddox?

"Joe Banner huur rondjes om Howie". Ik weet niet - ik ben een Banner-fan en erken het goede dat hij deed - Maar in een 16-jarige NFL-carrière op het hoogste niveau won hij geen SB - ik begrijp dat premier dat niet doet' Het maakt me niet uit om te winnen op het veld - PM speelt de SB in maart, april en mei - maar Howie won zijn SB in februari - in de echte wereld zou die worden beschouwd als rondjes rennen om de andere man.

Howie heeft de SB niet gewonnen, de spelers/coaches op het veld hebben de Super Bowl gewonnen zoals altijd.. Joe Banner had een paar regels waar hij zich aan beschermd en die erg goed waren voor zijn tijd tijdens de Eagles, waarvan sommige wel' t heeft betrekking op het spel van vandaag, aangezien spelers tot begin 30 spelen vanwege het hele jaar door training, betere voeding en meer regels om veiligheidsproblemen te komen, maar in termen van haanbeheer, ontwerp, contracten was hij erg goed en een weddenschap in de NFL tijdens zijn ambtstermijn ... Howie is erg agressief wat nodig is in de sport van vandaag, maar zijn contracten, concepten en roosterbeheer zijn naar mijn mening niet zo consistent of sterk geweest als die van Banner

Je domste is een super bowl winnende selectie heeft.... Dat is echt gewoon dat je passief agressief en echt dom bent. Voor alles wat je praat over manoeuvreren buiten het seizoen, weet je verdomd goed dat hij een SB heeft gewonnen. Dat is echt een domme hete take na jaren en jaren van hen

Ik heb nog nooit een GM van een NFL-franchise iets zien winnen in het laagseizoen van in het seizoen, het gaat altijd om de spelers en coaches en nu, zoveel meer dan ooit ...

Hoewel ik veel GM's voor een team verliezen door wat ze wel of niet doen, of het nu gaat om slechte selecties, slechte spelerscontracten en -uitbreidingen, verkeerd beheer van de salaris- / capruimte, haanbeheer

Een goede GM faciliteert de visie van de coach en talent toe aan wat de coaches zoeken voor het succes van het team. Het is aan de coaches om spelers in posities te plaatsen om te slagen en vervolgens aan de spelers om deze schema's en spelplannen zo goed mogelijk uit te voeren van hun vaardigheden in het kader van Team Ball, waar alle leden van het team ) flexibel en veelzijdig genoeg zijn om te schakelen en nieuwe strategieën en schema's te leren. Hopelijk zullen we hier iets van zien van coach Sirianna en staf. .

het draait allemaal om het laagseizoen wint! je zegt het de hele tijd - dit jaar heb je New England uitgeroepen tot buiten het seizoen - jij leugenaar!

Het Laagseizoen is gewoon niet de eerste Week van Free-Agency medio maart BOZO !!! Krijg met het programma !! Patriots wonnen de eerste week van Free-Agency.. Dat is wat ik toen zei en ik blijf bij deze verklaring, want het was waar, ze hebben 5/6 beginnende kwaliteitsspelers getekend in de eerste week in Free-Agency …

De "Off-Season" bestaat uit Free-Agency, de Draft, Post Draft, All Summer Long, wat een Off-Season laatste maanden en maanden maakt ...

Maar je kennisgeving mededeling dat de GM niets wint, is nu in tegenspraak met het verklaren van winnaars/verliezers buiten het seizoen / je eet taart en eet ook / speel beide kanten / voor hetzelfdespel succes in één andere (de jaren thread) - jaren en jaren van frauduleuze!

