Uitbreiding van de populaire coffeeshops van The Visit Coffee - Falstaff

2022-05-21 13:19:35 By : Mr. Jeremiah .

Nu met vier vestigingen in Berlijn: Coffeeshop »The Visit«.Nu met vier vestigingen in Berlijn: Coffeeshop »The Visit«.Uitbreiding van de populaire coffeeshops van The Visit CoffeeDe opening van de twee nieuwe coffeeshops van »The Visit Coffee« in Berlijn heeft koffieliefhebbers uit de hele stad in vervoering gebracht.Duurzaamheid en transparantie inbegrepen.Toen in september 2016 de eerste The Visit Coffee-winkel in Berlijn werd geopend, had oprichter Tufan Yavuz geen idee dat zijn coffeeshops ooit zo populair zouden zijn.Dit jaar opent hij twee nieuwe coffeeshops en heeft daarmee in totaal vijf winkels in Berlijn, waar hij en zijn team vers gebrande koffie aanbieden in een moderne sfeer.Verdere uitbreidingsplannen worden al besproken, zo vertelt hij.Naast het hoofdkantoor in Kreuzberg, waar ook de branderij is gevestigd, is er een winkel "The Visit Coffee" in Schöneberg en een in Charlottenburg.Door de grote populariteit van de winkels kan Tufan verder uitbreiden.Hij hecht echter veel belang aan een gezonde groei van zijn bedrijf, hij stelt de kwaliteit van zijn winkels en producten boven kwantiteit, zegt hij zelf.Pas in april 2022 werd de vierde coffeeshop van "The Visit Coffee" met succes geopend aan de Yorckstrasse.Op een toplocatie direct aan het Park am Gleisdreieck biedt deze winkel nu ook wekelijks vers gebrande koffie.Net als in de andere drie winkels is het interieur zeer modern en strak.De toonbank met het grote koffiezetapparaat en de heerlijke ontbijtsnacks in de glazen vitrine brengen een authentieke Berlijnse coffeeshopsfeer.In een kleine zithoek met kussens en een groene muur met het neonbord "enjoy the visit" kun je het je gemakkelijk maken en met volle teugen van je koffie genieten.De vijfde coffeeshop van "The Visit Coffee" laat ook niet lang op zich wachten en opent naar verwachting in juni 2022 op Görlitzer Bahnhof.Om je te onderscheiden van veel andere coffeeshops in Berlijn, is het nauwelijks genoeg om alleen goede koffie aan te bieden.Bovenal wordt de factor duurzaamheid voor veel mensen steeds belangrijker.En dat is precies wat de winkels van "The Visit Coffee" bijzonder maakt: hier wordt klanten hoogwaardig koffiegenot aangeboden, waarbij de bonen wekelijks lokaal en vers worden gebrand in de eigen branderij op het hoofdkantoor.De bonen worden daar volgens het principe van langzaam en zacht branden verwerkt om de onvergelijkbare smaak van de populaire koffie van »The Visit Coffee« te produceren.Volgens Tufan produceren ze een extreem lage CO2-uitstoot in vergelijking met andere koffiebranders omdat ze de modernste machines gebruiken, zoals de "Loring F15" -brander.Bovendien hecht »The Visit Coffee« veel belang aan volledige transparantie.De klanten kunnen niet alleen zien van welke boeren en organisaties de koffiebrandbonen afkomstig zijn.Je kunt zelfs live zien hoe de bonen worden geroosterd op het hoofdkantoor.Door de ruimtelijke opzet met transparante ramen van het hoofdkantoor en de aangebouwde branderij kunnen klanten deelnemen aan het productieproces en zien hoe de koffiebonen vers worden bereid.Zelf ziet Tufan de kwaliteit - van de ingekochte bonen tot aan de productie - als een recept voor succes achter zijn "The Visit Coffee" winkels.Hij waardeert ook de knowhow van de medewerkers.Ook zij geven deze koffiekennis graag door en bieden ook cursussen aan voor gediplomeerde barista's en braadmeesters.Trouw aan hun motto: "Goede koffie is voor iedereen", zijn de aankomende vijf winkels van "The Visit Coffee" dagelijks te bezoeken om de zelfgemaakte koffiebranders met eigen ogen te zien.Op 27 maart en 18 september kun je leren koken van professionele koks in het