Kijkje achter schermen Schouwburg Amstelveen tijdens open dag - RTVA

2021-12-27 05:08:24 By : Mr. keliang guo

AMSTELVEEN – Schouwburg Amstelveen opent op zaterdag 8 september haar deuren voor publiek tijdens een open dag vanaf 13.00 uur. Naast gratis previews van Hans Dulfer & Band en Lavinia Meijer zijn er o.a. gratis rondleidingen en een trekkenwandshow.

De start van het nieuwe theaterseizoen is een mooi moment om geïnteresseerden weer eens een kijkje achter de schermen te geven. Zaterdag 8 september opent Schouwburg Amstelveen daarom haar deuren, ook in het achterhuis. Iedereen kan rond dwalen in de kleedkamers, de artiestenfoyer en uiteraard het toneelhuis. Er zijn gratis previews van Hans Dulfer & Band en Lavinia Meijer, artiesten die later dit seizoen in de schouwburg te zien zijn. Verder zijn er gratis rondleidingen, een trekkenwandshow en zijn toneelambassadeurs van Schouwburg Amstelveen aanwezig om het publiek te adviseren.

Het is aan te raden op tijd te komen i.v.m. beschikbare plaatsen en na aanvang van de previews wordt er geen toegang meer verleend. Het aantal plaatsen voor de rondleidingen is ook beperkt. Via de website van Schouwburg Amstelveen is inschrijven hiervoor nu al mogelijk. Om 16.30 uur wordt de dag afgesloten met een spetterende trekkenwandshow.

Start online verkoop Brigitte Kaandorp en Youp van ‘t Hek Op zaterdag 8 september gaat ook om 10.00 uur de online kaartverkoop voor cabaretvedettes Youp van ’t Hek en Brigitte Kaandorp van start. Youp van ’t Hek is met zijn programma Met de kennis van nu te zien op dinsdag 15 en woensdag 16 januari en Brigitte Kaandorp staat met Eh… op maandag 11 en dinsdag 12 maart in Amstelveen. Op de Open Dag is er om 13.00 uur een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor verkoop via de kassabalie op vertoon van ID. Per bestelling mogen er maximaal vier kaarten worden besteld. Telefonisch kaarten reserveren of telefonisch bestellen is voor deze voorstellingen niet mogelijk. Uiteraard is de kassabalie ook geopend voor informatie en verkoop van alle andere voorstellingen die komend seizoen op het programma van Schouwburg Amstelveen staan.

RTVA maakt programma's, reportages en nieuws voor Amstelveen. Blijf op de hoogte en doe mee!