De adelaars hebben de visie van de coaches volledig veranderd, ik heb aangegeven, lopen nu anders vandaar het vertrek van de doug. De coach moet nu eigenlijk de visie van de organisatie. De eigenaar/GM/organisatie heeft een visie om zowel competitief als financieel succesvol te zijn en de coach moet zich aan deze visie conformeren. Hij zal duidelijk een ruime ligplaats om zijn sterke punten, filosofieën enz. Op te nemen, maar uiteindelijk is de visie van de organisatie wat belangrijk is in het geval van de adelaars - voor de goede orde, ik ben niet 100% aan boord, maar ze hebben niet om mijn input gevraagd – maar dat is hun structuur.

het draait allemaal om het laagseizoen wint! je zegt het de hele tijd - dit jaar heb je New England uitgeroepen tot buiten het seizoen - jij leugenaar!

Ik heb de patio's niet uitgeroepen tot winnaar van het laagseizoen, er zijn veel teams die hun kansen voor 2021 hebben verbeterd met hun bewegingen buiten het seizoen.

Ik heb misschien gezegd dat de Patriots de 1e Golf van Free-Agency wonnen .. maar niet het laagseizoen, dat ook ontwerpselecties, Cap Management, Coachend Personeel Hires / Hires, etc, etc omvat

Teams in de AFC die zichzelf het meest hebben verbeterd - Chiefs, Browns, Ravens, Patriots, Titans, Chargers, Colts, Dolphins, Jets/Jaguars

Teams in de NFC die het meest hebben verbeterd - Washington FT, NY Giants, Carolina, Detroit, Minnesota, 49ers, Rams, Seahawks en Cardinals en ja de TB Bucs

Teams die een stap terug hebben gedaan

AFC – Steelers, Texans & Raiders NFC – Saints, Eagles & Falcons

"Misschien heb ik ze voor het begin van het seizoen tot winnaar uitgeroepen" ... en coaches moeten het veld op en benutten".. flip flop

Patriots, Browns & TB Bucs won de vroege Free-Agency-periode die deel van het laagseizoen, maar niet het hele laagseizoen, zoals je ook de Draft, Undrafted Free-Agency hebt en vervolgens late Signings tot en met de Summer Duh !! Wanneer heb ik het over de Patriots gehad op de eerste week van Free-Agency eind maart?

Grote dank voor de blog. Ik kijk er echt naar uit om meer te lezen. geweldig.

Alleen Aaron Donald heeft de afgelopen vijf jaar beter gespeeld op de positie, maar Cox heeft een enorme cap-hit in 2022 en de Eagles zullen worden om de komende Hall of Famer uit te gaan en op de reset-knop te gaan drukken. Deze site wordt niet onderschreven, noch gesponsord door, noch gelieerd aan Philadelphia Eagles of NFL Properties LLC. Eagles is een geregistreerd merk van Philadelphia Eagles LLC.

Wat een speler van een speler, 3-4-5 jaar geleden, weinig voor 2021 en daarna. Fletcher Cox was niet de dominante DL van 2-3 jaar geleden, vooral vanwege zijn gebrek aan conditionering is zo'n 20-25 Lbs ontwikkeld, vernieuwen wat explosie, uithoudingsvermogen en uithoudingsvermogen ... Jongere, hongerige DT's Aaron Donald, Chris Jones , D Bruckner, Grady Jarrett, Cam Haywrd, Leonard Williams, Kenny Clark, Akeem Hicks, en consistenter in hun spel dan Fletcher Cox en er zijn een paar jongere DT's die hun games echt naar een niveau hoger tillen, zoals Jeff Simmons of Titans, Vita Vea van TB Bucs, Derrick Brown van de Panthers... Cox bevindt zich in de schemering van zijn carrière zoals N Suh is, G Atkins is, enz., en ja, hij kan nog steeds spelen en effectief zijn, maar waarschijnlijk over een volledig spel van seizoen, tenzij hij opnieuw - zet zich in en komt in de beste vorm van zijn leven en we zullen over een paar weken op de 1e dag van het zomerkamp weten of hij serieus is over het voltooien van zijn carrière als adelaar en het versterke n van zijn erfenis als een All-Time Great DT in de NFL Als hij in het kamp komt met een gewicht van 315 pond en in topvorm, klaar om te gaan vanaf dag 1 kan hij 2-3 productievere seizoenen hebben, maar als hij bij 330 of meer binnenkomt en Camp wil gebruiken om zijn weg naar voetbalvorm te spelen, dan zal dit zijn laatste seizoen als adelaar zijn

Het artikel is inhoud van zeer goede kwaliteit en afbeeldingen die ik zeer op prijs stel, ik hoop dat u in de toekomst meer goede artikelen zult delen.

