Beste gamingstoeldeals voor Cyber ​​Monday 2020 - GameSpot

2021-11-05 04:11:29 By : Ms. Sarah Zhang

Alle 42 games komen deze week in de Nintendo Switch eShop, inclusief Monster Hunter Stories 2

Eerste PS Plus-game van augustus bevestigd als Hunter's Arena: Legends

Baldur's Gate 3 Patch 5 komt op 13 juli, en dit is wat het doet

De hier besproken producten zijn onafhankelijk gekozen door onze redactie. GameSpot kan een deel van de opbrengst krijgen als je iets koopt dat op onze site staat.

Cyber ​​Monday is een goed moment om je bureaustoel te upgraden naar een gamestoel met deze geweldige deals.

Door Lonnie Rad op 30 november 2020 om 13:16 PST

Cyber ​​Monday 2020-deals zijn in volle gang. Terwijl de meeste mensen tv's, gameconsoles en andere grote elektronica associëren met winkelen op Black Friday en Cyber ​​Monday, is meubels een andere grote aankoop die logisch is om op te halen tijdens het grootste winkel van het evenement. Als je gewone oude bureaustoel wilt upgraden met een gamestoel, is dit het perfecte moment.

Er zijn tegenwoordig veel beschikbare gamestoelopties, maar als u veel geld wilt aan iets meer, meer high-ends, biedt Cyber ​​Monday-uitverkoop ook aanbiedingen op enkele van de meest populaire gamestoelen op de markt . Hoewel Cyber ​​Monday er in 2020 een beetje anders uitziet, met de meeste Black Friday-verkopen van vorige week die rechtstreeks naar Cyber ​​Monday leiden, zijn de online deals zeker niet vertraagd, dus er is zeker een Cyber ​​Monday- uitverkoop die heeft wat je nodig hebt.

Bekijk voor meer Cyber ​​Maandag-tips onze verzameling van de beste Cyber ​​Maandag-speldeals.

Vind hieronder enkele van de beste Black Friday-gamingstoeldeals, inclusief high-end opties, schommelstoelen en ergonomische stoelen. Bekijk de Secretlab-gamingstoel Cyber ​​maandag 2020-uit voor meer deals - enkele van de absoluut beste gamestoelen die u kunt kopen, krijgen grote kortingen.

De Omega-serie van Secretlab heeft enkele van de meest populaire gamestoelen die er zijn. Ze zijn uiterst comfortabel en van hoge kwaliteit, gemaakt met het handelsmerk PRIME 2.0 PU-leer van Secretlab, SoftWeave-stof van NAPA-leer, plus koolstofvezel-PVC. Ze zijn verkrijgbaar in een aantal ontwerpen, van stiksels tot skins, waaronder logo's van populaire teams, games en andere favorieten uit de popcultuur. Prijzen verschillen op basis van ontwerp.

De Titan-serie van Secretlab biedt een high-end gamingstoel van een merk dat al van topklasse is, dus je weet dat je de beste kwaliteit krijgt die er is. Net als de OMEGA wordt deze geleverd in het handelsmerk PRIME 2.0 PU-leer van Secretlab, SoftWeave-stof van NAPA-leer, met tientallen variaties. Prijzen verschillen op basis van ontwerp.

Deze populaire gamestoel van Walmart is te koop voor minder dan $ 200 en is een geweldige budgetoptie. Zowel het lendenkussen als het hoofdsteun zijn afneembaar, wat een belangrijk kussen van aanpasbaarheid aan het ergonomische ontwerp. In werkelijkheid wordt deze stoel geleverd met alles wat een gamestoel kan bieden, inclusief een uitschuifbare voetsteun en een hoge mate van kantel- en draaibaarheid. Het is ook zwart-wit, dus het zou bij elke game-opstelling moeten passen.

