Kledingkast of kliko - Girlscene

2022-09-17 00:53:29 By : Ms. Jingle Pan

Celebrities en bekende modellen moeten er eigenlijk altijd goed uit zien. Paparazzi zijn altijd en overal aanwezig. Zou jij deze outfits van de celebs van afgelopen week zo in je kledingkast hangen of zou je ze een enkeltje kliko geven?

Celebs worden continu gefotografeerd. Niet alleen op de rode loper wordt er continu geflitst, ook in het dagelijks leven ontkomen ze vaak niet aan de camera. Paparazzi leggen ieder moment vast. Wij zetten de outfits van de celebs van de afgelopen week voor je op een rij.

Shenae Grimes tijdens een break van het filmen voor 90210. Het is een koude en winderige dag dus ze draagt een lang en warm vest met een gebreid shirtje en ripped jeans. Haar zwarte lakschoenen maken de outfit helemaal af! Een goed voorbeeld van hoe je er casual en leuk uit kunt zien. 

Shenae was aan het werk met 90210-collega Annalynne McCord. Dit is eigenlijk de outfit van Naomi (de rol die Annalynne is 90210 speelt). Het was een koude dag, maar er moesten toch strandscenes opgenomen worden! Dat betekent dus dat de actrice gewoon een rood bikinitopje met een flaired broek met bloemen aan moet. Haar lokken zijn wavy, onmisbaar voor de strandlook. Zou jij zo over het strand paraderen?

Nicole Richie ziet er altijd fashionable uit. Ze draagt een paarse leren jas met zwarte mouwen (die we al eerder bij haar hebben gespot), zwart-wit gestreepte blouse, zwarte skinny jeans en stoere boots met gespen. De zonnebril heeft Nicole wel vaker op, dit is echt haar favo!

Paris Hilton geniet van een heerlijke skivakantie in Aspen met haar vriendje River. Natuurlijk gaat in stijl over de piste met een jas in hot pink en bontkraag. Haar witte skibroek met roze streepjes en sterretjes matcht met haar shirt. Daarnaast heeft ze de nodige ski-accessoires: sneeuwwitte snowboots, skibril en een warme muts. 

Gwen Stefani is elke week wel in Kledingkast of Kliko te vinden. Zij is by far mijn favoriete stijlicoon! Elke keer ziet zij er weer geweldig uit. Ze draagt een zwarte, dichtgeknoopte blouse met een oversized blazer met hardroze onderkant, een leather look jeans en daaronder zwarte boots. De echte eyecatcher is natuurlijk haar grote, knalroze zonnebril! Uiteraard zijn haar lippen matchend gestift. I love it!

De styliste van de sterren ziet er natuurlijk zelf ook goed uit. Rachel Zoe wandelt over de straten met haar schattige kindje Skyler. Ze draagt een oversized jas met wollen kraag en gouden knopen. Ook draagt ze een zwarte, losse broek met killer heels met groot plateau. Qua accessoires gaat Rachel voor een grote leren tas en een zonnebril in sixties style. 

Charlize Theron is gespot in een parkeergarage. Haar korte kapsel (ze heeft haar lokken afgeschoren voor een filmrol) beginnen alweer aardig aan te groeien. De actrice draagt een donkerblauwe kabeltrui, driekwart jeans en peeptoe hakken met veters. Verder heeft ze een echte celebrity zonnebril op haar neus en draagt ze een beige tas om haar arm. 

Ciara heeft lekker geshopt en ze loopt geheel in stijl de winkel uit. De zangeres is gehuld in een donkerblauwe trui met opdruk, strakke jeans en een stoer baseball jack met leren armen. Ze maakt de look helemaal af met haar sportieve gympen, zonnebril en beanie.

Amber Heard laat haar hondje uit in een legergroene, lange jas, beige trui, zwarte broek en leren laarsjes. De actrice heeft haar nagels knalrood gelakt. Wat vind jij van deze outfit? 

Katie Holmes ziet er stralend uit! Met haar rode broek steelt ze de show. Daarboven draagt ze een zwart truitje met een donkerblauwe jas. De lokken van de actrice zien er prachtig uit. Ook ben ik helemaal weg van de schoenen. Wat mij betreft een leuke outfit.

Nu is het aan jou! Gooi je het in de kliko of hang je het in je kledingkast? 

© 2022 Hi Label - Alle rechten voorbehouden. Reproductie van website en/of content zonder toestemming is niet toegestaan.