Er opent een enorme badkamerwinkel in Spijkenisse en wij keken alvast binnen - indebuurt Rotterdam

2021-12-27 05:04:56 By : Mr. Steven Lee

Aangeboden door X²O Badkamers Spijkenisse

Ga je binnenkort verhuizen of is je badkamer gewoon hard toe aan een grondige make-over? Dan hebben we goed nieuws voor je! Op 3 december opent X²O Badkamers een gloednieuwe showroom in Spijkenisse. De badkamerspecialist heeft alles in huis om jouw droombadkamer te realiseren, ongeacht je budget. Om de opening te vieren, profiteer je bovendien tijdelijk van korting! 

Misschien dacht je bij het lezen van de naam X²O Badkamers: ‘Hé, dat klinkt bekend…’ Dat kan goed kloppen, want het Belgische bedrijf heeft in Nederland en België al 42 andere showrooms. Onder andere in Amsterdam, Breda en Eindhoven. De showroom is met 1.750 m2 énorm groot. En of je nu een dikke portemonnee hebt of niet: je slaagt hier sowieso.

Bij X²O Badkamers kun je terecht voor onder meer badkamermeubels, douches, baden, toiletten en kranen. Alle onderdelen zijn afzonderlijk van elkaar beschikbaar, zodat je jouw droombadkamer helemaal naar wens kunt samenstellen. Om je te inspireren, vind je in de showroom minstens zeventig verschillende badkameropstellingen. Zit daar niets tussen wat je bevalt? Dan helpen de badkamerspecialisten je graag. Het installeren van de badkamer kun je zelf doen, maar je kunt natuurlijk ook gewoon een professional inschakelen.

Hieronder gluur je vast binnen in de showroom:

X²O Badkamers staat voor ‘méér badkamer voor je geld’ en medewerkers denken graag met je mee om de best mogelijke badkamer voor de voordeligste prijs samen te stellen. De winkel verkoopt onder andere de merken Hansgrohe, Grohe, Geberit, Villeroy&Boch. Op alle producten geven ze een ‘laagste prijsgarantie’: je bent dus altijd voordelig uit. Daarnaast krijg je op al je aankopen acht jaar garantie.

Lees verder onder de foto’s >

Ben je benieuwd naar de nieuwe showroom van X²O Badkamers? Je bent van harte welkom om inspiratie op te komen doen! Nog een extra reden om snel een bezoekje te brengen aan de winkel: tot en met 3 januari profiteer je van een openingskorting die kan oplopen tot € 500,-. Ga dus direct naar de website van X²O Badkamers Spijkenisse. Daar bekijk je onder andere de adresgegevens en openingstijden van de showroom.

Aangeboden door Unie Van Vrijwilligers Rotterdam (UVV)

Snel zijn: deze nieuwbouwhuizen aan het water gaan bijna in de verkoop

Aangeboden door Unie Van Vrijwilligers Rotterdam (UVV)

Aangeboden door La Vita è Bella

Binnenkijken bij Lindy in Blijdorp: ‘Ik douche in de gang’

Aangeboden door Unie Van Vrijwilligers Rotterdam (UVV)

Blijf op de hoogte van alles uit Rotterdam

© 2021 - DPG Media B.V. - Alle rechten voorbehouden