Jeff Bezos en Lauren Sanchez charteren metallic-gouden jacht in het Caribisch gebied - Pure Luxe

2021-12-29 09:22:56 By : Mr. LiTao Yang

Met “de vakantieweek afsluiten en ons voorbereiden op het nieuwe jaar” doelt Lauren Sanchez, de Mexicaans-Amerikaans vriendin van de op het moment van schijven de één na rijkste persoon op aarde, Jeff Bezos, op het feit dat zij ronddobberen in het Caribisch gebied.

Een bericht gedeeld door Lauren Sanchez (@laurenwsanchez)

Verschillende andere vrienden en familie vergezelden het paar op hun dag op zee. Het jacht bevat drie ruime hutten die comfortabel plaats bieden aan zeven gasten. Een van de zes bedden aan boord is een kingsize bed, gevolgd door een tweepersoonsbed en twee eenpersoonsbedden.

Met haar unieke metallic-gouden, snel plannende romp is het jacht, gebouwd in 2005, 27 meter lang en heeft een maximale snelheid van 37 knopen. Dat soort tempo maakt het een ideale metgezel om te zonnebaden en te genieten van een ontspannen tijd in het gezelschap van vrienden. Het jacht is een goede keuze vanwege de veelzijdige salonindeling en het intrekbare dak, perfect om te zonnen en te ontspannen. Evenzo kan de stuurboordzijde worden omgebouwd tot cocktailtafels, terwijl de bakboordzijde verandert in een groot dagbed.

De oprichter van Amazon en CEO van Blue Origin bracht het jacht in kaart voor een wekelijkse prijs van ongeveer $ 38.000. Geld dat hij niet eens van de grond zou rapen, maar blijkbaar wel voldoende om hem en z’n naasten van een geslaagde vakantie te voorzien.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons op social media

© Copyright Pure Luxe Media & Events 2021. Alle rechten voorbehouden.