Politie treft ellende en bende aan achter voordeur Stadjer: 'Huurbaas gaat 'm helpen. Soms kun je het niet alleen'

2022-09-17 00:58:01 By : Ms. Sally lin

Wat gaat er soms een ellende schuil achter bepaalde voordeuren in Stad. Toch kan het iedereen overkomen. Depressie en eenzaamheid liggen op de loer en dan kan je jezelf zomaar in de dikke sores werken. Letterlijk, zo is te zien op de instastory van de politie in Stad.

Dienders gingen polshoogte nemen bij een woning in Groningen omdat de bewoner al langere tijd niet meer buiten was gezien. Bovendien waren er spinnenwebben zichtbaar en kwam er viezigheid onder de deur vandaan. Geen goede voortekenen en de politie vreesde dan ook voor het ergste.

Samen met de verhuurder openden ze de deur tot de woning en wat ze binnen aantroffen laat zich beter duiden op de story dan met woorden. Een gigantische bende. Maar gelukkig geen overleden persoon. De huurbaas verdient een lintje, want hij gaat de bewoner helpen het huis schoon te maken en zorgt zelfs voor een plekje om komende nacht in alle rust en reinheid de nacht door te brengen. Zo helpen we elkaar de wereld door. Of zoals de politie het zelf omschrijft: ‘Samen sterk en zorg goed voor elkaar’.

Heb je heet nieuws? Een primeur? Een mooi verhaal? Een goede anekdote? Hilarische video? Of word jij de klokkenluider? Dump het bij ons.

Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt.