'Met mijn rijdende winkel ben ik een uitstervend ras'. Martin Smit uit Zevenhuizen bezorgt tot in de keukenkast en denkt niet aan stoppen - Dagblad van het Noorden

2022-09-17 00:56:31 By : Ms. Amy Wu

Al lang bepalen rijdende winkels zoals die van de SRV indertijd niet meer het straatbeeld. Hoe anders is dat in Leek/Tolbert en omgeving. Martin Smit uit Zevenhuizen van de gelijknamige zuivelhandel denkt nog lang niet aan stoppen.

Martin Smit uit Zevenhuizen denkt anno 2022 nog lang niet aan stoppen. Foto: Koos Bijlsma

Gedurende de 40 jaar dat de 61-jarige Martin Smit dagelijks met zijn rijdende winkel langs de weg is, zag hij de ene na de andere collega stoppen. In een aantal gevallen nam hij de betreffende ‘melkwijk’ over.

Het nieuws van dichtbij vind je bij Dagblad van het Noorden. Dagelijks zijn wij op pad om verhalen te maken. Over gebeurtenissen in de buurt, plannen van de gemeente, evenementen, sport en meer.

Leest u al de (digitale) krant? Dan heeft u waarschijnlijk recht op het lezen van PREMIUM. Registreer u dan eenmalig en log in om toegang te krijgen.

Heeft u al een account? Dan kunt u hieronder eenvoudig inloggen om dit PREMIUM-artikel te lezen.

Bent u ingelogd maar kunt u dit artikel nog steeds niet lezen? Koppel dan hier eenmalig uw account aan uw abonnementsgegevens.

Release: 3c615d5bccdb7846f0e391049539bb5460d4955c