Twee nieuwe Leolux modellen - Interieurjournaal.com

2022-05-27 20:53:57 By : Andy luo

De eetkamerfauteuil Baani combineert een elegante uitstraling met sfeervolle stoffeerdetails, zo schrijft Leolux . Een geplooide strook over het midden van de rug biedt contrast en geeft Baani een hoge aaibaarheidsfactor. Klare, grafische lijnen liggen bij de ontwerpen van Sylvain Willenz aan de basis van uitgekiende gebruiksproducten. Eenvoudig en krachtig, zoals hij met Baani laat zien. Baani is beschikbaar met of zonder armen en in diverse bekledingscombinaties. Het model heeft wieltjes (Twist ) of een draaivoet (Cruz ) in gepolijst aluminium, of in een poedercoatkleur. Ook is er een versie met houten poten (Palo ) van massief eiken in een olie- of beitskleur naar keuze.

De Toveri familie bestond al uit diverse tafels en krijg er nu ook een luxe eetkamertafel bij. Net als bij de salontafels speelt de Toveri eetkamertafel een spel van zachte vormen en harde materialen, van schaduwen en rondingen. Op de stalen bodemplaat en twee afgeplatte dragers, rust een royaal blad in natuurlijk hout of Ceramic. De tafel is beschikbaar in vijf verschillende maten. De voet wordt standaard uitgevoerd in poedercoatkleur E2200 nuit. Naar wens uitgevoerd in andere kleuren, lak of poedercoating.

www.leolux.com www.studiotrulytruly.com

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, project, woning, woninginrichting, bank, fauteuil, stoel, tafel, bijzettafel, meubel, #leolux, #studiotrulytruly, #SylvainWillenz, #baani, #toveri

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.