Kein Geloel: ''Moet onze kapitein dan wijken voor een Veerman?'' | FR12.nl

2021-12-29 09:22:48 By : Ms. Ella Mo

Na een reeks tegenslagen, sloot Feyenoord het kalenderjaar 2021 toch nog met een knaller af. In Friesland liet de ploeg van trainer Arne Slot Heerenveen alle hoeken van het veld zien en dat resulteerde in heerlijke cijfers: 0-3. Bijna alle Feyenoorders scoorden een dikke voldoende, maar Lutsharel Geertruida en Orkun Kökçü blonken enorm uit. Met een meer dan stabiel middenveld is het maar de vraag: heeft Arne Slot Heerenveen-pronkstuk Joey Veerman eigenlijk wel nodig? Want de Volendammer werd na het duel in Friesland maar weer eens aan de Rotterdammers gelinkt.

In de laatste Kein Geloel van dit jaar wordt uiteraard teruggeblikt op de periode sinds Slot in Rotterdam-Zuid aan het roer staat. Dat het een aaneenschakeling van successen is, sinds hij er is, is misschien nog zwak uitgedrukt. Maar wat was nu eigenlijk de fijnste wedstrijd? Union uit? Slavia thuis? PSV uit? Of toch een andere? En welke Feyenoorder valt sinds de zomer simpelweg het meest op? Dat en meer in een gloedjenieuwe podcast!

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Weet je zeker dat je deze reactie wilt rapporteren?