Sinds iemand Donald gezegd, heb ik de rammen gecontroleerd. Ze zich ontwikkelende eieren in de Stanford-mand, maar hij heeft een nieuw contract in de Stanford-mand, maar hij heeft een nieuw contract van 34, het contract van Donald loopt af, ze hebben een hoge dollar 40 jaar oude LT, daar zeer goede 30 jaar oude LT nadert het einde van zijn contract ... ze zullen proberen dit raam open te houden, maar het zal hen kosten.

Rams uitbreiding 3-4 Very Goid-spelers van hun verdediging plus hun defensieve coördinator die de Chargers Job nam en wat staf meebracht ... LB om mee te gaan met het verliezen van 3e WR Josh Reynolds en enkele andere.. Rams zullen dit seizoen Shoot Outs moeten winnen met QB Staff omdat hun verdediging niet zeker niet zal zijn als vorig en ze zullen moeite hebben om die moeilijke NFC West te winnen Division zoals alle teams zijn gericht op ze dit andere laagseizoen een stap terug gedaan

Ze zouden zich kunnen aanpassen aan hun upgrade op de belangrijke positie dit goedmaakt. Het is hoe hard ze Goff beoordeelden. Ze zagen zijn zwakheden in neonlichten. Dus ze hebben het gevoel dat ze ondanks zijn zwakke punten naar SB zijn gekomen, maar Detroit kon niet eens de play-offs bereiken met een veel superieure QB ...

Ja, ze zullen zeker aanval dat Stafford superieur is aan Goff, het zal interessant zijn om te zien hoe Matt Stafford om te gaan met de druk om daadwerkelijke verwachtingen te hebben, hun aanval zou explosiever moeten zijn, geleid door 2e jaars RB Cam Akers om mee te gaan met die WR's in Cooper Kupp, Robert Woods, Van Jefferson, D-Jax, Draft Pick T Atwell en TE T Higbee, maar de Rams OL en TE Diepte is nogal dun.

Dank je wel voor je artikel post.Veel dank nogmaals. Echt gaaf.

De Timberwolves zullen deelnemen aan" mogelijke handelsbesprekingen waarbij Ben Simmons en "een aantal andere spelers" betrokken zijn, volgens een rapport in The Athletic. Naast het rapport van vrijdag in The Athletic, het in Minnesota gesprekken met Dane Moorette dat "Timberwolves President van Basketball Operations Gersson Rosas en 76ers General Manager Elton Brand ontmoetten elkaar in Chicago tijdens de NBA-combinatie, zeggen bronnen, een handel van Ben Simmons naar Minnesota werd besproken." Moorede er sprake is van "onderhandelingen op dit moment niet inhoudelijk zijn."

RAAR NEE HET ALLEMAAL PAUL EN WHITE TRASH HAC VERTELDE ME DAT ELTON DIT NIET DOET EN MEER IS DAT. VREEMD

Ze werken niet in een vacuümpop - ben je achterlijk of gewoon verkookt? je zei dat Morey hands-off was en de leiding had over de verkoop van popcorn op de wedstrijddag, niet het personeel - Morey sprak je de volgende dag rechtstreeks tegen - je zei ook dat als Morey in het personeel zit dat geld aan het verspillen waren aan Brand = ik heb eropm dat dat niet waar was - Merk zit niet in een bezekast! Maar hij heeft niet het volledige woord, niet het laatste woord over het personeel. je bent echt een boze jongen die in mama's kelder woont - ik wou dat je gezicht zou laten zien ik zou je tegen mama's borst slaan

Ik heb nooit gezegd dat je analfabeet bent, een blanke idioot.

