Sterren krijgen opvallende verjaardagscadeaus

2021-12-27 05:07:30 By : Ms. Kelly Lee

Jennifer Garner kreeg zondag voor haar 44ste verjaardag een fanfare cadeau. De actrice werd in haar eigen tuin verrast door een optreden van een fanfare. Een opmerkelijk cadeau, maar Garner was er blij mee.

Sterren krijgen wel vaker verrassende cadeaus voor hun verjaardag. Vooral de kinderen van sterren worden enorm verwend. Metro zet de opvallendste cadeaus op een rijtje.

Shiloh Jolie-Pitt, de dochter van Brad en Angelina, kreeg voor haar 8ste verjaardag een skatepark. In de tuin van hun huis lieten de sterren een hele skatebaan aanleggen met verschillende hoogtes. Door de rubberen ondergrond zal vallen niet erg pijn doen.

De dochter van Beyoncé en Jay Z, Blue Ivy Carter, wordt ieder jaar weer verwend. Ze kreeg voor haar eerste verjaardag een badje van Swarovski. Die zou 5200 dollar gekost moeten hebben. De kleuter heeft ook een eetstoel met daarin Swarovski stenen. Later kreeg ze ook nog een Barbie waarin diamanten zijn verwerkt ter waarde van 50.000 dollar.

Gwen Stefani kreeg in januari van haar vriend een paard. Hij kocht er ook een voor zichzelf zodat ze samen kunnen paardrijden.

Look at my fancy fringe!! #cantbelivemylife Gx #Halo

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani) on Jan 24, 2016 at 10:29am PST

Voor haar 18e verjaardag gaf rapper Tyga zijn vriendin Kylie Jenner een Ferrari. De Ferrari was eerst wit maar Kylie besloot haar eigen draai aan de auto te geven. De wagen is nu mat grijs.

Als 5-jarige heb je er nog niks aan, maar Suri Cruise kreeg van haar ouders Tom Cruise en Katie Holmes vijf miljoen dollar toen ze 5 jaar werd. Daar bovenop kreeg het meisje toen ze 7 werd, zeven miljoen dollar. Op haar 7de verjaardag kreeg ze bovendien ook een eigen privé-vliegtuig zodat ze makkelijk naar haar vader en moeder kan reizen wanneer ze dat wilt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

© 2021 Metronieuws.nl. Alle rechten voorbehouden