Hier in Den Bosch vind je de beddentrends van het moment: 'Nu korting'

2021-12-29 09:23:19 By : Ms. Jenny Hu

Aangeboden door Beddenwinkel De Dieze

Wil jij iedere nacht op een wolkje slapen? Investeer dan in een goed bed. De bedden van Beddenwinkel De Dieze liggen heerlijke en zijn een pronkstuk voor je slaapkamer. Ga jij voor een trendy boxspring of klassiek houten bed? Dit zijn de beddentrends van het moment volgens slaapexperts Marc en Dagmar Verhoeven.

Marc en Dagmar runnen samen Beddenwinkel De Dieze in Den Bosch en helpen bij jouw zoektocht naar het beste bed. Hier scoor je alles voor een gouden nachtrust voor de beste prijs. “Tijdens oktober woonmaand hebben we prijzenstorm van het merk Caresse. Ook hebben we nieuwe collectie van verschillende merken, die nét binnen is”, vertelt Marc.

Lees verder onder de foto >

Een trend die volgens Marc nooit uit de mode gaat zijn bedden met houten frame. “Houten bedden blijven onverminderd populair door de natuurlijke uitstraling. De uitvoeringen in massief eikenhout met industriële metalen poten doen het bijzonder goed. Deze eiken bedden zijn stevig en hebben een lange levensduur. Je stelt het zelf samen met een bedbodem en matras van jouw keuze.”

Lees verder onder de foto >

Een van de opvallendste beddentrends van het moment is volgens de slaapspecialist onder de boxsprings. “Bij de boxsprings zien we nog steeds veel zachte kleuren en stoffen. Ook kiezen mensen steeds vaker voor echt leder, vanwege de natuurlijke uitstraling en de lange levensduur. Voordeel van boxsprings is dat je zowel de look als het comfort volledig zelf samenstelt. We hebben een ruim aanbod in stoffen, matrassen en de vele luxe toppers.”

Lees verder onder de foto >

Maak je slaapkamer helemaal af met mooie lakens en spreis. “Bij het beddengoed komt het accent steeds meer te liggen op organisch, duurzaam geproduceerd katoen. Naast de dekbedovertrekken in één kleur, zien we veel grafische patronen zoals strepen en ruiten. Typische najaarskleuren die veelal ook verkrijgbaar zijn in flanel; een echte winterkwaliteit.

Wil jij voortaan ook op een wolk slapen? Bij Beddenwinkel De Dieze staan de boxsprings en houten bedden uitgestald, klaar voor jou om te proberen. Marc en Dagmar maken de bedden hier op met topmatras en fluffy dekbed. Waarschuwing: proefliggen op eigen risico.

Zelf proberen? Ga proefliggen bij Beddenwinkel de Dieze of bekijk de collectie online.

Er gaat niets boven een goede nachtrust. We brengen heel wat uurtjes in de slaapkamer door, maar alleen in het…

Werfpad 2-3, 5212 VJ Den Bosch

Werfpad 2-3, 5212 VJ Den Bosch

Aangeboden door Dermex: Dermatologische expertise

Babyboom? Dit jaar veel meer kinderen geboren in Den Bosch

Aangeboden door Sweet Bakery Sensations

Geraldine en Henk helpen met alles rondom het ouderlijk huis: ‘Van respectvol de zolder opruimen tot juridische aktes’

Blijf op de hoogte van alles uit Den Bosch

© 2021 - DPG Media B.V. - Alle rechten voorbehouden