Logitech en Herman Miller brengen ergonomische bureaustoel, bureau en monitorarm uit - Hardware Info

2022-06-24 20:39:15 By : Mr. David yan

Logitech en Herman Miller kondigden in februari aan samen te werken aan een bureaustoel die gericht is op gamers, zónder ergonomie in te leveren voor uiterlijk. Nu hebben de twee fabrikanten de stoel officieel onthuld, samen met een bureau en een monitorarm.

De stoel heet 'Herman Miller x Logitech G Embody Gaming Chair' en is in tegenstelling tot veel andere 'gamingstoelen' die we op de markt zien gemaakt om juist ergonomisch te zijn, zodat je langere tijd op een ergonomische manier achter je bureau kunt zitten.

Om te beginnen zijn de armleuningen in hoogte en in breedte te verstellen. De hoogte van de stoel zelf is verstelbaar tussen een zithoogte van 406 mm en 521 mm, met een totale hoogte van 1067 mm tot en met 1143 mm. Ook het zitvlak is aan te passen met een minimale lengte van 381 mm en een maximaal zitvlak van 457 mm lang.

Het gebruikte materiaal voor de rugleuning en het zitvlak moet goed warmte afvoeren, en de rugleuning is erop gemaakt om naar je ruggengraat te vormen aan de hand van een knop aan de onderkant van de rugleuning. Hij gaat een flinke twaalf jaar mee bij een gebruik van 24 uur per dag. Hij is te bestellen via de website van Herman Miller voor 1.331 euro.

Het Nevi-bureau heeft een blad van 75 centimeter bij 150 centimeter dat een vlekkenbestendige afwerking heeft. Hij is in hoogte verstelbaar aan de hand van een gemotoriseerd systeem met twee knopjes. Officieel is hij geschikt voor een gewicht van maximaal 75 kilogram, en ook dit product moet twaalf jaar meekunnen. Hij is te koop voor 1.145 euro.

Als laatste is er de monitorarm genaamd Ollin. Hij is geschikt voor een enkele monitor met vesa 100 of vesa 75-montagepunten met een maximaal gewicht van 9 kilogram. De arm krijgt een maximale hoogte van 343 mm en een diepte van maximaal 673 mm. Hij kan tot 80 graden naar achteren kantelen, en 10 graden naar voren. Ook is hij tot 360 graden te kantelen, waardoor je ook tussen landschapsmodus naar portretmodus kunt wisselen. Hij gaat over de toonbank voor 197 euro. Alle drie zijn ze vanaf nu verkrijgbaar.

Bronnen: Herman Miller (stoel), (bureau), (monitorarm)