Google Nest Hub (2021) review: hier worden zoete dromen van gemaakt

2021-11-05 04:17:19 By : Ms. Moira Wan

Pocket-lint wordt ondersteund door zijn lezers. Wanneer u via links op onze site koopt, kunnen we een aangesloten commissie verdienen. Kom meer te weten

De Google Nest Hub voor slaaptracking toe en doet dit effectief en biedt een technisch alternatief voor matten van het dragen van een tracker. Zonder slaapregistratie is dit een mooi ontworpen slim display met een geweldige gebruikersinterface en het gemak van veel verbonden services, mogelijk gemaakt door Google Assistant.

Lees het volledige vonnis

(Pocket-lint) - De Google Nest Hub (tweede generatie) werkt het eerste slanke display van Google bij, dat oorspronkelijk werd ontwikkeld als de Google Home Hub.

Met een 7-inch scherm met Amazon's Echo Show-modellen, op zoek naar een visuele ervaring naar Google Assistant en het Mountain View-bedrijf in het midden van uw huis plaatsen.

Deze keer heeft Google echter uw slaapkamer in de gaten.

Kijk en je zult het missen. Het ontwerp van de tweede generatie Nest Hub is in wezen hetzelfde als de oude, maar er zijn enkele kleine verschillen op het specificatieblad – niet dat je dat echt aan de andere kant van de kamer zult zien.

De nieuwe Nest Hub blijft een schattig slank scherm en we hebben dit ontwerp altijd leuk gevonden. Het verleden bij de gedekte ontwerpen die we de afgelopen jaren van andere Google-apparaten hebben gezien, waarbij veilige stofkleuren worden gebruikt om het laten opgaan in uw huisinrichting.

Het is een 7-inch scherm, dus niet enorm – maar we denken dat het er iets beter lijkt.

Het heeft een reeks uitgebreide binnensensoren en microfoons – meer rechtsachter een volumeknop en een mute-schakelaar middenachter.

Het is nog steeds een fantastisch apparaat en misschien enigszins denken dat een 7-inch scherm te groot is om op je nachtkastje te staan, is dat precies waar Google wil dat je plaatsing.

Het instellen van de Nest Hub is eenvoudig. U moet de Google Home-app op uw smartphone hebben, omdat deze dient om het apparaat te bedienen en de installatie op gang te brengen. Eenmaal aangesloten, zijn het een paar eenvoudige stappen om de Nest Hub aan de gang te krijgen - het belangrijkste is om verbinding te maken met je wifi-netwerk en in te loggen met je Google-account.

Als je eerder Google-apparaten hebt gebruikt, zal dit nu bekend zijn - en net als bij Amazon's Echo-apparaten, maakt inloggen op Google Assistent klaar en ben je dus snel verbonden met alles wat je hebt ingesteld zonder Assistent.

Dat is geweldig, willen dat al je verbonden smarthome-apparaten nu vanaf je Nest Hub werken. Als je Voice Match in Google Assistant hebt, weet hij wie je bent en worden de resultaten op jou afgestemd, dus je kunt aan de slag .

Dat zou het ongeveer zijn voor een gewoon Google-apparaat, maar slaapwaarneming brengt een extra vereiste met zich mee: calculeren.

Slaapdetectie op de Nest Hub maakt gebruik van een reeks sensoren, waaronder temperatuur, licht, geluid en de Soli-radarchip die we eerder in de Pixel 4-telefoons zagen. Samen kunnen deze sensoren u een compleet beeld geven van hoe u sliep en de omstandigheden waarin u sliep.

Maar eerst en vooral moet je ervoor zorgen dat de Soli-radar je kan zien. Het zendende elektromagnetische golven met een laag vermogen uit, resulterend het beweging kant vermogen. Het is belangrijk om te begrijpen dat het hier geen camera's voor gebruikt, dus het bespioneert je niet visueel je slaapt.

Dit betekent dat positionering belangrijk is en dat er een analyseproces is dat je moet doorgaan om de Nest Hub in de juiste positie te krijgen, zodat hij werkt. Het duurt niet lang en je hoeft alleen in bed te liggen met het apparaat op je nachtkastje en doet zijn werk. Als het in de positie staat, zal het u vragen om het aan te passagier.

Er zijn een paar dingen die je moet weten: ten eerste moet het gericht zijn op je bovenlichaam en ten tweede moet het ongeveer op gelijke hoogte met jou zijn. Als het niets te laag is, kan het niets te resultaat het naar de zijkant van het bed kijkt, dus het heeft geen zin om het op de grond van op een boeken te plaatsen.

Voor de meesten het eenvoudig moeten zijn en binnen een paar minuten was het allemaal opgezet .

Met behulp van alle verzamelt de Nest Hub gegevens en kan hij met behulp van een algoritme wat er aan de hand is.

