Nieuwe ontwerpen van Montis - Interieurjournaal.com

2021-11-05 04:12:53 By : Mr. Parker Peng

Vico Lazy (foto 1 en 2) is het 'zusje' van eetkamerstoel Vico. De stoel is volgens Montis net elegant en compact. Deze versie is alleen lager, met een verlaagde, gekantelde noten- of eikenhouten onderstel. Door de montage constructie van de zitting, arm- en versmalde bevestiging de stoel volgens de fabrikant comfort en bewegingsvrijheid.

Ella (foto 3 en 4) is een staande draaifauteuil van Montis. Naast de originele variant is er nu de Ella soft , met een gewatteerde binnenkant en subtiele ton-sur-ton stiknaden. Deze speelt de fauteuil in op de speelt naar meer zachtheid. Het is mogelijk om aan de binnen- en buitenkant stof- en leervarianten te kiezen.

Als laatste is er de verandering van de Luna stoel. Het omgedraaide detail van de arm omsluit Luna (foto 5) volgens Montis als een perfecte zitde kleding. Geraffineerde stiksels en plooien voor het uitnodigende volume.

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, design, designmeubel, meubilair, woonkamer, projectinrichting, project, kantoor, stoel, fauteuil, bank, lounge, ontwerp, #montis, #ellasoft, #vicolazy, #Luna

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.