Wow! Deze afdeling bij IKEA Delft is vernieuwd en dit kun je er vinden - indebuurt Leiden

2022-10-15 05:50:43 By : Mr. Li Shihong

Wist je dat IKEA Delft ieder seizoen een paar afdelingen omgooit? Dit doen ze zodat jij weer nieuwe inspiratie krijgt voor in huis. Zo ook voor je thuiswerkplek. Sinds 1 augustus kun je op de vernieuwde afdeling Werkplekken terecht. Hieronder hebben we wat producten uitgelicht voor je die je daar kunt vinden.

Het is bij vrijwel iedereen bekend: IKEA is een kei in praktische en tegelijkertijd ruimtebesparende meubels. Die kunnen dan ook niet ontbreken uit dit lijstje. De NORBERG klaptafel/opberger voor aan de wand ( €69.95) is naast een uitklapbare tafel ook uitgerust met een handige opbergruimte. Hierdoor heb je alles bij de hand en houd je je belangrijkste spullen georganiseerd.

Voor een écht lekkere werkplek heb je natuurlijk ook een goede bureaustoel nodig. De MARKUS bureaustoel (€199) is verstelbaar in hoogte en hoek zodat jij megacomfortabel kunt zitten. Daarnaast is de rugleuning van netmateriaal gemaakt waardoor het ademt en je het niet te warm krijgt. Zo wordt thuiswerken wel heel erg fijn!

Hoe ziet jouw werkplek er thuis uit? De meeste mensen hebben genoeg aan een tafel en een stoel. Maar je kunt er zoveel meer van maken, zodat het nóg leuker wordt om thuis te werken. Daar kunnen de nieuwe producten van IKEA Delft een handje bij helpen. Zet bijvoorbeeld de VAPPEBY Bluetooth-speakerlamp (€49.99) op de hoek van je bureau. Extra handig: deze kun je ook buiten gebruiken én er zit een Spotify Tab-systeem op. Zo ga je swingend je werkweek door.

Hoeveel opladers heb jij in huis liggen? Grote kans dat je er één hebt en die ligt standaard naast je bed. Maar gedurende de dag gebruik je je telefoon meestal zo vaak dat een extra oplader geen kwaad kan. En waarom dan niet deze stijlvolle NORDMÄRKE opladerhouder van bamboe (€14.99)? Of je je mobiel nu horizontaal of verticaal tegen de houder aan legt, je hebt binnen de kortste keren weer een volle batterij. Handig voor als je veel belt tijdens je werk!

Als je eenmaal lekker aan het werk bent, kun je het nog weleens vergeten om pauze te nemen. Maar die pauze is juist zo belangrijk. Voor een korte pauze is de EFTERTÄNKA decoratieve zandloper (€6.99) hartstikke handig. Wanneer al het zand doorgelopen is naar de andere kant kun je weer aan de slag. Daarbij staat hij ook nog eens super leuk op je bureau.

Een tussendoortje nodig om je energielevels weer aan te vullen? Maak voordat je gaat werken alvast een snackbakje klaar. De LÄTTUGGAD snackbakjes set van 2 (€5.49) is ideaal voor een grote óf kleine snack. Vul ze bijvoorbeeld met MUNSBIT noten (vanaf €1.49). Wist je dat noten je helder helpen nadenken en stressverminderend werken? Ideaal dus voor een drukke werkdag waarin je veel voor elkaar moet krijgen.

Aangeboden door New York Pizza Leiden Stevensbloem

Nikolaj werkt op de BSO: ‘In de kinderopvang kun je als man superveel betekenen’

5 x met deze lampen haal je de sfeer in huis in de donkere maanden

Aangeboden door Pipa Streetfood Bar

Aangeboden door Fabrique des Lumières

Blijf op de hoogte van alles uit Leiden

© 2022 - DPG Media B.V. - Alle rechten voorbehouden