Josje Stoel nieuwe directeur Grote Kerk Veere

2022-10-08 03:47:41 By : Ms. Coco Wu

U gebruikt een adblocker. Als u de online krant wilt lezen en/of de advertenties wilt zien moet u deze uitzetten!

Josje Stoel, nieuwe directeur Grote Kerk Veere

VEERE - Stichting Exploitatie Grote Kerk Veere stelt met ingang van 1 mei 2022 Josje Stoel (42) aan als nieuwe directeur-bestuurder. Josje Stoel volgt Gert-Jan de Koster op die de afgelopen 3,5 jaar directeur van de GroteKerk Veere was. Josje Stoel realiseerde samen met Gert-Jan de Koster en het team van de Grote Kerk Veere een indrukwekkende experience en gevarieerd cultuurpodium.

Josje Stoel heeft ruim zestien jaar ervaring als projectleider, fondsenwerver en programmamaker in de culturele- en erfgoedsector. Samen met Gert-Jan de Koster schreef ze het ondernemingsplan en ontwikkelde zij de experience en het concept voor het stadsprogramma in de Grote Kerk Veere. Stoel; “Er zijn nog zoveel mooie verhalen te vertellen op deze historische plek. Met het gebouw zelf, de experience en een verrassende programmering vanuit het cultuurpodium en stadsprogramma verwonderen we onze bezoekers. Ik kijk ernaar uit om met collega’s van de Grote Kerk Veere dit verder vorm te geven.”

Karla Peijs, voorzitter van de Raad van Toezicht van de Grote Kerk Veere; “We zijn bijzonder blij in Josje Stoel een waardig opvolger te hebben gevonden. Zij kent de organisatie goed en heeft ruime ervaring met cultureel ondernemerschap en programmering. Hiermee draagt zij bij aan het bestendigen van de organisatie en een verrassend aanbod in een uniek gebouw.”

Over de Grote Kerk Veere De Grote Kerk van Veere is een kolossale lege kerk, die vol zit met verhalen. Ze is het eerste Rijksmonument van Nederland, te vinden op een prachtig plek: lieflijk Veere, middenin de Zeeuwse rust en ruimte. Stichting Exploitatie Grote Kerk Veere brengt deze karakteristieke bestemming weer tot leven via een stadsprogramma, een hoogwaardige culturele programmering e´n met een erfgoed experience. Deze historische beleving is een spannende ontdekkingstocht door tijd en ruimte.

Zuid - Beveland, gemeente Borsele, Goes en Reimerswaal

Digitale krant Adverteren Advertentie aanleveren Redactie aanleveren Bezorging Bezorgklachten Folderverspreiding

Hoofdkantoor Zundert (bezoekadres) Molenstraat 17a-1 4881 CP Zundert Telefoon 076 – 599 81 11 Postadres Postbus 22 4880 AA Zundert

kantoor Goes Keizerstraat 3a 4461 AN Goes Telefoon 0118 – 61 76 61

kantoor Bergen op Zoom Sint Catharinaplein 12 4611 TS Bergen op Zoom Telefoon 0164 – 25 14 11

Internetbode.nl is hét actueel lokaal nieuwsplatform van Weekblad de Bode. Bij Uitgeverij de Bode staat de lezer centraal. De Bodes kenmerken zich door de grote hoeveelheid nieuws en informatie uit de directe leefomgeving, verzameld en geschreven door eigen journalisten en correspondenten, online en offline te delen met haar lezers.

Copyright Uitgeverij de Bode 2022. Niets van deze website mag worden overgenomen zonder uitdrukkelijke toestemming van de uitgever. Gemaakt met behulp van pubble Privacy-statement.

© Copyright Internetbode. Het is niet toegestaan teksten, foto’s of enig onderdeel van deze website over te nemen of te verspreiden zonder uitdrukkelijke toestemming van de uitgever. Gemaakt met behulp van pubble. | Privacy-statement.