Berlijnse Vox Restaurant.Een prijs voor nieuwe meesterkoks is dit jaar ondenkbaar, "Walk of Taste"-rondleidingen leiden genodigden naar voormalige prijswinnaars en...In haar nieuwe podcast praat de ervaren gastvrouw met vrouwen uit de topgastronomie over de problemen en potentie van de branche.De eerste...Het Kaufhaus des Westens heeft zijn delicatessenafdeling op de 6e verdieping gedeeltelijk opnieuw ingericht en een aantal zaken in het juiste licht gezet.Octavio Osés Bravo geeft de keuken een nieuwe twist, terwijl Karim Fadl je uitnodigt voor een lifestyle trip met spannende drankjes in de bar.De 29-jarige gaat voortaan de wijnen matchen met de menu's van tweesterrenchef Sebastian Frank.FOTO'S: Na de renovatie van 40 miljoen euro schittert »The Ritz-Carlton, Berlin« als de hitserie in de stijl van de Roaring 20s.Op 1 september lanceert de VDP.Prädikatsweingüter de nieuwe vintage droge wijnen van »VDP.GROSSER LAGE«.In Berlijn kun je...Van ambachtelijke pubs tot gastronomische restaurants, veel bars bieden nu een breed scala aan bierspecialiteiten.Onze top tien in Berlijn!Gerhard Retter bevestigt de release van de begenadigd sommelier met entertainerkwaliteiten.Zijn opvolger wordt Pascal Kunert.Met de inwoner van de Allgäu neemt een internationaal ervaren hotelmanager het plaatsvervangend management van het Berlijnse hotel over.De sommelier keert terug naar het prestigieuze hotel in Berlijn als Maître d'hôtel van de Lobby Bar.Een tiental in-house brouwspecialiteiten van de tap, van schnitzel tot pulled pork knokkelburgers en een speciale barrellounge.Bestel online of via de app, en Alexander Brosin zorgt voor het gerecht “a la minute” op het gevraagde tijdstip.Het 10-jarig jubileum zag een groot aantal bezoekers, barmannen van over de hele wereld vierden »Bartender's Christmas«.Bij de vierde editie wordt de hoofdstad opnieuw omgetoverd tot een culinair bolwerk, eerste voorproefje van de straatvoedselmarkt op 24....De populaire Berlijnse wijnbar viert zijn jubileum met lekkernijen uit "vroegere" en 15 liter wijnflessen, wij geven 1x2 tickets weg!Voor de 20e keer gaat Berlijn op zoek naar de beste in vijf categorieën, grote finale in september.Berlijn: "noma" sterrenchef Boris Bouno tovert magie in het nieuwe hotel-restaurant, terwijl Mario Grünfelder de juiste drankjes maakt.De publiekstrekker biedt op 200 vierkante meter drankjes van de hoogste kwaliteit.In het kader van Wereldbakdag presenteren we tien heerlijke cake-, dessert- en banketrecepten van gerenommeerde sterrenchefs.Het bos roept!Falstaff heeft de top 3 bosrestaurants in de buurt van Freiburg geselecteerd die culinaire hoogtepunten bieden, weg van de drukte van het dagelijks leven.Als je de basistechniek van het bereiden van de populaire hollandaise onder de knie hebt, zul je een heel repertoire aan sauzen openen die perfect zijn voor...Het verlies van reuk- en smaakzin is een van de meest voorkomende bijwerkingen van een Covid-infectie - en vooral voor koks en...Pittig en exotisch: haal Thailand binnen in je eigen vier muren met deze tien recepten.De restaurateurs achter de nieuwe opening met een deelconcept werkten eerder voor Steffen Henssler.Weetjes, weetjes en tips voor het bereiden van lentegroenten.De beursdagen op ProWein 2022 zijn lang.Voor de uren die volgen, hebben we de beste adressen geselecteerd die Düsseldorf veeleisende...De Franse haute cuisine op een eigentijdse manier geïnterpreteerd: »Tantris« in München.Van de zonnige kant van Hamburg kunt u het beste genieten aan de Elbe en de Alster?Klopt, maar dat weten veel toeristen ook!Als je er een beetje vanaf beweegt...Ontdek meer actueel nieuws uit de wereld van Falstaff.Carlsplatz 18, 40213 Düsseldorf info@falstaff.de Falstaff-abonnementsservice: abo@falstaff.de, +49 40 386666 307