Uh ja, ik ben geen white trash zoals jij. Ik wil geen ruzie maken met mensen op internet. Dat is voor blanke arme mensen die niets te verliezen hebben en dat verleden duidelijk bij jou. Ik niet, mijnheer, nee, ik pas daar niet bij.

Je zei die bozo... oh je had het moeilijk... praat over een andere jongensmoeder, probeer je de goede weg te nemen... je bent een amateur.. niets stuk stront. Darryl aardbei: 21 juni 2021 om 13.00 uur Helaas is het merk Elton gm niet meer.

Morey is pres of operations

President of Basketball Operations is een twijfelachtige titel. Naast personeel houden toezicht op administratieve en kwesties, public relations en logistiek van speeldagen. Het is een hogere positie dan GM, maar minder betrokken bij specifieke beslissingen.

Als er meer deals worden gesloten, doet Elton niets anders dan weer geld stelen van Sixers

En ik citeer je loser

Paul duidelijk vermeld dat het merk erbij betrokken is, maar Morey haalt de trekker over. Je ging weg als de stinkende kut die je bent...

U analfabeet wit afval spawn van wit afval? je zei: "Morey was hands-off en verantwoordelijk voor de verkoop van popcorn op de wedstrijddag, niet het personeel"

Ik wacht wel, analfabeet, arme klootzak

Het heetbool. Aangezien u slecht ontwikkeld staat, u mij toe het uit te leggen. Hyperbool is een voorstel dat niet letterlijk moet worden genomen. Een auteur kan hyperbool gebruiken om het absurde te produceren. In dit geval wees u erop dat meer betrokken is bij "game-day-logistiek" ... uw verklaring vermoedelijk is gebruikt ik een literair apparaat genaamd hyperbool om uw gebrek aan begrip te aanvaarden over hoe Sixers-personeelsbeslissingen worden genomen. Mama je af en toe uit de kelder moeten laten... Lees een gefrustreerd boek!

Dus Brand doet zijn due diligence en verzamelde informatie van verschillende clubs over een mogelijk pakket voor Simmons, dus wat? Hij zal met een dozijn teams over deze selectie praten, maar het is Morey die het laatste woord zal hebben, ja of nee over elke deal en iedereen die er anders over denkt, is een idioot

De autoriteit en besluitvorming van de VP van Basketball Operations (Morey) bespreken die van GM Elton Brand, die nog steeds wordt "opgeleid" als een echte GM.

Wat is er zo moeilijk om dit te begrijpen?

Elton is niet alleen de loopjongen zoals Paul zegt. Hij heeft zeker een stoel aan de tafel voor volwassenen, maar "pres of basketball operations" heeft vinger aan de trekker. De titel alleen al vertelt je de pikorde in personeel. De cokekop was op een bender en strijdlustig…. Mam sneed de korst niet van zijn PB af. &J

Meneer Coke Head, ik ben momenteel ongeveer 8 mijl uit de kust op weg naar de tonijngronden. Ik kan de service verliezen, dus mijn laatste bericht voor een tijdje ... hoewel als ik service krijg en het vissen traag is, ik misschien zal reageren. Na het lezen van je berichten heb ik dat ik te hard voor je was. Jij begrijpt duidelijk geen doordachte discussie. Je neemt je toevlucht tot korte uitbarstingen van woorden van één lettergreep. Je neemt een duidelijk bene geweest "je moeder" - als je duidelijk te slim af bent geweest. Het gebruik van "je moeder" in een debat is een zeker teken van een onvolwassen, beperkte woordenschat, domme dommerik. Oh, ik wil erop wijzen dat toen je me uitdaagde met een weddenschap van je hele vermogen (of hoe je het ook zegt), je daar een soort overdrijving gebruikt. Je was helemaal niet van plan om me je verzameling kaarten te verwedden... je overdreef om een ​​​​punt te maken. Hé het is zaterdag misschien doet mama wat chocoladeschilfers in je pannenkoeken

4am en deze white trash freak denkt aan mij. Jakkes. Krijg een leven, jij onzekere freak.

