Toch een beetje vrolijk het jaar uit met aubades bij de voordeur in De Wijert en Helpman. Buurtwerkers zingen voor mensen die een steuntje in de rug nodig hebben - Dagblad van het Noorden

2021-12-27 05:07:10 By : Mr. Yada Chen

Ze kent de mensen die zich eenzaam voelen. Wat doe je dan? Buurtwerker Janet Postema maakt dit jaar haar laatste straatronde in Groningse wijken De Wijert en Helpman. Met een bakfiets vol lekkers er op af.

Buurtwerker Janet Postema is op pad met troubadour Otto Teppema en cultuurcoach van VRIJDAG Kitty Boon.

Rond de feestdagen is het tijd voor iets extra’s vindt Janet Postema van WIJ Groningen. Ze bezoekt bewoners die het zwaar hebben in haar wijk. Toch een beetje vrolijk het jaar uit met zang in de straat en aubades bij voordeuren. Natuurlijk is er ook een boodschap: pas een beetje op elkaar. Postema komt niet alleen. Troubadour Otto Teppema en Kitty Boon, cultuurcoach van VRIJDAG gaan mee.

Het nieuws van dichtbij vind je bij Dagblad van het Noorden. Dagelijks zijn wij op pad om verhalen te maken. Over gebeurtenissen in de buurt, plannen van de gemeente, evenementen, sport en meer.

Leest u al de (digitale) krant? Dan heeft u waarschijnlijk recht op het lezen van PREMIUM. Registreer u dan eenmalig en log in om toegang te krijgen.

Heeft u al een account? Dan kunt u hieronder eenvoudig inloggen om dit PREMIUM-artikel te lezen.

Bent u ingelogd maar kunt u dit artikel nog steeds niet lezen? Koppel dan hier eenmalig uw account aan uw abonnementsgegevens.

Release: 9413a13f33d08ab8114a11f1555a5e5051af3390