Alleen kleur groeneoptie nog op voorraad

Als de standaard gamingstoel te lang voor je is en je liever iets compacters hebt, is de Omaha Gaming Chair van Walmart een solide en betaalbare optie met bijna 50% korting. Het is nog steeds een hoge bureaustoel in rugstijl voor een goede ondersteuning van de onder- en middenrug, maar hij is iets korter dan de meest standaard gamestoelen in racestijl op de markt. Deze biedt ook een vleugje kleur, verkrijgbaar in zwart en wit, maar ook in blauw, groen en rood.

Een van de meest populaire gamestoelopties op Walmart is de Crew Classic rocker-achtige gamestoel. De zwarte optie is te koop voor $ 35. Deze vloerstoelen zijn populair bij jongere gamers en consolegamers, maar ze vormen ook een geweldige aanvulling op elke familiekamer met een tv, leeshoek of speciale bordspelruimte. Ze zijn de meer betaalbare kant, ook uitstekende cadeau-opties zijn.

Met $ 220 bevindt zich de AKRacing Core Series EX-gamingstoel zich absoluut in het hogere segment van luxe bureaustoelopties, maar dat betekent ook dat hij van hoge kwaliteit is. Net als de bureaustoelen worden geleverd met een afneembare lendenkussen en hoofdsteun, verstelbare armleuningen en een perfect gasliftsysteem voor nauwkeurige hoogteverstelling. Een voordeel is dat de zitting en andere plaats zijn gemaakt van stof, in van goedkoop nepleer, dat gemakkelijk slijt. Het ingetogen ontwerp maakt het ook een van de stijlvollere opties als je helemaal zwart gaat, maar als je die kleurenpracht wilt, zijn ze voor een beetje extra.

Als "ingetogen" is niet jouw ding en je wilt pronken met je gamerkleuren, dan is de Fortnite Skull Trooper-V-gamingstoel misschien iets voor jou. Dit is een uitstekende optie onder de $ 100 die wordt geleverd met alle ergonomische functies die u zou willen in een stevige bureaustoel, met de extra flair van een gamer. Er is een schedel in reliëf op de armleuningen en "Fortnite" gestempeld over de hoofdsteun, maar het is niet zo flitsend dat het meer opvalt dan je zou willen.

Raadpleeg voor meer gamestoelopties onze gids voor de beste budget-gamingstoelen onder de $ 200, waarin ook wordt beschreven waar u moet werken bij een gamestoel. In een notendop, een goede gamestoel is over het algemeen beter dan een goedkope bureaustoel, maar alleen als deze een ondersteunend ergonomisch ontwerp heeft en comfort flitsen stelt. Als je urenlang aan het gamen bent (niet echt aan te raden, maar het gebeurt wel), wil je een stoel met een goede lendensteun en hoofd/neksteun. Het hebben van een lendenkussen van een gezonde houding. Hoogteverstelling is ook een essentiële functie, en misschien wilt u ook iets met verstelbare kanteling, draaibaarheid en een comfortabele stoel. Echte gamestoelen kunnen worden geleverd met mooie ontwerp als een uitschuifbare voetsteun, wat een andere ergonomische functie is die wordt aanbevolen door de Mayo Clinic, maar het zoeken naar een bureaustoel die wordt geleverd, kan overdreven zijn. Je kunt beter gewoon een schuimrubberen voetsteun onder het bureau pakken, vooral als je lange uren achter de computer doorbrengt.

Wat het uiterlijk betreft, zijn leer en nepleer, maar houd er rekening mee dat deze materialen behoorlijk snel kunnen verslijten, vooral als je elke dag lange achter tijd je computer zit. Het helpt om te investeren in een goed kussen van zitkussen. Als u niet op zoek bent naar een pc-gamingstoel, maar eerder naar console-gaming op het grote scherm, wilt u misschien een stoel in rocker-stijl kopen. Hoe dan ook, comfort is de belangrijkste factor in een gamestoel. Iedereen is anders, dus wat voor een ander probleem is.

Beste gaming- en technische deals deze week

Heb je een nieuwstip of wil je direct contact met ons opnemen? E-mail nieuws@gamespot.com