Uit deze gegevens kan het afleiden wanneer je naar bed gaat, wanneer je gaat slapen, wanneer je 's slapen gestoord wordt en wanneer je opstaat. Het weet ook wanneer je wakker bent, maar in bed ligt en klaar op te staan.

Dit is het eerste geconvergeerde apparaat dat slaapregistratie biedt waarvoor geen instructie nodig is. We hebben slaapregistratie gezien en gebruikt van Apple, Fitbit en Garmin waar je een horloge moet dragen. We hebben systemen zoals ResMed SleepScore en Withings Sleep Analyzer gebruikt, maar de Nest Hub zal waarschijnlijk populairder zijn.

Het probleem met het dragen van iets is dat het je kan bewegen en je zweet er de hele dag en nacht in. Het probleem met een aantal van de andere detectieapparaten is dat ze maar ding doen - voorlopig Google gebaseerde slanke display en je slaap-tracker-buddy is.

We hebben de afgelopen week met de Nest Hub gevonden en gevonden de slaapregistratie gevonden. Maar hoef je je geen zorgen te maken over een 7-inch LCD-scherm naast het bed - het dimt heel goed, zodat het niet gloeit aan de zijkant van het bed en je wakker houdt.

Detectie bij het in bed stappen lijkt te gebeuren op elk moment dat u in bed stapt. Kom terug van een run en plof op het bed je je Strava-statistieken en je ziet de melding op het scherm dat het je heeft weergegeven.

Maar de Nest Hub is slank genoeg om erachter te komen wat er gebeurt. Omdat er verwerking moet worden gedaan, zijn er instructies worden verwerkt, bijvoorbeeld wanneer u wakker wordt. Dat komt vooral omdat het wacht om te zien wanneer je bed verlaat, zodat het kan beginnen om op te staan, enzovoort.

Gegevens zijn beschikbaar om 's ochtends op het scherm te klikken van u kunt de Google Assistent vragen. De resultaten worden ook gesynchroniseerd met Google Fit, zodat je ze op je telefoon kunt bekijken, maar opnieuw, deze kunnen ontstaan, afhankelijk van wanneer je naar Google past.

De resultaten zijn interessant en zeker betrouwbaar, maar er is geen uitsplitsing van zware of lichte slaap zoals je van Fitbit krijgt. Het zal ook niet denken dat je op de bank slaapt als je een film kijkt zoals Garmin dat soms doet, maar er zijn grenzen.

Op een verstoorde nacht zou je bijvoorbeeld kunnen proberen te slapen, dan wat te lezen, een beetje te woelen en te draaien en als laatste roodmiddel te proberen in slaap te komen door jezelf in een meditatie te brengen. Iedereen die slapeloosheid lichtzinnig, weet hoe het is om je hoofd je slaap te laten liggen, in de hoepel dat in slaap valt - en het is hier dat Google denkt dat jet, dat niet zo is.

Anders hebben we op normale slaapdagen ontdekt dat de rapporten zijn, die toilets midden in de nacht en weten wanneer je wakker bent geworden dan je wilde. Het detecteert ook snurken en hoesten, wat een klein beetje kan zijn dat de slaap verstoort.

De analyse van Google u vervolgens feedback te geven om uw verbeteringen te verbeteren. Voor ons was onze slaaptijd wat kort en de Hub ons dat we soms te vroeg naar bed gaan en wakker blijven we 's ochtends zouden moeten opstaan. Het activiteiten een betere routine op te bouwen.

Het is ook logisch logisch: op die dagen dat ons wordt verteld dat de slaap "redelijk rustgevend" is, worden we wakker met een fris gevoel; op de dagen dat het "rusteloos" is, kunnen we dat ook voelen. Het punt is dat we dat niet hoeven te vertellen. Of deze informatie nuttig is, is een persoonlijke beslissing.

Wat Google niet lijkt te doen, is dit in context plaatsen met iets anders. Er is geen relatie tussen slapen en activiteit zoals je krijgt van Garmin's Body Battery. Het is ook onduidelijk wat u in de toekomst voor gegevens moet betalen.

Dat klopt - het is een gratis preview tot eind 2021, maar dan zegt Google: "Nadat de preview is afgelopen, is mogelijk een betaald abonnement vereist." weten we niet wat kosten kunnen zijn. We weten ook niet hoe deze gegevens kunnen worden uitgebreid met Fitbit, maar Google heeft gezegd dat het onderzoekt hoe dat zou kunnen werken.

Natuurlijk, als alles hierboven je met afschuw vervult, is het een opt-in-service. U heeft helemaal geen slaapregistratie te hebben.

Aan de voorkant van de Nest Hub bevindt zich een 7-inch scherm met een resolutie van 1024 x 600 pixels. Dat is qua resolutie niet enorm hoog, maar als het om kwaliteit gaat hebben we niets te klagen.