Gegarand zit deze white trash freak aan de meerval te vangen voor het herstellen. Je zit niet op een tonijnboot, tenzij het een van die arme partyboten is voor zo'n 100 mensen

Ik zal je de bodem geven beneden ik de filets heb gesneden ... je mama kan verse tonijnsalade maken en broodje voor je maken. Je bent een poesje

Jij bent een ongeschoolde blanke idioot.

Hier is wat gratis advies... verander je schrijfstijl een beetje als je een debat aangaat. Probeer humor, subtiliteiten en een verandering van patroon te gebruiken. Vasthouden aan een alledaagse, elementaire vorm van schrijven aan verbeeldingskracht, creativiteit en het verveelt de lezer. Het is de zekerste manier om te laten zien hoe saai je denken is. Het is tijd voor pauze jongen…. ga naar buiten en neem wat vitamine D...

Gratis advies van mij. Normaal geschoolde mensen zoals ik nemen geen advies aan van klasseloze, ongeschoolde, blanke vuilnismensen.

Blijf pikken op de keyboard junior. Fijn dat je van de zomervakantie geniet in mama's kelder. Je argumenteert vanuit een zeer ondiepe poel, je hebt nul te bieden in hun vorm van debat. Tijd voor melk en koekjes jongen

Dit is een geweldig artikel. opnieuw geselecteerd. Meer willen.

Nfl insiders kwamen zojuist met een ranking die Cox de 5e beste interieurlijnwachter in het voetbal is. enkel zeggen dat zijn slechte jaar vorig jaar te was aan het feit dat hij in een vreselijke verdediging zat. Hij is de eerste speler waar een team rekening mee moet houden. Verwacht dit jaar een enorm jaar van hem.

Terwijl de doom and sombere handwringers hun idiote salarisplafondanalyse doen, hebben ze de geniepige manier afgeleid van de adelaars een 10-man OL hebben met 3 pro bowl-jongens die afbouwen en 7 jongens. Herbig is 23 jaar geworden, hij is 30 pond gevallen, liet de laatste 8 weken van het seizoen geen zak vallen en heeft indruk gemaakt vandaag op Stoutland. Dit kan leiden tot een handel in beken of gewoon houden voor diepte ... ze zullen helpen beide het beste is. Dickerson zal een 12 jaar starter een instelling zijn. Dillard is nieuw en verbeterd, Malaita een 7e ronde bijdrager. Nog slechts 24. Seumolo is 27. Ik weet dat veel van buiten het seizoen hype en anticipatie is, maar als fan hebben ze aandacht besteed aan de OL

Was het niet Stan Walters?

Ik stel me een 2022 OL voor als deze LT – Dillard LG – Seumalo Center – Herbig RG – Dickerson RT – Mailata

Back-ups – Clark, Driscoll, Opeta en 2022 Draft Pick

Weg met het oude en erin met het nieuwe!!

Het is Walters... Ik zie LJ nog een paar en Brooks ook. De enige uitzondering zou zijn als ze een van hen kunnen verplaatsen voor salarisverlichting, niet dat ze het echt nodig hebben ... salarisplafond "problemen" is zo'n beetje een mythe, gecreëerd om de nfl in de nieuwscyclus te houden. Het is niet nodig om de vreemde manier te nemen Het is altijd de midden- tot lage-end handel van FA die verleden bij een teamcultuur die het verschil maakt. Zelfs Tampa's FA waren grotendeels goedkoop. Betaal je eigen jongens…..

