Funda Vondsten: decadent wonen in een voormalig bankgebouw

2021-11-05 04:18:25 By : Mr. David chen

In Arnhem staan ​​regelingen prachtige en bijzondere huizen te koop. Van kleine, pittoreske woningen tot opvallende villa's. In de rubriek Funda Finds lichten we huizen uit die ons opvallen. Deze week: een appartement in de voormalige Banque Paribas.

De Funda Find van deze week is te vinden in een bijzonder pand. Deze letterlijke en figuurlijke miljonairswoning zit namelijk in het oude bankgebouw van de Banque Paribas. De locatie van het royale appartement is fantastisch: namelijk midden in het centrum van Arnhem! Als je de deur uitloopt, geniet je niet alleen van de deur Arnhemse stadsleven, maar ook van het groene park voor de deur.

De details van het interieur in dit appartement zijn decadente ronduit. Als je binnenkomt ga je naar boven met de originele houten trap van de bank. Geen zin om te lopen? Er is ook een lift! In de badkamer waan je je in een wellnessresort, de woonkamer is voorzien van een luxe open haard en de keuken heeft een marmeren keukenblad en wijnkoelkast. Door de hele woning ligt een markante houten visgraat parketvloer.

Zelfs met de buitenruimte bij dit appartement zit het wel snor. Aan de voor- én achterkant zitten ruime balkons met fraaie, smeedijzeren omheiningen. Buiten genieten je dus zowel van de zon als van schaduw op de warmere dagen. Beneden, achter het gebouw, heeft de woning ook nog een eigen garagebox!

Je raadt het al, dit appartement is alleen weggelegd voor miljonairs. De woning in de voormalige bank kost namelijk maar liefst 1,2 miljoen euro! Om hier te kunnen wonen heb je flink wat centen nodig. Begin maar flink met bankzaken te doen! Maar alleen van dit prachtige huis dromen vanaf je eigen luie bank, dat mag natuurlijk ook.

Ben jij op zoek naar een woning in Arnhem? Deze huizen met een vraagprijs van rond de 3 ton staan…

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van indebuurt Arnhem en blijf op de hoogte van alles over en rondom Arnhem.

Gaaf! Avondwandeling maken door een magisch Park Zypendaal

Aangeboden door De Grote Schijn Arnhem

Aangeboden door Organisatieburo J&E van Aerle

Aangeboden door VIA Creaties Arnhem

Stemmen maar: indebuurt genomineerd voor Website van het Jaar [VIDEO]

Aangeboden door VIA Creaties Arnhem

Blijf op de hoogte van alles uit Arnhem

© 2021 - DPG Media BV - Alle rechten voorbehouden