Koningin Letizia laat dochter van overleden zus aan lot over | Story

2022-07-30 00:37:44 By : Ms. Maggie Wang

De inktzwarte dag dat haar jongste zusje Érika zelfmoord pleegde, laat de Spaanse koningin Letizia (49) niet meer los. Haar nichtje Carla, de achtergebleven dochter van Érika, smeekt haar tante om contact. ‘Ik voel me na de dood van mijn moeder vaak alleen en eenzaam.’ Maar Letizia geeft niet thuis...

Koningin Letizia, de echtgenote van de Spaanse koning Felipe (54), is er altijd heel open over geweest dat ze het verlies van haar jongste zusje Érika nooit heeft kunnen verwerken.

In 2007 maakte Érika op 31-jarige leeftijd een eind aan haar leven. Volgens Spaanse media had de jonge vrouw, die in dienst was bij televisiebedrijf Globomedia, zich twee dagen voor haar zelfgekozen dood ziekgemeld op haar werk. Op de ochtend van het drama had ze haar toen zesjarige dochtertje Carla ’s morgens naar de buurvrouw gebracht. Toen haar nieuwe liefde rond half twaalf langskwam maar er niet open werd gedaan, sloeg hij alarm. De hulpdienst trof haar dood aan op bed in haar appartement in Madrid. Eerste hulp mocht niet meer baten. 

(...) Carla, de dochter van de overleden Érika, hoopte jarenlang op de steun van haar tante Letizia. Tevergeefs! ‘Ik verlangde naar contact met mijn tante, maar ze heeft het altijd zo druk. Ik herinner me haar van vroeger, dat ze me een keer kwam bezoeken. Volgens mij was dat bij een toneelstuk op school. Maar er is verder geen contact meer geweest. Al jaren niet!’

Lees het hele verhaal in Story. Editie 30 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina! Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

© 2021 DPG Media B.V. – alle rechten voorbehouden

Wil je het laatste entertainmentnieuws als eerste ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!