Ik denk van de Veteran Gang of 3 op de OL (Kelce, Brooks en LJ) die 2 van deze 3 spelers niet terug zullen zijn in 2022 (waarschijnlijk Kelce/Brooks) LJ's contract maakt het bijna onmogelijk om te ruilen, wat waarschijnlijk is voldaan Fletcher Cox's

Ik denk nog steeds dat Dickerson uiteindelijk Guard for the Eagles zal spelen en Herbig uiteindelijk Center zal spelen, kijken waar Herbig/Driscoll deze zomer hoogstenss krijgt, zal interessant zijn om te zien. hij kan zijn Rookie-jaar in het rood krijgen om 100% gezond te worden of in ieder geval het 2021 te starten op de korte termijn IR-lijst, wat van plan dat hij pas in week 6 van 7 kan worden geactiveerd, wat het slanke zou zijn om te doen als de Eagles wat diepte hebben langs de OL en Dickerson 100% gezond laten worden en zijn lichaam geschikt maken voor de toekomst

Eagles hebben ongeveer $ 30 miljoen aan Cap Space op weg naar het volgende laagseizoen, maar hebben ongeveer de helft van hun selectie met spelers die komend seizoen als gratis releases

Aanval - QB J Flacco en N Mullins RB K Johnson, B Scott & R Howard OL J Mailata, M Pryor (die dit jaar waarschijnlijk niet de 53 Man-selectie haalt en La'Raven Clark TE D Goedart en R Rodgers WR G Ward

Defensie DE _ D Barnett, J Sweat, R Kerrigan DT – H Ridgeway LB – E Wilson, A Singleton, G Avery, TJ Edwards CB – A Maddox, C James Veiligheid – A Harris, R McLeod, A Adams

Dus we zullen volgend seizoen een roosteromzet zien en daarom is het van cruciale belang dat iemand van de jonge spelers 2019/2020 Draft vormt, dit seizoen ontwikkeld en mogelijk begint om de volgende kern van spelers voor de toekomst te worden

Ik vergeleek de leeftijd/gezondheid van de adelaars OL met de divisiewinnaars in de hele competitie. Ze zijn consistent in het hele voetbal. OL is meestal kapot, bijzondere om een ​​​​intacte OL te hebben. Het overkomt jong en oud. De meeste teams hebben een paar jongens van in de dertig. LJ is net 31 geworden, BB wordt 32 tijdens het kamp. Het is niet zo oud als sommige pessimistische 'fans' je willen doen geloven. Eagles zal jeugd versus ervaring in het kamp afwegen. Hen kennende zullen ze willen dat de grote 3 dierenartsen de laatste dragen, MAAR ze zullen achter hen worden geladen.

Er zitten een paar jongere spelers achter de Big 3 waar ze ook meer over moeten weten... Hoewel Kelce/Brooks/LJ nog begin 30 zijn, hebben ze tot nu toe in hun carrière in veel games gespeeld, en alle 3 werden starters in hun eerste seizoenen, wat eerst niet gemaakt en hebben extra play-offs gespeeld, enz., enz. Hun kunnen kunnen af ​​maar beginnen voordat ze beginnen te breken. Ik denk dat LJ als enkel als terug bijna 100% kan speel 3 solide More Seasons en Brooks kan dat ook, want hij zorgt voor fantastisch voor zichzelf.. Kelce is bijna klaar en zal waarschijnlijk dit jaar ophangen. de? voor Brooks/LJ is: blijf je ze Top $$ betalen als je goedkopere, jongere capabele spelers achter je hebt?

Kelce wordt 34 (wat niet zo oud is voor een C) en heeft al 6 jaar geen wedstrijd gemist. Zoals je voorzien, is dat veel bal, maar aan de andere kant is het hebben van geen blessuregeschiedenis een pluspunt. De vraag bij hem is niet kunnen, hij is niet altijd een top C en zal dat weer zijn, met zijn carrière en profiel hoeveel heeft hij naar de constante zeurende blessures? Hij kan op een zachte plek zo de tv van radio inlopen. Hij is zo gericht en ontwikkeld (vergeet niet dat Pm hem wilde ruilen voor een 5e). De handelsposten van Kelce waren een paar jaar groot op deze site. Paul en zijn oude vriend Cliff waren de leiders. Onwetende waardeloze tegen de muur gooien. Guy is HOF-potentieel en de krijgers buiten het seizoen wilden hem weg hebben. Ik hoop dat hij dit jaar gaat, zelfs als ons spel zou kunnen dalen. Ik wil hem gezond naar buiten zien gaan.