Er is een aantrekkelijk interface weergegeven door Google en we denken dat het beter is dan het equivalent van Amazon op de Echo Showmodellen: het ziet er gewoon een beetje nuttiger uit en voelt aan. Veel daarvan komt neer op het feit dat Google meer informatie heeft om u inhoud te geven die u leuk vindt, zoals relevant nieuws.

U kunt door de schermen vegen om toegang te krijgen tot verschillende secties - wellness, home control, media, communicatie, inclusief de sectie ontdekken. De media-optie is verbonden met je Spotify-account

Google kan ook profiteren van Chromecast-ondersteuning, zodat je ook inhoud kunt hebben naar de Nest Hub casten – dus het kan iets dynamischer zijn dan het apparaat van Amazon. Koru biedt een prachtige slanke plantenpot die ook een luchtzuiveraar is. Door Pocket-lint Promotie · 19 oktober 2021 Dit is een briljante samensmelting van vorm van functie - lees er hier meer over.

Dit is een briljante samensmelting van vorm van functie - lees er hier meer over.

Google Assistant blijft even slim als altijd en heeft zich de afgelopen jaren progressief ontwikkeld. We hebben één punt van kritiek en dat is het gesis dat gaat met beantwoorde antwoorden. Dat was ook detecteerbaar op de Nest Audio – iets dat Google echt zou oplossen om het totaal te vergroten – het is niet iets dat Alex doet.

Van de twee zullen we zeggen dat Google een beetje slanker is, in staat om slanker te antwoorden te geven, maar er zijn een aantal vaak beter gewoon beter zijn nieuw voor Echo-nieuws: het is als Alexa dat voorschotelt.

Als de om luidsprekerkwaliteit gaat, heeft de Nest Hub een enkele 1,7-inch driver. Het heeft de bas versterkt ten opzichte van de vorige versie een rijker algeheel geluid en we denken dat het geweldig is als een nachtkastje, misschien een beetje zwak als je van plan bent om het als hoofdluidspreker in een kamer te gebruiken - je zou de Nest Hub willen hebben Max op de plaats daarvan.

Als je dat kort vergelijkt met Alexa en de Echo Toon 8 - iets groter dan dit model - heeft hij ook een groter geluid. De kleinste Echo Show 5 heeft ook een 1,7-inch driver, je een idee krijgt van hoe deze apparaten zich verhouden.

Er is geen camera door ontwerp op de Nest Hub en Google had de kans om er een op deze gewijzigde versie te plaatsen en besloten dat niet te doen. Voor sommige mensen zal dat een groot nadeel zijn, voor anderen een groot voordeel.

Er is echter een andere reeks andere verwantschapstechnologie en we hebben de meeste dezelfde aarding: wifi voor verbinding met dezelfde internet, Chromecast via route, Bluetooth om je Nest Hub te verbinden met een Bluetooth-luidspreker .

Dan is er Draad. Thread is een nieuw draadloos smart home-protocol dat werkt op een mesh-netwerk. De Nest Hub kan een deel van dat van een Thread-systeem, net zoals de Apple HomePod Mini kan zijn - heel erg werkend in hetzelfde was een Zigbee op de Echo-modellen.

Omdat dit een technologie is die zich net begint te vestigen, hebben we deze nog niet getest. We hebben de Nest Hub getest met de volgende reeks smarthome-apparaten die we al via de Home-app aan de Google Assistent hebben ontwikkeld en geen problemen hebben gevonden - en in de toekomst, als je apparaten met Thread-uitrusting koopt, zal het idee zijn dat je kunt die rechtstreeks vanaf de Nest Hub bedienen zonder dat je een speciale hub nodig hebt voor wat apparaten ook zijn.

Al met al is de Nest Hub nog steeds een superverbonden apparaat dat zijn rol kan spelen als het centrum van je slanke huis, zoals de naam al doet vermoeden.

Deze versie van de Nest Hub slechts een paar wijzigingen ten opzichte van de vorige versie: inderdaad, maakt een nieuwe slaap in het geval van je misschien, kun je misschien het oudere model proberen te vinden tegen een versterkte prijs, omdat je kom er niet uit.

De slaaptracking samen met een nieuwe dimensie toe. Naarmate mensen zich rossen meer tot technologieën wenden om welzijn te volgen, en slaap een groeiend gebied is. Hoewel de technologie werkt, kan vooruit over toekomstige abonnementskosten een pauze geven - of misschien wil je het proberen en die brug oversteken in 2022.

In de basis is de Nest Hub 2021 een goed apparaat. Het is verbonden, van goede kwaliteit, een eenvoudige interface en biedt de beste spraakassistent in de branche. Als u wilt dat uw huis slanker is, is dit een geweldige plek om te beginnen.

De Lenovo is een compact bedapparaat dat alle voordelen van Google Assistant biedt in een klein pakketje.

De Echo Show 8 is groter, maar beschikt over een camera en de volledige vaardigheden van Alexa.