Op zoek naar een kwalitatieve vloer? Let hier op | De Puttenaer | Nieuws uit de regio Putten

2021-12-27 05:08:44 By : Mr. Tony Wu

Een vloer koop je niet elk jaar. Daarom is het belangrijk dat je een kwalitatieve vloer kiest die perfect aansluit bij jouw unieke woonstijl en waar je jarenlang plezier van kunt hebben. Met alle vloeren die tegenwoordig verkrijgbaar zijn, begrijpen wij dat je tussen de bomen het bos niet meer ziet. Hieronder leggen wij aan je uit waar je op moet letten bij de aanschaf van een kwalitatieve vloer vinyl of laminaat vloer.

Wat kenmerkt een kwalitatieve vloer?

Het belangrijkste kenmerk van een kwalitatieve vloer is het sterke karakter. Dit sterke karakter wordt bepaald door de dikte van de toplaag, de gebruiksklasse, de mate van geluidsreductie en de waterbestendigheid. Ambiant vloeren combineren een ultra sterk karakter met een unieke bescherming van het oppervlak. Sterker nog, je hoeft je bij Ambiant laminaat geen zorgen te maken over vlekken, grote krassen en snelle slijtage. In combinatie met de zeer realistische uitstraling zijn Ambiant laminaat vloeren al jaren populair. Ook met Ambiant vinyl kies je voor kwaliteit. Deze vloer is waterbestendig en combineert alle gemakken die ook een pvc vloer te bieden heeft. Het wordt daarom ook wel dé pvc vloer op 400 cm breed genoemd.

Dit maakt een laminaat vloer uniek

Het kiezen van de perfecte vloer is misschien wel de belangrijkste stap om van je huis een thuis te maken, je wilt namelijk zo lang mogelijk genieten van jouw perfecte vloer. Laminaat maakt dit mogelijk. Het signatuur van laminaat is nauwelijks te onderscheiden van echt hout of beton. In combinatie met een sterke en harde toplaag geniet je van het karakter van een houten vloer en de gemakken van laminaat. Het zal je dan ook niet verbazen dat het schoonmaken van je laminaat vloer in een handomdraai gedaan is. Met een stofzuiger en een uitgewrongen dweil houd jij je vloer brandschoon. Niet onbelangrijk, bij het leggen van een laminaat vloer hoef je oneffenheden niet te egaliseren. In plaats daarvan heb je een ondervloer nodig die de oneffenheden opvangt. Deze ondervloer is gemakkelijk zelf te plaatsen. Dat bespaart je een hoop tijd en vooral geld.

Om deze redenen kies je een vinyl vloer

Vinyl oubollig? Laat je verrassen door de complete en trendy vinyl collectie van Ambiant. Met een vinyl vloer kies je voor de juiste sfeer in elke woonruimte. Vinyl vloeren onderscheiden zich tegenwoordig door hun uitstekende kwaliteit, eigentijdse patronen en scherpe prijzen. Vinyl heeft veel eigenschappen die je wellicht op voorhand niet verwacht. Door het waterbestendige karakter en een breedte van maar liefst 400 cm is de vloer eenvoudig in verschillende (grote) ruimtes door te leggen. Heb je een kleine ruimte? Ook dan is vinyl een goede keuze. Doordat je een vinyl vloer gemakkelijk in de juiste pasvorm kunt snijden. In veel gevallen kan een  vinyl vloer naadloos gelegd worden waardoor er geen ophoping van stof en vuil in de kieren kan vormen.

Zo laat je de ruimte groter lijken

We willen het allemaal, een ruimte die optisch groter lijkt. Door te kiezen voor een rechte plank die in de lengte van je huis wordt gelegd, lijkt het alsof de ruimte er een aantal vierkante meters bij krijgt. Een lichte vloer wordt vaak gekozen omdat het een vertrouwde kleur heeft die makkelijk te combineren is met meubels en accessoires. Wist je dat een lichte vloer de ruimte ook groter laat lijken? Als je dit ook nog eens combineert met plinten in dezelfde kleur als je vloer heb je het grootste effect. Zowel met laminaat als met vinyl is dit ruimtelijke effect te creëren.

PUTTEN Twee weken geleden was het weer raak op het gevaarlijke kruispunt op de N303 bij Putten. Dit is het tweede ernstige ongeval sinds de oversteekplaats deze zomer is a..

PUTTEN De Blokhut Putten heeft de afgelopen weken een winactie gehouden. Door het liken van de facebookpagina en het taggen van collega’s kon zorgpersoneel een geheel verz..

PUTTEN De veiligheidscampagne rondom carbidschieten is belangrijker dan ooit. Hoe voorkomen mensen dat er ongelukken gebeuren? En hoe doen ze recht aan deze mooie traditie..

PUTTEN Zo’n 160 huishoudens die zijn aangesloten bij de voedselbank ontvangen deze maand een praktisch energiebespaarpakketje. Hierin zitten een ledlamp, stekker met aan-/..

Nico de Haan overhandigde aan zijn goede vriend, schrijver en cabaretier Hans Dorrestijn onlangs het twintigduizendste exemplaar tijdens een wandeling in Zalk, waar De Haan o..

PUTTEN Nog even gauw naar de supermarkt voor een kerststol of kruiden voor dat ene gerecht. Supermarkten staan aan de vooravond van de drukste tijd van het jaar: de feestdagen

‘Lastige situatie voor ondernemers en gemeente’

De Blokhut geeft avondfeest cadeau

CDA wil drastischer aanpak kruising N303

‘Lastige situatie voor ondernemers en gemeente’

CDA wil drastischer aanpak kruising N303

De Blokhut geeft avondfeest cadeau

SV Putten Wielervereniging in een nieuw jasje.

De baard van koning winter

Beheerdersechtpaar Mariahoeve klaar voor nieuwe uitdaging

Rabobank overhandigt cheque voor aanschaf AED aan Coöperatie Parketmeesters op Kerkstraat

‘Lastige situatie voor ondernemers en gemeente’

De Blokhut geeft avondfeest cadeau

CDA wil drastischer aanpak kruising N303

‘Lastige situatie voor ondernemers en gemeente’

CDA wil drastischer aanpak kruising N303

De Blokhut geeft avondfeest cadeau

SV Putten Wielervereniging in een nieuw jasje.

De baard van koning winter

Beheerdersechtpaar Mariahoeve klaar voor nieuwe uitdaging

Rabobank overhandigt cheque voor aanschaf AED aan Coöperatie Parketmeesters op Kerkstraat

Het lokale nieuws in je mailbox? Dagelijks, wekelijks

Hoe maak ik mij klaar voor kerst?

Op zoek naar een kwalitatieve vloer? Let hier op

Hoe verras je je naaste met een persoonlijke kerstkaart?

Zo snoei je een Portugese laurier

Het is niet toegestaan teksten, foto’s of enig onderdeel van deze website over te nemen of te verspreiden zonder uitdrukkelijke toestemming van de uitgever. Gemaakt met behulp van