Ik heb genoten van je blog. Echt bedankt! Koel.

Ik heb een top Draft Hou van de Phillies RHP uit Florida Met een ruime beweging en heeft al 3-4 pitch in zijn a senior op de middelbare school met een studiebeurs voor de ochtend van Florida

Ze hebben afgelopen 2 jaar 2 HS grote RH kruiken opgesteld. Ik weet het, dat betekent dat het jaren niet begint met ze bijdragen. Honkbalontwerp is een crapshoot ....

Een goede 3-4 jaar weg, ik weet het zeker, maar je moet ergens beginnen bij het opbouwen van het boerderijteam en vooral met pitchen

Ik waardeer de blog. Echt bedankt! Koel.

Hoi! Ik wil je gewoon een dikke duim omhoog geven voor je geweldige informatie die je hier op dit bericht hebt gekregen. Ik kom terug op je blog voor meer.

Heel erg bedankt voor je blog. Meer willen.

Bedankt voor het blogartikel. opnieuw geselecteerd.

Zeer nette blog. opnieuw geselecteerd. fantastisch.

Wauw, geweldig artikel. opnieuw geselecteerd. Echt gaaf.

geselecteerd voor de blog. opnieuw geselecteerd. Koel.

Ik vind dit echt een geweldige blogpost. Ik kijk er echt naar uit om meer te lezen. Zal verder lezen…

Heel erg bedankt voor de post. opnieuw geselecteerd. Blijf schrijven.

Muchos Gracias voor je artikel. opnieuw geselecteerd. geweldig.

Heel netjes blogartikel. Heel erg bedankt! Veel vochtig.

Applaus voor je blogartikel. Heel erg bedankt! Zal verder lezen…

Geweldig, bedankt voor het delen van deze blogpost. opnieuw geselecteerd. Blijf schrijven.

Zeg, je hebt een leuk artikel. Koel.

hallo!, ik hou veel van je schrijven! percentage houden we meer contact over uw bericht op AOL? Ik heb een specialist op dit gebied nodig om mijn probleem op te lossen. Misschien ben jij dat! Vooruitkijken om naar jou te kijken.

Ik vond je post erg leuk. Heel erg bedankt! Blijf schrijven.

Zeg, je hebt een leuke blog. Meer willen.

Ik vind je artikel erg leuk en waardeer het. opnieuw geselecteerd.

Heel erg bedankt voor het blogartikel. opnieuw geselecteerd. Koel.

Bedankt-a-mundo voor de blog. Supergoed.

Heel erg bedankt voor het delen van de info. Ik hou van zuigen btw hmu

Bedankt voor je uitvoer. Ik hou van zuigen btw hmu

Een applaus voor je blogpost. opnieuw geselecteerd. Supergoed.

Ik ben dankbaar voor de blogpost. opnieuw geselecteerd. Koel.

Applaus voor je blogpost. geweldig.

Hartelijk dank voor je blogartikel. Echt bedankt! Koel.

Heel erg bedankt voor het bericht. Veel vochtig.

Bedankt voor het delen, dit is een fantastische blog. Ik kijk er echt naar uit om meer te lezen. Supergoed.

Bedankt voor de blog. Echt bedankt! Veel vochtig.

Zeer goede artikelpost. Ik kijk er echt naar uit om meer te lezen. Supergoed.

Beste uitzicht dat ik ooit heb gezien!

Beste uitzicht dat ik ooit heb gezien!

Heel erg bedankt voor je blog. opnieuw geselecteerd. Echt gaaf.

Top, bedankt voor het delen van dit bericht. fantastisch.

Muchos Gracias voor je artikelpost. Ik kijk er echt naar uit om meer te lezen. Supergoed.

Hey, bedankt voor de artikelpost.

Echt informatief blogartikel. Echt bedankt! geweldig.

Waardeer dat je deelt, geweldige post. opnieuw geselecteerd. Blijf schrijven.

Ik hou echt van en waardeer uw artikelpost. opnieuw geselecteerd. Zal verder lezen…

Ik waardeer het artikel. opnieuw geselecteerd. Echt gaaf.

Hé, bedankt voor de blog. opnieuw geselecteerd. Zal verder lezen…

Beste uitzicht dat ik ooit heb gezien!

Beste uitzicht dat ik ooit heb gezien!

Grote dank voor de blog. geweldig.

Genoten van elk stukje van je blog. opnieuw geselecteerd. Meer willen.

Bedankt voor je blogpost. opnieuw geselecteerd. Echt geweldig.

Geweldig, bedankt voor het delen van deze blog. Echt bedankt! Echt gaaf.

Geweldige post. opnieuw geselecteerd. geweldig.

Waardeer dat je het deelt, geweldig blogartikel. Zal verder lezen…

Beste uitzicht dat ik ooit heb gezien!

Ik ben verplicht voor de blogpost. opnieuw geselecteerd. Echt geweldig.

Ik ben het eens met alle ideeën die je in je post hebt speelt. Ze zijn erg zullen en zeker werken. Toch zijn de berichten te kort voor beginners. Zou je ze vanaf de volgende keer een beetje kunnen verlengen? Bedankt voor het bericht.

Een applaus voor uw artikel. hartelijk hartelijk. Zal verder lezen…

Heel erg bedankt voor het blogartikel. Echt bedankt! Blijf schrijven.

Dit is een geweldig blogartikel. Koel.

Zeg, je hebt een leuke post. Meer willen.

Heel erg bedankt voor het artikel. opnieuw geselecteerd. geweldig.

Ik waardeer het dat je dit deelt. Ik kijk er echt naar uit om meer te lezen.

Ik kan je niet genoeg bedanken voor de blogpost. Echt bedankt! Veel vochtig.

Beste uitzicht dat ik ooit heb gezien!

Bedankt voor je artikelpost. Ik kijk er echt naar uit om meer te lezen. Blijf schrijven.

Ik kijk uit om meer te lezen. Geweldig bericht. opnieuw geselecteerd. Meer willen.

Bedankt voor het artikel. opnieuw geselecteerd.

We hopen dat u onze online winkel bezoekt en met volledige toestemming Fresh CC in de winkel

Wauw, weblogstructuur! Hoe lang blog je al? je laat het lopen van een blog er gemakkelijk uit zien. De totale blik van uw site is prachtig, net zo slim als de inhoud!

We hopen dat u onze online winkel bezoekt en met volledige toestemming Fresh CC in de winkel

Echt informatief blogartikel. opnieuw geselecteerd. fantastisch.

Bedankt voor je nuttige post. In de afgelopen tijd heb ik kunnen begrijpen dat de symptomen van mesothelioomkanker worden veroorzaakt door een ophoping van vocht waarbij de bekleding van de lange en de bovenlichaamholte betrokken zijn. De ziekte kan op de borst beginnen en zich ontdekken naar andere lichaamsdelen. Andere symptomen van pleuraal mesothelioom zijn onder meer vetvermindering, ernstige ademhalingsproblemen, overgeven, moeite met slikken en wallen in het gezicht en de nek. Opgemerkt moet worden dat sommige mensen met de ziekte helemaal geen ernstige indicaties ervaren.

Ik heb toegevoegd dat in camera's hulpmiddelen helpen om automatisch scherp te stellen. Deze sensoren met sommige nokken zijn verbonden, veranderen in het contrastgebied, andere werken met een bundel met infrarood (IR) licht, vooral bij weinig licht. Camera's met een hogere standaard gebruiken af ​​en toe een combinatie van beide apparaten en hebben mogelijk Face Priority AF, waarbij de camera het gezicht kan 'zien' en zich alleen afzonderlijk kan ontwikkelen. Hartelijk dank voor het delen van uw mening op deze blogsite.

Hartelijk dank voor je blogartikel. Echt bedankt!

© 2021, GCOBB MEDIA. Alle rechten voorbehouden