Hoe organiseer ik een Halloween game night? - NWTV

2022-10-15 05:44:53 By : Ms. Yolin Yang

De maand oktober is aangebroken, dus dat betekent dat Halloween ook steeds dichterbij komt. Een toffe game night met je vrienden is dan ook een perfecte manier om dat te vieren. Het plannen van een game-avond hoeft niet ingewikkeld te zijn. Er zijn maar een paar dingen waar je rekening mee moet houden, dus wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

Het belangrijkste van allemaal: de juiste games. Creëer meerdere ruimtes voor verschillende spellen. Je wil uiteraard een assortiment aan spellen uitkiezen voordat de gasten bij jou thuis aankomen. Maak dus van de woonkamer een zitplek voor console-spellen. Denk aan The Last of Us of een spannend potje Call of Duty: Zombies waar je gasten vast en zeker geen genoeg van krijgen. Zorg ervoor dat je genoeg opties hebt. En maak je geen zorgen, want jij weet echt wel wat je vrienden wel én niet leuk vinden om te spelen.

Bij de eettafel kan je een bordspellen hoek maken. Zet je favoriete Escaperoom-spel op tafel of maak je vrienden af tijdens een potje Saboteur. Kortom: alles is mogelijk.

Jij doet je best om zo’n avond te organiseren, dus het minste wat je gasten kunnen doen is in een Halloween kostuum op komen dagen. Ga je voor een Assassins Creed of voor een Pokémon thema? Of misschien helemaal wat anders? Je zult zien dat je gasten met de gekste kleding en de engste maskers bij je thuis arriveren. Geef het wel op tijd door, zodat zij ook voorbereid naar je game night kunnen komen.

Als je een succesvolle game-avond wil hebben, moet je voor voldoende eten en drinken zorgen. Gooi de frituurpan aan en serveer je gasten wat lekkere bittergarnituur. Als je genoeg tijd hebt, kan je er ook een borrelplank bij maken. Haal genoeg gele rakkers in huis en je game avond kan beginnen! Tip: zorg ervoor dat je ook alcoholvrije opties hebt, zoals frisdrank. Zo heb je voor iedereen wat wils. De rest volgt vanzelf wel.